iliskinizde kıskanclıgın dozu nedir?

Erkek arkadasin hakli biraz.o da samimi oldugu bi kizla gorusse ciksa bulussa sende tahammul edemezsinn.bazi erkekler dusuncesiz.mesela benim yakin arkadasim biz osmanla oturuyoruz cafede arayalim dedik gelsene dedi gitmedim bahane uydurdum..bu kiz nisanli 2 erkek dogru olmaz diyemiyorlar

Benim sevgilim erkek arkadaşlarımdan kıskanmaz beni.
Zaten çok mesafeliyimdir,hepsi de bir ilişkim olduğunu bilir,onlar da sınırlarını korur.
Tanımadığı ve bana asıldıklarını hissettiği erkeklerden kıskanır,terslemedim diye bana bozulur.
Kıyafet konusunda da her gün ne giydiğimi merak eder,ayrıntıya kadar ister. Ancak hiç bir zaman kısıtlamamız olmadı çok şükür ki son derece açık saçık giyinirim.

Erkek arkadasin hakli biraz.o da samimi oldugu bi kizla gorusse ciksa bulussa sende tahammul edemezsinn.bazi erkekler dusuncesiz.mesela benim yakin arkadasim biz osmanla oturuyoruz cafede arayalim dedik gelsene dedi gitmedim bahane uydurdum..bu kiz nisanli 2 erkek dogru olmaz diyemiyorlar

benımkısı kendı cok dusuncelii... belkide hayatımda ilk defa bu kadar ayrıntılı dusunen biri oldugu icin bocalıyorum... kendi kız arkadaslarına sınır koydu daha ben demeden..biz evlencez sen ve dogacak cocugumuz var dıyo... tamam guzel cumleler ama sadece 1 arkadasım var ve o sevglımden once de vardı hayatımda...o yokken var olan arkadasım asılmadı da sımdı mı asılcak dıyorum ama anlamıyor..

Benim sevgilim erkek arkadaşlarımdan kıskanmaz beni.
Zaten çok mesafeliyimdir,hepsi de bir ilişkim olduğunu bilir,onlar da sınırlarını korur.
Tanımadığı ve bana asıldıklarını hissettiği erkeklerden kıskanır,terslemedim diye bana bozulur.
Kıyafet konusunda da her gün ne giydiğimi merak eder,ayrıntıya kadar ister. Ancak hiç bir zaman kısıtlamamız olmadı çok şükür ki son derece açık saçık giyinirim.

gıyım konusunda zaten asırı degılım gogslerım dıkkat cekıcı dıye ozellıkle gogus dekoltesı ıstemıyor... erkekler ıkı dk da bın sey hayal eder dıyor..senınkı kısıtlamıyorsa cok cok guzel... benım bu arkadasımla aramızda mesafe yoktu oz kardesım gbı goruyorum zaten kendısını...

Ayni benim erkek arkadasim gibi :-) bana sort giydirmemek icin yazin kendiside hep pantolonla gezecekmis mesela :-D bende cok kiskancim oda, ben erkek arkadaslarimla gorusmuyorum ya da erkek arkadasimda yanimda oluyor o zaten gorusmuyor :))

erkek arkadaşlarımdan şükürki kıskanmaz...
bende aynı şekilde onu kız arkadaşlarından kıskanmam:16:

1 tane erkek arkadaşın kalmış zaten onun içinde huzurunu bozma boşver
özlüyosun evet ama diğerinin yaptıgıda ortada.
kız arkadaşlarına yogunlaş:29:

Yok benim öyle kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım.
Olsa sanırım benim sevgilim de hoşlanmazdı bu durumdan.
Zaten benim sevgilim hem aşkım hem de en yakın arkadaşım şükürler olsun!!!

Bizde kıskançlık yok, en başından beri de olmadı zaten. Ne benim ona, ne de onun bana şununla görüşme deme hakkı yoktur. Eğer ki hayatıma aldıysam benim gözümde "eşi-sevgilisi olan bir erkek olarak nerede nasıl davranması gerektiğini biliyordur", aynı şekilde bende "saygı duymam gereken bir ilişkim varsa nerede nasıl davranmam gerektiğini bilirim"... Kimseyi hayatımdan çıkartmam, kimseye de hayatından şunu çıkart diyemem.

yukarda Allah var benmki de ben demeden kim sıkıntı cıkarcaksa hayatından cıkarmıs ben demeden... ben zaten cok kıskanc degılım hatta gez dolas derım ama o yok sen merakta kalırsın , sen ders calısırken ben gezemem der gezmez... normalde cok arkadası vardır cok sosyaldır ama ''evli'' adam moduna gırmeye dunden razıymıs onu anladım....

yazın bikini yok dedi direk. bende nasıl gırcem dedim mayon yok mu kızım dıyo... plaj orası abartma dedim... sana baskaları baksa hosuma gıtmez yaza nısanlım olcan dedı... tabı nişanlım falan deyınce bende bi yelkenler fora durumu da oluyor..konuyu unutup ona sarılasım gelıyor.. ay büyü mü yaptı naptı neden yok dıyemıyorum bazı seylere.....

