İlişkinizde kimin borusu ötüyor???

Siminru

Canım üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.948
2.545
"Ben bilmem eşim bilir" adlı yarisma programinda hep bu soru soruluyor. Ve hemen kadın cevap veriyor: benim borum öter!

Şimdiye kadar hiç, bir erkeğin borusunun öttüğünü görmedim ilişkilerde. Bunu nasil yorumluyorsunuz?

"Ben bilmem eşim bilir" adlı yarisma programinda hep bu soru soruluyor. Ve hemen kadın cevap veriyor: benim borum öter!

Şimdiye kadar hiç, bir erkeğin borusunun öttüğünü görmedim ilişkilerde. Bunu nasil yorumluyorsunuz?
Valla bizde esimin borusu oter :KK66:
Gecen gun de soyledi hatta senin dediklerini yapmadan once bin kere dusunuyorum yoksa batarim dedi bozuldum :KK66: dusun dusun coktur isin dedim hahahaa

bu tür soruları saçma buluyorum. gerçekçi değil... bizim evde her iki tarafında dediği olabilir. oturulup konuşulur...

iki tarafta inatçıysa o evlilik uzun sürmez zaten. yada bir taraf baskınsa da. hanım hanımcık erkek de istemem... pısırık kadın olmakta istemem...

Genele bakarsak benim eşimin borusu öter ama ben daha car car göründüğüm için etrafa kılıbık imajı çizer utanmadan:KK12:

Bizim ikimizinde eşit yeri geldiğinde benim yeri geldiğin de onun.Ama eşimin ailesi sanıyor ki benim:KK66:

Hoş bir tabir değil öncelikle , insan birlikte olduğu kişiyi hizmetçi ya da uşak ne derseniz artık o sınıfa tabi tutuyorsa, bu durum söz konusu olabilir. Çok itici.Bir karar alinacaksa iki tarafında istekleri,beklentileri önemlidir. O benim boru ötüyor diyenlerin de eşlerinin neyi ne kadar istekli yaptıkları da ayrı bir konu. Her türlü uzak durulacak insan tipleri benim gözümde.
Eşimin içine sinmeyen bir şeyi zorla yaptirmam o zaman da benim içime sinmez çünkü , ama onun önceliği de benim isteklerimdir. En basitinden Eve bardak dahi alacaksak birbirimizin fikrini sorariz :KK72:

eşim macodur
bende umursamaz
eşim kendi borusu öter sanıyor ama ben istediğim herşeye sahip olurum :KK50:

bu tür soruları saçma buluyorum. gerçekçi değil... bizim evde her iki tarafında dediği olabilir. oturulup konuşulur...

iki tarafta inatçıysa o evlilik uzun sürmez zaten. yada bir taraf baskınsa da. hanım hanımcık erkek de istemem... pısırık kadın olmakta istemem...
Kesinlikle!!!!! Katılıyorum. Bizde de durum aynıdır. Ortak karar alınır ne o ezik ne de ben. Ne gerek var kocanı erkekcik yapmaya özgüveni elinden alıp ömür boyu ipleri bırakmıcam diye debelenip iktidar savaşı vermeye, değil mi? Kocama saygı duyarım, bana da saygı duyulmasını sağlarım ama o kadar. Bütün kontrolü ele geçirip de yormam kendimi

Bizim borumuz yok, biz ne yapacağız? :) Ama her zaman benden daha mantıklı, daha sakin, daha oturaklı ve daha dengeli olduğu için onun borusu da ötse sıkıntı yok, benden daha iyi olduğu konularda onun dediği olsun farketmez, daha bile iyi benim için.

X