- Konu Sahibi d_targaryen
boyle afalladım...emın degılım..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasin hakli biraz.o da samimi oldugu bi kizla gorusse ciksa bulussa sende tahammul edemezsinn.bazi erkekler dusuncesiz.mesela benim yakin arkadasim biz osmanla oturuyoruz cafede arayalim dedik gelsene dedi gitmedim bahane uydurdum..bu kiz nisanli 2 erkek dogru olmaz diyemiyorlar
Benim sevgilim erkek arkadaşlarımdan kıskanmaz beni.
Zaten çok mesafeliyimdir,hepsi de bir ilişkim olduğunu bilir,onlar da sınırlarını korur.
Tanımadığı ve bana asıldıklarını hissettiği erkeklerden kıskanır,terslemedim diye bana bozulur.
Kıyafet konusunda da her gün ne giydiğimi merak eder,ayrıntıya kadar ister. Ancak hiç bir zaman kısıtlamamız olmadı çok şükür ki son derece açık saçık giyinirim.
kızlar her iliskide bi taraf muhakkak daha kıskanc oluyor... bizde ise sözlüm.... ama boguluyor gbi hissediyorum artık... sizin iliskinizde kıskanclık yapan kim... seviyesi nedir dozu nedir... tamam acık giyinme desin... gögüs, bel acılmayacak diyor tamam anlayabiirim bunu... ama erkek arkadaslarınla görüsme ben görüsmeyi kestim tüm kız arkadaslarmla dedi... benim kıskanıp yapma demem gereken seyi o, ben demeden yaptı.. ve aynı davranısı benden de bekledi... alıp karsısına konustu.. ben seni korumak zorundayım erkeklerle kadınlar aynı düsünmez, cevredeki erkekler nasıl görüyoruz. senin cok iyi dedigin arkadasın en basidi senden etkilense rüyasında bile bambaska seyler görebilir dedi....
düsününce evet erkeklerın yapısı farklı bizim gbi degil....ama bilmiyorum kızlar... asırı acık degildim ama gögüs dekolteme daha cok dikkat eder oldum.... cok sohbet ettıgım erkek arkadas vardı ama hepsı yuz versem farklı seyler ısteyecek tıplerdı..hepsıyle sohbetı kestımm..... erkeklerle görüsmüyorum artık... hayatımda kardes dedigim 2 erkek vardı.. birisi gecen yıl bu zamanlar bana farklı seyler hissettigini söyledi... hatta soylemedı tutup öpmeye calıstı... alt üst oldu dusuncelerım... guvendıgım birisiydi liseden beri arkadasımdı... 10 yılın sonunda bunu yapınca dogal olarak bende erkeklerden cekinmeye guvenmemeye basladım... 1 tane kardes dedgim kisi kaldı onunla daha samimydim... sözlüm erkeklerle konusma deyince hem o öpmeye calısan arkadasım gozumun onune geldı hemde bi anda tamam dedim...
hani agız dil baglanır ya.. onu yasadım tamam dedim.. cok yakın arkadasımı simdi coook özlüyorum... ama sözlüme desem bunu ''benim sevgilim bi baska erkegi nasıl özler diye düsünür... kavga cıkar... ayrıladabilir.... öte yandan elimdeki tek arkadasımı da yarı yolda bıraktım gibi geliyor... 10 yıl boyunca hep birbirimizden haberdardık..farklı yerlerde okuduk ama iletisimi koparmadık... 1 yıl görüsmesek bile telefonla sureklı gorusurduk....
merak ettigim benim düsüncem yanlıs mı.. sizlerin de iliskisi evliligi var... sizde kısıtlamalar kıskanclıklar hangı sevıyede...bılıyorum pek care olunacak durum yok... acaba benım ılk cıddı ılıskım oldugu ıcın mı ben boyle afalladım...emın degılım..
aslında herkes farklııdır. Okul arkadaşın iyi güzelde .. özlediğin arkdaşın sanki kardeşlikten öte... erkek arkadaşın çok düşünceliymiş. ben de kıskanırdım açıkçası. belli bir süre keseceksin o tanıyacak arkadaşlarını sonra tekrar görüşürsün..
ama özlemim pek normal gelmedi. şahsen ben özlemem. çoksevdiğim kız arkadaşlarımı özlerim erkek arkadaşları pek özlemem. sevgilim varsa o bana yeter...
şanslı oldugunun farkına var..sen demeden iletişimi kesmiş kızlarla.eski sevgilim bana tüm herkesle kız arkadaşlarımda dahil iletişimi kestirdi kendiside benden habersiz kızlarla görüşüyomuş meğerkızlar her iliskide bi taraf muhakkak daha kıskanc oluyor... bizde ise sözlüm.... ama boguluyor gbi hissediyorum artık... sizin iliskinizde kıskanclık yapan kim... seviyesi nedir dozu nedir... tamam acık giyinme desin... gögüs, bel acılmayacak diyor tamam anlayabiirim bunu... ama erkek arkadaslarınla görüsme ben görüsmeyi kestim tüm kız arkadaslarmla dedi... benim kıskanıp yapma demem gereken seyi o, ben demeden yaptı.. ve aynı davranısı benden de bekledi... alıp karsısına konustu.. ben seni korumak zorundayım erkeklerle kadınlar aynı düsünmez, cevredeki erkekler nasıl görüyoruz. senin cok iyi dedigin arkadasın en basidi senden etkilense rüyasında bile bambaska seyler görebilir dedi....
düsününce evet erkeklerın yapısı farklı bizim gbi degil....ama bilmiyorum kızlar... asırı acık degildim ama gögüs dekolteme daha cok dikkat eder oldum.... cok sohbet ettıgım erkek arkadas vardı ama hepsı yuz versem farklı seyler ısteyecek tıplerdı..hepsıyle sohbetı kestımm..... erkeklerle görüsmüyorum artık... hayatımda kardes dedigim 2 erkek vardı.. birisi gecen yıl bu zamanlar bana farklı seyler hissettigini söyledi... hatta soylemedı tutup öpmeye calıstı... alt üst oldu dusuncelerım... guvendıgım birisiydi liseden beri arkadasımdı... 10 yılın sonunda bunu yapınca dogal olarak bende erkeklerden cekinmeye guvenmemeye basladım... 1 tane kardes dedgim kisi kaldı onunla daha samimydim... sözlüm erkeklerle konusma deyince hem o öpmeye calısan arkadasım gozumun onune geldı hemde bi anda tamam dedim...
hani agız dil baglanır ya.. onu yasadım tamam dedim.. cok yakın arkadasımı simdi coook özlüyorum... ama sözlüme desem bunu ''benim sevgilim bi baska erkegi nasıl özler diye düsünür... kavga cıkar... ayrıladabilir.... öte yandan elimdeki tek arkadasımı da yarı yolda bıraktım gibi geliyor... 10 yıl boyunca hep birbirimizden haberdardık..farklı yerlerde okuduk ama iletisimi koparmadık... 1 yıl görüsmesek bile telefonla sureklı gorusurduk....
merak ettigim benim düsüncem yanlıs mı.. sizlerin de iliskisi evliligi var... sizde kısıtlamalar kıskanclıklar hangı sevıyede...bılıyorum pek care olunacak durum yok... acaba benım ılk cıddı ılıskım oldugu ıcın mı ben boyle afalladım...emın degılım..