ilişkinizde mutlu olmak ve bir an önce evlenme teklifi almak için okuyun

etrafımda gördüğüm kadarıyla ilişkinizde mutlu olmak istiyorsanız;

- en ufak bir şeyden kavga çıkarın. erkeğin sizi mutlu etmek için yaptığı şeye bile bahane bulun ve trip atın.

- "ömrünün sonuna kadar hayatında olacağım" yerine " her an hayatından çıkabilirim, hatta bak çıktım bile, benim erkek arkadaşım değilsin ki" modunda davranın. hep kaçın, karşınızdaki kişiden hep bir şeyler bekleyin. gerçekten seviyor olsanız bile belli etmeyin.

- paragöz olun. yemeğe götürdüğü yerleri beğenmeyin, aldığı hediyeleri beğenmeyin, hep daha fazlasını isteyin. bir kere bile elinizi cebinize atmayın. "erkek değil mi canım, o ödesin" mantığıyla hareket edin.

- "seni seviyorum" cümlesinden daha çok "sen beni sevmiyorsun" cümlesini kullanın. hep sevgisini kanıtlamasını isteyin. ne kadar çabalarsa çabalasın yine de yetinmeyin.

- mesajına cevap yazarken en az 5 dakika bekleyin, aradığı zaman telefonu bir süre çaldıktan sonra açın. önemsemiyor gibi davranın. ama kendisi mesajınıza 2 dakika içerisinde cevap yazmazsa olay çıkarın.

- özgürlüğünü kısıtlayın. msn, facebook vs. şifrelerini isteyin. telefonunu karıştırın, rehberindeki kızlarla olan geçmişini sorun. arkadaşlarıyla görüştüğünde bile rahat vermeyin, her 10 dakikada bir mesaj atmasını zorunlu kılın.

- her hatasını yüzüne vurun. geçmişini sürekli gün yüzüne çıkarın. "o kıza bunu yapmıştın, bu kızla da şuraya gitmiştin" gibisinden cümlelerle hafızanızın ne kadar kuvvetli olduğunu gösterin.

- yaşamadığınız olayları sanki yaşamışsınız gibi anlatın. kıskanmasını sağlayın. bunun için hayal gücünüzü kullanın.

- kesinlikle sevişmeyin hatta öpüşmeyi bile minimum tutun kendinizi geri çekin bırakın sizi elde etmeye çalışsın.

valla kızlar ne diyeyim %100 çalışıyor. etrafımda bu şekilde kimi görsem okulu bitirdiği gibi evlenme teklifi aldı sevgilileri hep el üstünde tuttu sevgilisine karşı sevgisini gizlemeyen iyi davrananlar ise ya terkedildi ya aldatıldı ya da yıllarca oyalandı evlenme hayalleriyle. erkekler bu dilden anlıyor anca böyle kıymete biniyorsunuz. siz ne düşünüyorsunuz?

benim kocama sökmez bu numaralar diyorumm:60: valla bizim ilişkimizde hiç böyle olmadı ki tanıştıktan sonra da çok kısa bi süre de evlendik..eşim beni kaybetmekten korktu tabiii benim gibisini bulmuşş:33:

- en ufak bir şeyden kavga çıkarın. erkeğin sizi mutlu etmek için yaptığı şeye bile bahane bulun ve trip atın.

- "ömrünün sonuna kadar hayatında olacağım" yerine " her an hayatından çıkabilirim, hatta bak çıktım bile, benim erkek arkadaşım değilsin ki" modunda davranın. hep kaçın, karşınızdaki kişiden hep bir şeyler bekleyin. gerçekten seviyor olsanız bile belli etmeyin.

- paragöz olun. yemeğe götürdüğü yerleri beğenmeyin, aldığı hediyeleri beğenmeyin, hep daha fazlasını isteyin. bir kere bile elinizi cebinize atmayın. "erkek değil mi canım, o ödesin" mantığıyla hareket edin.

