ilişkinizde mutlu olmak ve bir an önce evlenme teklifi almak için okuyun

DeNtiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
163
13
98
43
Kocaeli
etrafımda gördüğüm kadarıyla ilişkinizde mutlu olmak istiyorsanız;

- en ufak bir şeyden kavga çıkarın. erkeğin sizi mutlu etmek için yaptığı şeye bile bahane bulun ve trip atın.

- "ömrünün sonuna kadar hayatında olacağım" yerine " her an hayatından çıkabilirim, hatta bak çıktım bile, benim erkek arkadaşım değilsin ki" modunda davranın. hep kaçın, karşınızdaki kişiden hep bir şeyler bekleyin. gerçekten seviyor olsanız bile belli etmeyin.

- paragöz olun. yemeğe götürdüğü yerleri beğenmeyin, aldığı hediyeleri beğenmeyin, hep daha fazlasını isteyin. bir kere bile elinizi cebinize atmayın. "erkek değil mi canım, o ödesin" mantığıyla hareket edin.

- "seni seviyorum" cümlesinden daha çok "sen beni sevmiyorsun" cümlesini kullanın. hep sevgisini kanıtlamasını isteyin. ne kadar çabalarsa çabalasın yine de yetinmeyin.

- mesajına cevap yazarken en az 5 dakika bekleyin, aradığı zaman telefonu bir süre çaldıktan sonra açın. önemsemiyor gibi davranın. ama kendisi mesajınıza 2 dakika içerisinde cevap yazmazsa olay çıkarın.

- özgürlüğünü kısıtlayın. msn, facebook vs. şifrelerini isteyin. telefonunu karıştırın, rehberindeki kızlarla olan geçmişini sorun. arkadaşlarıyla görüştüğünde bile rahat vermeyin, her 10 dakikada bir mesaj atmasını zorunlu kılın.

- her hatasını yüzüne vurun. geçmişini sürekli gün yüzüne çıkarın. "o kıza bunu yapmıştın, bu kızla da şuraya gitmiştin" gibisinden cümlelerle hafızanızın ne kadar kuvvetli olduğunu gösterin.

- yaşamadığınız olayları sanki yaşamışsınız gibi anlatın. kıskanmasını sağlayın. bunun için hayal gücünüzü kullanın.

- kesinlikle sevişmeyin hatta öpüşmeyi bile minimum tutun kendinizi geri çekin bırakın sizi elde etmeye çalışsın.

valla kızlar ne diyeyim %100 çalışıyor. etrafımda bu şekilde kimi görsem okulu bitirdiği gibi evlenme teklifi aldı sevgilileri hep el üstünde tuttu sevgilisine karşı sevgisini gizlemeyen iyi davrananlar ise ya terkedildi ya aldatıldı ya da yıllarca oyalandı evlenme hayalleriyle. erkekler bu dilden anlıyor anca böyle kıymete biniyorsunuz. siz ne düşünüyorsunuz?

etrafımda gördüğüm kadarıyla ilişkinizde mutlu olmak istiyorsanız;

- en ufak bir şeyden kavga çıkarın. erkeğin sizi mutlu etmek için yaptığı şeye bile bahane bulun ve trip atın.

- "ömrünün sonuna kadar hayatında olacağım" yerine " her an hayatından çıkabilirim, hatta bak çıktım bile, benim erkek arkadaşım değilsin ki" modunda davranın. hep kaçın, karşınızdaki kişiden hep bir şeyler bekleyin. gerçekten seviyor olsanız bile belli etmeyin.

- paragöz olun. yemeğe götürdüğü yerleri beğenmeyin, aldığı hediyeleri beğenmeyin, hep daha fazlasını isteyin. bir kere bile elinizi cebinize atmayın. "erkek değil mi canım, o ödesin" mantığıyla hareket edin.

- "seni seviyorum" cümlesinden daha çok "sen beni sevmiyorsun" cümlesini kullanın. hep sevgisini kanıtlamasını isteyin. ne kadar çabalarsa çabalasın yine de yetinmeyin.

