- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
teşekkürler paylaşım için... ne yazık ki kendimi buldum bu yazıda...
Canim bigun artik yeter diyip ayrildiginda kendini ozgur hissediceksin benim 6 ayi mi aldi bunu yapabilmek ama su an her ne kadar aklima da gelse once ben diyorum. Mutlu degilsem niye onunla beraber olayim ki?
Insallah tekrar boyle birsey yasamam. Biz kadinlar burnumuz hava da olmadigi zaman uzuluyoruz. Erkeklere taviz vermiceksin tepene cikiyorlar. Bakalim kim cekicek onu simdi?
Kim sevecek benim gibi. Daha cok uzulcek o biliyorum...
cnm :) benim zaten bitti daha doğrusu aldatılmanın akabinde terkedildim :) ama kendimi mutlu hissediyorum artık. böyle bi ilişkiydi, hiç mutlu değildim...
sanırım bende suan bu durumdayım beni anlamıyor ve sevdiğine inanmıyorum nedense bizim için caba gösterdiğinede pek fazla inancım cok ama nedense sürdürüyordum bunu okumam gercekten bana büyük anlamda katkı sagladı boş yere onun hayatı için öaba harcıyor kendi hayatımı ise batırgımı gördüm en yakın zamanda yapılması gerekenleri yapmak için urasacagım bizi gördüm çünkü bunu okurken bunu paylasan arkadasa cok tesekkür ediyorum
Bağımlı bir ilişkinin içindeyseniz, kendinizi güçsüz hissedersiniz. Sevdiğiniz kişiye fazlasıyla sahip çıkmaya çalışırsınız çünkü o olmazsa yaşayamayacağınızı düşünürsünüz. Özellikle ilişkinin başlarında bu çok göze batar durumdadır.
ben bunun bağımlılık olduğunu düşünüyorum sahip çıkmak onsuz yaşayamamak aşktandır yhaaa bağımlılık deildir bence hem bağımlı olmak kötü bişiy mi karşılıklı olduktan soraaa seviorum aşkım bu ister bağımlılık olsun ister aşk mutluyum seviorum seviliyorum
Evet aynen hep bizde onu kaybetme korkusu oldukça piz peşlerinden koştukça sıkılıyorlar kaçıyorlar.Benim adam açıkça sıkıldım dedi giderken zaten.Bizim 3 seneydi, bende geri dönsün diye bekliyorum 1 ay oldu daha ancak kıpırtılar olacaktır inşallah.benim de ilişkim böyleydi,aslında bu şekilde başlamadı ama ben kaybetme, ayrılma korkusuyla gereken yerlerde gereken restleri çekemeyince bu hale geldi genelde kadınlar bu durumda olduklarında erkekler sıkılıp kaçıyorlar ama onun da bana sevgisi tükenmedi nerdeyse 1,5 sene çıktık 3 gün önce ayrıldık ilk gün buraya hala "sizce geri döner mi" başlıkları açıyordum ama şimdi bi silkelendim kendime geldim =) dönse bile istemiyorum heheyttt :)
Evet aynen hep bizde onu kaybetme korkusu oldukça piz peşlerinden koştukça sıkılıyorlar kaçıyorlar.Benim adam açıkça sıkıldım dedi giderken zaten.Bizim 3 seneydi, bende geri dönsün diye bekliyorum 1 ay oldu daha ancak kıpırtılar olacaktır inşallah.
Bağımlı bir ilişkinin içindeyseniz, kendinizi güçsüz hissedersiniz. Sevdiğiniz kişiye fazlasıyla sahip çıkmaya çalışırsınız çünkü o olmazsa yaşayamayacağınızı düşünürsünüz. Özellikle ilişkinin başlarında bu çok göze batar durumdadır.
Bağımlı ilişkide eşlerden birisi kişiliğinden ve kendinden vazgeçmiş gibidir. Tüm kurallar ve davranış biçimleri, hatta ne düşünüleceği bile, karşı tarafın isteklerine göre düzenlenmektedir. Bu ilişkiden her iki kişinin de ayrılması çok güçtür çünkü birbirlerini tamamladıkları inancı içindedirler.
.
Bağımlı ilişkilerde, kaybetmek ve reddedilmek, acı çekmek öyle büyük bir kabustur ki; bu sıkıntıyı yaşamaktansa, ilişkiyi kaybetmemek için her yola başvurulur. Acıyla başa çıkma yeteneğine güvenemeyen bireyler, bu tarz bağımlı ilişkileri uzun yıllar sürdürürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?