:25::25:

kızlar her iliskide bi taraf muhakkak daha kıskanc oluyor... bizde ise sözlüm.... ama boguluyor gbi hissediyorum artık... sizin iliskinizde kıskanclık yapan kim... seviyesi nedir dozu nedir... tamam acık giyinme desin... gögüs, bel acılmayacak diyor tamam anlayabiirim bunu... ama erkek arkadaslarınla görüsme ben görüsmeyi kestim tüm kız arkadaslarmla dedi... benim kıskanıp yapma demem gereken seyi o, ben demeden yaptı.. ve aynı davranısı benden de bekledi... alıp karsısına konustu.. ben seni korumak zorundayım erkeklerle kadınlar aynı düsünmez, cevredeki erkekler nasıl görüyoruz. senin cok iyi dedigin arkadasın en basidi senden etkilense rüyasında bile bambaska seyler görebilir dedi....

düsününce evet erkeklerın yapısı farklı bizim gbi degil....ama bilmiyorum kızlar... asırı acık degildim ama gögüs dekolteme daha cok dikkat eder oldum.... cok sohbet ettıgım erkek arkadas vardı ama hepsı yuz versem farklı seyler ısteyecek tıplerdı..hepsıyle sohbetı kestımm..... erkeklerle görüsmüyorum artık... hayatımda kardes dedigim 2 erkek vardı.. birisi gecen yıl bu zamanlar bana farklı seyler hissettigini söyledi... hatta soylemedı tutup öpmeye calıstı... alt üst oldu dusuncelerım... guvendıgım birisiydi liseden beri arkadasımdı... 10 yılın sonunda bunu yapınca dogal olarak bende erkeklerden cekinmeye guvenmemeye basladım... 1 tane kardes dedgim kisi kaldı onunla daha samimydim... sözlüm erkeklerle konusma deyince hem o öpmeye calısan arkadasım gozumun onune geldı hemde bi anda tamam dedim...

hani agız dil baglanır ya.. onu yasadım tamam dedim.. cok yakın arkadasımı simdi coook özlüyorum... ama sözlüme desem bunu ''benim sevgilim bi baska erkegi nasıl özler diye düsünür... kavga cıkar... ayrıladabilir.... öte yandan elimdeki tek arkadasımı da yarı yolda bıraktım gibi geliyor... 10 yıl boyunca hep birbirimizden haberdardık..farklı yerlerde okuduk ama iletisimi koparmadık... 1 yıl görüsmesek bile telefonla sureklı gorusurduk....

merak ettigim benim düsüncem yanlıs mı.. sizlerin de iliskisi evliligi var... sizde kısıtlamalar kıskanclıklar hangı sevıyede...bılıyorum pek care olunacak durum yok... acaba benım ılk cıddı ılıskım oldugu ıcın mı ben boyle afalladım...emın degılım..

aslında herkes farklııdır. Okul arkadaşın iyi güzelde .. özlediğin arkdaşın sanki kardeşlikten öte... erkek arkadaşın çok düşünceliymiş. ben de kıskanırdım açıkçası. belli bir süre keseceksin o tanıyacak arkadaşlarını sonra tekrar görüşürsün..

ama özlemim pek normal gelmedi. şahsen ben özlemem. çoksevdiğim kız arkadaşlarımı özlerim erkek arkadaşları pek özlemem. sevgilim varsa o bana yeter...

bende çok çekiyorum bu kıskançlık yüzünden istediğim gibi giyinemiyorum erkek arkadaşla konuşmak nerde kız arkadaşlarıma bile sınırlama getirdi... yok o kızı gözümü tutmuyo bidaha görüşme diye.... oda görüşmez benden başka kızlarla şimdi askere gitti de rahatladım gelene kadar keyfime bakcam artık denizede girerim bikiniyle rahat rahat bu yaz serbestim ohh miss aman görmesin duymasın :52::52::52:

benim üniversitede bütün arkadaslarım erkek ve onlarla sevgilimden daha fazla mesajlasıyorum ama arada bi resmiyet var elbette ki. bence her ıkı taraf da özel hayatını korumalı cok fazla müdahaleci olmamalı. giyim konusunda da serbestim çok şükür. zaten bakacak olan zihniyet istersen kara çarşafa bürün yine de bakar. bu kıskançlık olayını abartanlar sevgiden değil özgüvensizlikten kaynaklandığını düşünüyorum. çok şükür kendi ailelerimiz ve en önemlisi kendi irademiz var,herkes nerede nasıl davranılacağını biliyo, o zaman kıskançlık adı altında bu kadar kısıtlamalar niye. benim de 17 senelik arkadaşım hatta kardeşim dediğim arkadaşım, sevgilisi yüzünden benimle arkadaşlığını bitirdi ve hala aklıma geldikçe üzülüyorum. şunu unutma ki sevgilin varken onlar yanında vardı ve olurda bir gün ayrılırsan yine yanında dostların olacak. ayrıca o rüya olayını anlatması çok iğrenç bu da kendi zihniyetini ortaya koyar. rüyada görecek erkek tvde gördüğünü veya herhangi birini de görebilir.