- mesajına cevap yazarken en az 5 dakika bekleyin, aradığı zaman telefonu bir süre çaldıktan sonra açın. önemsemiyor gibi davranın. ama kendisi mesajınıza 2 dakika içerisinde cevap yazmazsa olay çıkarın.

- özgürlüğünü kısıtlayın. msn, facebook vs. şifrelerini isteyin. telefonunu karıştırın, rehberindeki kızlarla olan geçmişini sorun. arkadaşlarıyla görüştüğünde bile rahat vermeyin, her 10 dakikada bir mesaj atmasını zorunlu kılın.

- her hatasını yüzüne vurun. geçmişini sürekli gün yüzüne çıkarın. "o kıza bunu yapmıştın, bu kızla da şuraya gitmiştin" gibisinden cümlelerle hafızanızın ne kadar kuvvetli olduğunu gösterin.

- yaşamadığınız olayları sanki yaşamışsınız gibi anlatın. kıskanmasını sağlayın. bunun için hayal gücünüzü kullanın.

- kesinlikle sevişmeyin hatta öpüşmeyi bile minimum tutun kendinizi geri çekin bırakın sizi elde etmeye çalışsın.

valla kızlar ne diyeyim 0 çalışıyor. etrafımda bu şekilde kimi görsem okulu bitirdiği gibi evlenme teklifi aldı sevgilileri hep el üstünde tuttu sevgilisine karşı sevgisini gizlemeyen iyi davrananlar ise ya terkedildi ya aldatıldı ya da yıllarca oyalandı evlenme hayalleriyle. erkekler bu dilden anlıyor anca böyle kıymete biniyorsunuz. siz ne düşünüyorsunuz?

nasıl bır yaklasım nasıl bir mantık bu anlayamadım.. kısaca kızlar kendınızı salak yerıne koyun ve çıkarcı mı olun demeye getırdınız.. seven insan ciddiye alınmak ıster sız karsınızdakını kaale almayın ama karsıdan hep cıddıyet bekleyın bu tam bir düzmece ve sacmalık. mantıklı olan ınsan herseyın karsılıklı oldugunu bılmelı bugun bana yarın sana ama hep bana bana olmaz kı hıcte hos olmaz. bır erkek sevdıgı kızın durust ve aklı basında olgun davranmasını ıster kanımca boyle sacmalıklarla ugrasanı degıl.:50::50:

Son düzenleme:
tabi öncelikle bütün bu saçmalıkları sineye çekecek birini bulmak lazım.

nasıl bişeydir bu ya bunları istersen önce sen bi dene bakalım başarılı olabilecekmisin?
böyle yazdığına göre şimdiye kadar ciddi bi ilişkin de olmamış bu konuda bilgin olmadığı da kesin.

tabi kii asla ama asla böyle yaparak bir yere varılmaz .. aksine kaybeder insan .. yakından sahit oldum :63:
çekilmez biri olup cıkarsın ..gittikçe uzaklasır senden sevgilin ..

yani bu yazı bize kısaca 'insan olmayın,yaratık olun' diyor.
beni böyle bir 'yaratık' olmamla sevecek erkeği de ben istemem.
ben olmayan bir şeyi seven adamı ne yapayım ben:40:

bazılarına katılmamakla birlikte aslında doğru gözlemler ama bazen de onu çok düşünüyormuş gibi yapıp dengeyi sağlamak gerekir:34:

Bence yıldırım aynı yere bıkac kez ust uste dusmus bu dedıklerıne gore ... Ama bole olacaksa hıc olmasın ılıskım daha ıyı kendımce

bu kadar şeye sabredecek erkek nerede yaşar merak ettim :52:
ben erkek olsam anında terkederdim..

tabi kii asla ama asla böyle yaparak bir yere varılmaz .. aksine kaybeder insan .. yakından sahit oldum :63:
çekilmez biri olup cıkarsın ..gittikçe uzaklasır senden sevgilin ..