- "seni seviyorum" cümlesinden daha çok "sen beni sevmiyorsun" cümlesini kullanın. hep sevgisini kanıtlamasını isteyin. ne kadar çabalarsa çabalasın yine de yetinmeyin.

- mesajına cevap yazarken en az 5 dakika bekleyin, aradığı zaman telefonu bir süre çaldıktan sonra açın. önemsemiyor gibi davranın. ama kendisi mesajınıza 2 dakika içerisinde cevap yazmazsa olay çıkarın.

- özgürlüğünü kısıtlayın. msn, facebook vs. şifrelerini isteyin. telefonunu karıştırın, rehberindeki kızlarla olan geçmişini sorun. arkadaşlarıyla görüştüğünde bile rahat vermeyin, her 10 dakikada bir mesaj atmasını zorunlu kılın.

- her hatasını yüzüne vurun. geçmişini sürekli gün yüzüne çıkarın. "o kıza bunu yapmıştın, bu kızla da şuraya gitmiştin" gibisinden cümlelerle hafızanızın ne kadar kuvvetli olduğunu gösterin.

- yaşamadığınız olayları sanki yaşamışsınız gibi anlatın. kıskanmasını sağlayın. bunun için hayal gücünüzü kullanın.

- kesinlikle sevişmeyin hatta öpüşmeyi bile minimum tutun kendinizi geri çekin bırakın sizi elde etmeye çalışsın.

valla kızlar ne diyeyim 0 çalışıyor. etrafımda bu şekilde kimi görsem okulu bitirdiği gibi evlenme teklifi aldı sevgilileri hep el üstünde tuttu sevgilisine karşı sevgisini gizlemeyen iyi davrananlar ise ya terkedildi ya aldatıldı ya da yıllarca oyalandı evlenme hayalleriyle. erkekler bu dilden anlıyor anca böyle kıymete biniyorsunuz. siz ne düşünüyorsunuz?

Bu ne Allah aşkına, karşınızdaki sevgiliniz mi, sevdiğiniz adam mı yoksa egonuzu tatmin etmeye çalıştığınız birisi mi? siz bu harekerlere katlanır mıydınız soruyorum? Hayır ben sevdiğim adamla aşkımı doya doya yaşayamayacağım da durmadan şikayet mi edeceğim. Erkeğin kölesi olmayacaksın her şeye tamam canım demiceksin, kısacası kendin gibi davranacaksın, hani baskı yapan erkekler varya seviyorsun diye hayatını kısıtlamayacaksın ama erkeği de afedersiniz eşek yerine de koymayacaksın

Eğer seviyorsam içimden geldiği gibi davranırım,tutamam ki kendimi.
yapmacık olamam yani.aman şurda şöyle davranayım da,burada böyle bi yem atayım da vs vs vs.. yaş o iş.

yani o da seviyorsa ve ben buna inanıyorsam hiç yapamam böyle hesaplar kitaplar dolaplar.
haa yeri geldiğinde her hatun yapar zaten bu tarz hinlikler.o ayrı (:

gerçekten seviyorsa karşıdaki adam ve karakter sahibi ise (ki Allah'ım hepimize böyle adamlar,eşler,sevgililer nasip etsin) sırf elimde tutucam diye yapılan bu saçmalıklar kaçırır insanı.bir susar iki susar üçüncüde olay çıkar.

herşeylerine 'evet' dememe konusunda,her yaptıklarının abartılı şekilde beğenilmemesine katılıyorum ama.
bişi sanıyolar kendilerini sonra:))))

bu kadar olur yaa :37: eski sevgilime karşı aynen böyleydim beennn :52:
sevmiyomuşum demekki diyorum bazen.. evet evet sevsem birini bile uygulamazdım :47:

başlık yanlış olmuş galiba :1: AYRILMAK İSTEYİP BAHANE BULAMIYORSANIZ DENEYİN VE KAÇANI GÖREMEYİNCEYE KADAR BEKLEYİN... !!! yeni başlık işte bu :51:

valla kızlar ne diyeyim %100 çalışıyor. etrafımda bu şekilde kimi görsem okulu bitirdiği gibi evlenme teklifi aldı sevgilileri hep el üstünde tuttu sevgilisine karşı sevgisini gizlemeyen iyi davrananlar ise ya terkedildi ya aldatıldı ya da yıllarca oyalandı evlenme hayalleriyle. erkekler bu dilden anlıyor anca böyle kıymete biniyorsunuz. siz ne düşünüyorsunuz?

