Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim rus harifleriyle yazmadim ki)eyer icimden geldiyini etsem yazicam.yani icimden gelen o zaman yazmak olucak.yazsam bu zamanda erkek arkadasim rahat olucak
erkek milleti! kaybetme korkusunu yitirmiş seni naparsan yap elinde olucaksın gibi görüyor hep sonu buraya geliyo bi gün tam tekme yiyince anlarlar onların tapulu mallarımıyız acaba biz
erkek milleti! kaybetme korkusunu yitirmiş seni naparsan yap elinde olucaksın gibi görüyor hep sonu buraya geliyo bi gün tam tekme yiyince anlarlar onların tapulu mallarımıyız acaba biz
canım ilişkiyi yaşayan sensin iyice gözlemle ve nasıl davranıcağına karar ver...
şahsi olarak söylicek olursam benim ilişkimde iğrenç gidiyo bu aralar ama ben sabredemiyorum ve soğudum yani
canım ilişkiyi yaşayan sensin iyice gözlemle ve nasıl davranıcağına karar ver...
şahsi olarak söylicek olursam benim ilişkimde iğrenç gidiyo bu aralar ama ben sabredemiyorum ve soğudum yani
bende en iyisi sabr edim sadece .hic bir sey soylemesem ve etmesem daha iyi kendi dusunsun icinden geldiyi gibi yapsin.canim sende ne mesele?isde bi yere kadar biz kizlar sabr ediyoruz sonrada bi yerde ip kopuyo ondan sonrada erkekler pisman oluyorlar ve her sey yeniden eskisi gibi olmasini istiyorlar. kalbi kagitmi ne saniyorlar anlamadim