Bence yıldırım aynı yere bıkac kez ust uste dusmus bu dedıklerıne gore ... Ama bole olacaksa hıc olmasın ılıskım daha ıyı kendımce

Aynen bencede yani, erkekler böyle seylere tahamül edemez, onlar daha cok ilgi ve sevgi bekliyor genelde,
sonra dirdirci virvirci ya cikar adiniz, ayrica hic birseyden memnun olmuyor mutlu olmuyor birseyi begendiremiyorum diyerek cekip gider insana bikkinlik gelir valla benim sevgilim böyle olsa ben kiz olarak bile cekip giderdim

heralde geyik yapmak icin yazildi bu yazi. hayir bisey degil tecrubesiz olan arkadaslar uygulamaya kalkip terk edilmesinler. turk erkekleri neden turk kizlarindan bu kadar sikayet ediyo cunku artik kafalarinda turk kizi=kapris seklinde akillarina kazinmis..

ben bu yazılanlardan 1 tanesini bile yapmadım 2 yıldır sözlüyüm,3 yılda flört ettik ve sözlüm yarın evlenelim desem bu gece nöbetçi nikah memuru tutar getirir kapıma.Bu işler çirkeflikle olmaz karşıklı saygı,sevgi ve anlayışla olur.

bu sayılanlara sabır gösteren bi erkek zaten evlenilecek erkektir...o hhhh ne güsel hayat...sanki beni mutlu etmek beni sabretmek için yaratılmış bi melek...varmıki öylesi...
bu sayılanlar ayrılmak için uygulanacak şeyler ....gerçek erkekler böylesi şeylerle uğraşmaz basar tekmeyi ...çünkü onlar birer:47::47::47: şeytandır ben meleğine rastlamadım...

bu sayılanlara sabır gösteren bi erkek zaten evlenilecek erkektir...o hhhh ne güsel hayat...sanki beni mutlu etmek beni sabretmek için yaratılmış bi melek...varmıki öylesi...
bu sayılanlar ayrılmak için uygulanacak şeyler ....gerçek erkekler böylesi şeylerle uğraşmaz basar tekmeyi ...çünkü onlar birer:47::47::47: şeytandır ben meleğine rastlamadım...

:1: aynen .. cok haklısın .öyle bir erkekte yok bence .. zaten nasıl olur ki kim ister sürekli kaprisli birini :63::19: :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yazılanlara %100 katılıyorum, erkeklerin geneli yukarıda yazılanlara uyuyor malesef, beni seveni ben sevmem benim sevdiğim beni sevmez kavramı nereden geliyor sanıyorsunuz, sevmediğimiz kişilere mesafeli ve soğuk davranıyoruz bu davranışlarımız da tam tersi etki yaratıyor karşı tarafta. ne zaman birini çok sevip o kişiye önem verdiğimi belli etsem kazık yedim, ama ne zaman ki mesafeli, duygularımı belli etmez her an bırakıp gidiverecek gibi davrandıysam karşı taraf kul köle oldu, tamam yukardaki maddelerde üslup da önemli, ilişkiyi cehenneme çevirmeden bunlar yapılabilir diye düşünüyorum.

Resmen kendin olma başkası ol diyorsun.
Ben kendim olmadıktan sonraa , düşüncelerimi , duygularımı sevgilime yansıtmadıktan sonra ne önemi var o kişiyle birlikte olmamın ?
Tamam. Erkekleri süründürünce değerimiz anlaşılıyor! bu bir gerçek ama herşeyde bir memnuniyetsizlik çıkarırsak , para göz felan olursak
Adam bizim neyimizi sevsin ? Bana kalırsa fazlasıyla mübağala yapmışsın.
Yazdıklarında gerçeklik payı var ama bu kadar abartılı değil.
Değerini artırmak için felan 2 ayda bir , bi kaç yöntem uygulayabilinir
Ama Bu kafayla gidersen kimseyle mutlu olamazsın :20:

Back
X