İlişkinin ilk günü... Sizce ilk el ele tutuşma-öpüşme için biraz zaman geçmeli mi?

Ceyda3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
90
38
Kızlar merhaba, ilişkimiz başladı liseli aşıklar gibiyiz bakışmalar gözlerde parıltılar, sakarlıklar, heyecanlar.. Aşk güzel şey elbet. Peki ya o ilk temas, el ele tutuşmak, sarılmak, öpmek zamanı var mıdır sizce ? İlişkinizin ilk gününde nasıl davrandınız. Karşı taraf nasıl tepki verdi? :)

eşimle sevgili olduğumuz ilk gun eleleydik ilk 1 hafta içince öpüştük 1 ay sonra istemeye geldiler 2 ay sonra nişan oldu o elele tutuşmanın 7. ayında evlendik yani biz hızlı yaşadık biraz

Herkesin hayat goruşu farklı tabi. Şahsen ben opuşmenin çok ozel bişey olduğu için herkesle olamiycağını dolayısıylada karşımdakini tanımam gerektiğini duşunuyorum. Bn hayatımda sadece eşimle flort ettim. Çok secici biriyim. 4 yıl flort ettik ve ilk opuşmemiz 1.5 yıl sonra olmuştu. İkimizde birbirimizi iyice tanıyıp emin olduğumuzda yakınlaştık birbirimize. Doğru olanın bu olduğunu duşunıyorum bn. Yani guven duygusunu hissetmek

ilk gün el ele tutuşurum, vedalaşırken sarılırım ama öpüşmem için aradan uzun zaman geçmeli ve çok iyi tanımalıyım

Valla ne konuşsak boş, o ana bağlı ve insana da bağlı.
Ben çok çekinirim mesela, sen çekinmezsin değişir olay. Akışına bırak gerisi gelir

İlişkinin ilk günü el ele tutuşmak olabilir belki; ama öpüşmek için çok erken bence.

ilişkinin ilk günü el ele tutuşmak ve öpüşmek olmasa da olur. bekledikçe heyecanı artar gibi geliyor bana:KK60:

Şu kadar zaman geçince elini tutacağım vs diyerek kendini kasma. Ama birşeyleri çabucak tüketme yavaş yavaş bırak karşındaki elini nasıl tutacağını düşünsün :)) (Kadın olamanın güzellikleri ...)
Bırak çaba sarfetsin kolay olmasın :) ben ilk öpücükten önce kaçıyordum :)) o zaman daha heyecanlı oluyor. (tabi her erkekte bir olmaz)

Kişinin yapısına hayat görüşüne göre değişir bu

kendiliğinden gelişmeli.
kasmamak gerek.
ilk günden öpüşede bilirsin..

Bunu sen belirleyemezsin bence kimse belirleyemez o an önemli zaman vs.. nebiliyim o anki çekim o anki duygular o anki his . Bir anda öpüşebilrisn hiç daha önce düşünmediğin bir anda .
Ama tabi karşındakine güvenmelisin . Onu mantıklı düşündüğünde doğru buluyorsan onu öpmek geliyorsa içinden öpersn :)
Ben eşimle 1 yıldır tanışıyordum . Sevgili olduğumuz ilk gün de zaten birbirmizi önceden tanıyorduk . Zaten ona güvendiğim için sevgili olmak istemiştim .. İlk gün öpüşmüştük .. Hiç düşünmemiştim . Aklımda hiç böyle birşey yoktu . Hattta sevgili olabileceğimizi bile düşünmemiştim ..:)

X