bencede çok normal seni onlardan kıskanması, benim sevgilim beni erkek kuzenlerimden kıskanıyor, onlara sarılmamı veya öpmemi istemiyor, ama hiçbir erkekle konuşma falan hiç demedi zaten erkek arkadaşlarım yok,

ama benimkide bir konuda canımı sıkıyor, mesela ben şu kız arkadaşımı çok seviyorum desem kıskanıyor, misafir var senle telefonda konuşamam desem küsüyor beni satıyosun yani diyor, ve en kötüsü ben yegenlerimi çok seviyorum diye kıskanıyor, sizce bunlar normalmi? birde biz evlenince ben annemi hergün ararım işten gelince demiştim, ben kıskanırım demişti (ciddimiydi bilmiyorum)

açıkcası ben şimdilik onu pek kıskanmıyorum, aslında kiskanacagım birşey yapmıyor şimdilik...

aslında herkes farklııdır. Okul arkadaşın iyi güzelde .. özlediğin arkdaşın sanki kardeşlikten öte... erkek arkadaşın çok düşünceliymiş. ben de kıskanırdım açıkçası. belli bir süre keseceksin o tanıyacak arkadaşlarını sonra tekrar görüşürsün..

ama özlemim pek normal gelmedi. şahsen ben özlemem. çoksevdiğim kız arkadaşlarımı özlerim erkek arkadaşları pek özlemem. sevgilim varsa o bana yeter...

kardesım gibidir.. lisede yedigimiz ictigimiz ayrı gitmedi... bahsettgm arkadasım samimi bi arkadasım ve ben 3 müz cook yakındık... simdi böyle kısıtlamayla olmuyor.... gorusmuyorum zaten ay oldu...
kız arkadasımı nasıl kards gbı goruyorsam onu da aynı gordum benn....

Bizim ilişkimizde kıskanç olan taraf benim sanırım ama abarttığımı düşünmüyorum. Kız arkadaşları yoktur öyle samimi, ama olsa da o duruma kısıtlama getirmezdim. Benim de çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım yok, ama örneğin sizin dediğiniz gibi kardeşim gözüyle gördüğüm bir erkek arkadaşım olsaydı bu konuda beni kısıtlamazdı/kısıtlayamazdı. Benim şahsi fikrim bazıları kıskançlık olayını çok abartıyor, yok bikini giyemezsin yok onunla konuşamazsın yok buraya gidemezsin diyen bir kişiyle ben yapamazdım ama her ilişki de kendi içerisinde değerlendirilmeli sonuçta. Akrabalarıyla bile görüşemeyen insanların durumunu görünce şok oluyorum ama bazılarına bu durum bile normal gelebiliyor.

Siz bence bir şeyleri iyi tartmanız gereken konumdasınız. Şu an bir tarafta nişanlanacağınız kişi, diğer tarafta da kardeşim gözüyle gördüğünüz kişi var. Birinden birini kararınız doğrultusunda kaybedeceksiniz, burası kesin sanırım. Öyle görünüyor ki bu durumda seçeceğiniz taraf nişanlanacağınız kişi, ama iyi düşünün bu kişi buna değer mi? Olaya insan gözüyle bakın. Belki sevgilinizden çok daha iyisini bulabilirsiniz ama kardeşim dediğiniz kişiden daha düzgün bir insan hayatınızı hiçbir zaman giremeyecek olabilir, ama olmayabilir de. O yüzden bence hayatımızda bazı kurallarımız olmalı, örneğin bizi "hiç kimsenin" yönetmesine izin vermemek gibi ama bence şu durumda sizin işiniz tamamen şansınıza kalmış durumda. Sevgilinizi seçeceksiniz ve zamanla buna değer mi yoksa değmez mi göreceksiniz. Umarım değer :42:

kızlar her iliskide bi taraf muhakkak daha kıskanc oluyor... bizde ise sözlüm.... ama boguluyor gbi hissediyorum artık... sizin iliskinizde kıskanclık yapan kim... seviyesi nedir dozu nedir... tamam acık giyinme desin... gögüs, bel acılmayacak diyor tamam anlayabiirim bunu... ama erkek arkadaslarınla görüsme ben görüsmeyi kestim tüm kız arkadaslarmla dedi... benim kıskanıp yapma demem gereken seyi o, ben demeden yaptı.. ve aynı davranısı benden de bekledi... alıp karsısına konustu.. ben seni korumak zorundayım erkeklerle kadınlar aynı düsünmez, cevredeki erkekler nasıl görüyoruz. senin cok iyi dedigin arkadasın en basidi senden etkilense rüyasında bile bambaska seyler görebilir dedi....

