selam kızlar 4 yıldır tanıdığım güvendiğim sevdiğim bir arkadaşımla 3 aydır sevgiliyiz. ve ben ona kaliteli bir saat almak istiyorum.(600 tl civarı) sevdiklerime hediyeler almayı çok severim. parayı da hiç önemsemem. doğum günü kutlamayı flan sevmez. oyüzden ona herhangi bir günde hediye vericem. sizce hediye insanı değersizleştirir mi? birbirimize sürekli ufak tefek sürpriz hediyeler alıyoruz ama saat almk için ilişkinin daha başı mı? kafam çok karışık. ya da o parayı ilgi alanına göre bi hediye alsam kesin daha çok sevinir. ben de güzel bi saati olsun istiyorum. o saati pek önemsemiyor ilgi alanıyla ilgili şeylere para harcıyor. ne yapsam bilemedim. işin özü benim istediğim şık bi saat alayım o da sevinsin ve hep taksın. tek isteğim bu ondan da pahalı hediye gelsin falan gibi beklentim yok. ama ilişkilerde farklı durumlar oluyor. bu durumda benim kıymetim azalacaksa hiç girişmeyecem bu işe. siz ne dersiniz?
Hediye tabii ki bir insanı değersizleştirmez.
Fakat ne gerek var bu kadar pahalı hediye almaya?
Senin bir beklentin olmayabilir fakat ilerde karşındaki insanı beklentidesin fikrine sokar.
Konu illa sevindirmekse, daha makul hediye vermenizde fayda var.
Hayat uzun, belki hayatınızda daimi olacak bir insandır, şimdiden hediye alternatiflerini de tüketmeyin derim.
Hediye tabii ki bir insanı değersizleştirmez.
Fakat ne gerek var bu kadar pahalı hediye almaya?
Senin bir beklentin olmayabilir fakat ilerde karşındaki insanı beklentidesin fikrine sokar.
Konu illa sevindirmekse, daha makul hediye vermenizde fayda var.
Hayat uzun, belki hayatınızda daimi olacak bir insandır, şimdiden hediye alternatiflerini de tüketmeyin derim.