İlişkinin ertesi günü gelen kremsi akıntı?

Freline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
140
56
28
Arkadaşlar merhaba. Bu hafta ovulasyon dönemindeyim 3 gündür sağ kasığımda batma gibi bir his vardı ve dün şeffaf akıntım yoğundu. Ovu testiyle de takip ediyorum. Ve akşam ilişki oldu. İki saat kadar hiç kalkmadan yattım. Bugünde çok yoğun bir şekilde kremsi akıntı geldi bu normal birşey mi? Kasığımdaki ağrı da bugün hiç yok. Ilk kez bu kadar uzun süre hissettim o ağrıyı. Geçen ay soğan kürü yapmıştım. Bol bol incir ve havuç yedim ondan mi acaba

Hic kalkmadan yatttiysan sperm sivilasmistir ve gelen spermdir.yada hala yumurtlama döneminde oldugunuz icin onun devami olabilir.

Sperm olduğunu pek sanmıyorum çünkü duş almadan önce yarım saat kadar oturdum falan o sırada akıntı gelmişti yani sperm kalmamıştır diye tahmin ediyorum. Normalde de böyle akıntı geliyor ama biraz fazla yoğundu o yüzden merak ettim. Teşekkür ederim

Bir sürede beklemiştim aksın diye ve hepsi akti sandim ama demek ki ertesi günede kalmış.

Spermlerin rengi şeffaftır kremsi değil bence yumurtlama akıntısı olabilir sperm ertesi gün bile kalsa şeffaf gelir ya da normal fizyolojik akıntı da olabilir ama sperm değil bence

Sperm olduğunu pek sanmıyorum çünkü duş almadan önce yarım saat kadar oturdum falan o sırada akıntı gelmişti yani sperm kalmamıştır diye tahmin ediyorum. Normalde de böyle akıntı geliyor ama biraz fazla yoğundu o yüzden merak ettim. Teşekkür ederim
Canım 2 saat kalkamdıysan rahimden sperm tam boşalmaz. Çünkü 2 saatte rahim kapanıyor (ilişki sırasında genişliyor ya rahim girişi yatarak beklediğinde giriş eski haline döndüğü için ertesi gün akması çok normal. Bende yaşadığım için ordan biliyorum baya böyle sarımsı krem gibi oluyor)

Valla bende bilemedim ne akıntısı olduğunu. Yani normalde de olan akıntı yapısındaydı ama birden yoğun gelince anlayamadım ne olduğunu. Daha sonraki günler yumurtlama akıntısı geldi şeffaf olan. Bugünde adet olacakmışım gibi kasıklarim ağrıyor. Daha bata 6 gün var. Inşallah hamileyimdir.

Back
X