düsününce evet erkeklerın yapısı farklı bizim gbi degil....ama bilmiyorum kızlar... asırı acık degildim ama gögüs dekolteme daha cok dikkat eder oldum.... cok sohbet ettıgım erkek arkadas vardı ama hepsı yuz versem farklı seyler ısteyecek tıplerdı..hepsıyle sohbetı kestımm..... erkeklerle görüsmüyorum artık... hayatımda kardes dedigim 2 erkek vardı.. birisi gecen yıl bu zamanlar bana farklı seyler hissettigini söyledi... hatta soylemedı tutup öpmeye calıstı... alt üst oldu dusuncelerım... guvendıgım birisiydi liseden beri arkadasımdı... 10 yılın sonunda bunu yapınca dogal olarak bende erkeklerden cekinmeye guvenmemeye basladım... 1 tane kardes dedgim kisi kaldı onunla daha samimydim... sözlüm erkeklerle konusma deyince hem o öpmeye calısan arkadasım gozumun onune geldı hemde bi anda tamam dedim...

hani agız dil baglanır ya.. onu yasadım tamam dedim.. cok yakın arkadasımı simdi coook özlüyorum... ama sözlüme desem bunu ''benim sevgilim bi baska erkegi nasıl özler diye düsünür... kavga cıkar... ayrıladabilir.... öte yandan elimdeki tek arkadasımı da yarı yolda bıraktım gibi geliyor... 10 yıl boyunca hep birbirimizden haberdardık..farklı yerlerde okuduk ama iletisimi koparmadık... 1 yıl görüsmesek bile telefonla sureklı gorusurduk....

merak ettigim benim düsüncem yanlıs mı.. sizlerin de iliskisi evliligi var... sizde kısıtlamalar kıskanclıklar hangı sevıyede...bılıyorum pek care olunacak durum yok... acaba benım ılk cıddı ılıskım oldugu ıcın mı ben boyle afalladım...emın degılım..
şanslı oldugunun farkına var..sen demeden iletişimi kesmiş kızlarla.eski sevgilim bana tüm herkesle kız arkadaşlarımda dahil iletişimi kestirdi kendiside benden habersiz kızlarla görüşüyomuş meğer:41:

benim bu konuda yorum yapmam ne derece etkili olur bilemiyorum:1:

daha cok yeni bir kıskanclıkla ilgili sorun atlattım fakat karşımdaki erkek bütün kadınlar icin yok rüyanda gorur yok bilmem ne diyor olsaydı onu ıslak odunla kovalardım herhalde. aklından geçiren kisi her turlu düsünür, markette tanımadıgı kızı gorur yine düsünür... bu yuzden evden de cıkmayacak mısınız yani?

boyle dusuncelerin sonu yok. tamam çok aşırı umursamaz da olmayalım ama her seyin bir dengesi olmalı.

ayrıca sizin şansınıza mı desem bilmiyorum uzun yıllar arkadas oldugunuz birinin öpmeye calısması gercekten cok kötü olmus. fakat bir sürü arkadasım var coguyla yalnız kaldıgım ortamlar da oldu hicbiri öpmeye calısmadı. elbette bu yuzden güveniyorum diyip cok aşırı samimi olmuyorum, mesafenizi koyup sohbet ettiginiz surece karşı taraf sapık ise yapabileceginiz hicbir sey yok zaten sokakta görüp yine saldırır öylesi. cekinip korkuyorsanız yalnız kalmamaya ozen gosterin yeterli.

nisanlınızın talep ettigi seyler bana pek saglıklı gelmedi. ya da şöyle soyleyeyim, hayat gorusleriniz uymuyormus gibi duruyor...

Son düzenleme:
Facemde erkek sinek yok ;)
Is arkadaş larimin erkek olanlarin hic birinde tel no yok onlarinda bende yok
Erkeklerle muhabbet yok
Hava kararinca disari cikmak yok
Dar giyinmek yok aklima gelenler şimdilik ;) alistim yaa

Biz kiskanmayiz pek, benim kiskandigim bi iki durum olmustu, kadinlar cok ayarsizdi, esim birsey yapmamisti, onlari bile olaylarin sonrasinda soyledim, zaten biraz uc orneklerdi. Konusma etme demem. Varsa icinde yapar zaten. O da kiskanmaz fazla, mudahale de etmez. Guven iliskisi var aramizda, birbirimizi uzecek hareketler yapmayiz.

Back
X