hic gülecegim yoktu :60::60::60::60::60::37:

kısacası kacan kovalanır yaplım=) bır nevı dgru aslında seversın sevılırsın ama ıylık yramıyor ılla kacıcan herzamn kybtme kokrkusu vrcen .seven ınsan neden kacsınkı ndn ılgıden skılsınkı dımı tuhaf bu aşk denılen şey!:26:

kaçmaktan bahsediyorsun ama çok fazla. bi kere kadınlar olarak merhametliyiz sevdiğimiz adama bunu yapamayız. düşünsene adam seni mutlu etmek için tüm iyi niyetiyle çabalıyor sen yine de memnun olmuyorsun. ee artık yeter diyecektir bir yerden sonra. fazla naz aşık usandırır. hee haklılık payı yok mu? evet var. erkek arkadaşına kötü davranıp adam yerine koymayıp el üstünde tutulan çok kadın gördüm. ama sevgilerinden de şüphe ettim. bi kere ben aşıksam ben onu öpmek isterim o beni öpmeden. normal olan da bu. sonradan ayrılsam bile pişman olmam keşke öpmeseydim diye. istedim oldu derim. önemli olan ne istediğimiz. bunlar evliliğe götürebilir. ama bence evliliğe götüren başka yollar da var. sırf evlenmek için böyle bi ilişki yaratmam gerekiyorsa kalsın. çünkü bu tarz beni de mutlu etmez. eee peki evlendik şimdi ne olcak. kaçıcak yerimiz de kalmadı. yapmadığımız şeyleri yapıyormuşuz gibi gösterdik ama aslında bi halttan anladığımız yok. karşı taraf aslında onun evlenmek istediği kişi olmadığınızı anladı. bunun sonu boşanmadır. ki bence günümüzde çok evliliğin bitme sebebidir.

mevlana ne kadar mükemmel söylemiş. "ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol"

olmadığım biri olarak sevmediğim bi ilişki tarzında birini mutsuz ederek evliliğe götürmek bana göre değil.:19:

Yalnız bunlar her erkekte aynı sonuçları doğurmaz. :)) ama bu sebepler evlenmek değil de ayrılmak için birebir olabilir :)

bende sonunda işte bunları yaparsınız evlenemezsiniz gibi bir cümle bekledim :37::37: kinaye vardır diye düşünüyodum. şahsen bu şekilde davranacağım bi insanla bi ömür geçirmek istemezdim zaten. isteyene mani olmayalım:27::27:

ayy daraldım valla mutlu olmak ne demek kabusa döner ilişki bunları deneyince :63: bunlara dayanacak erkek gerçekten yaratıga dönüşür galiba..kendin ol yeter bence :21:

ben sevgilime böyle yapsam kıyameti koparır dayanamaz daha fazla nazıma çok gelemez biz böyle iyiyiz ya benim gerek yok bunlara

ayy daraldım valla mutlu olmak ne demek kabusa döner ilişki bunları deneyince :63: bunlara dayanacak erkek gerçekten yaratıga dönüşür galiba..kendin ol yeter bence :21:

katılıyorum arkadaşım sana ya böyle yapmak ilişkiyi daha da berbat hale getirir diye düşünüyorum

katılıyorum arkadaşım sana ya böyle yapmak ilişkiyi daha da berbat hale getirir diye düşünüyorum

birkaç gün önce bitmiş bir ilişkim olsada bunları hiç denemedim hiçte denemezdim.hep kendim oldum hep ben oldum.dogrusuda bu galiba.ne kadar çabalasakta olmayınca olmuyo sadece ümid ediyoruz ::58 :))))

1 değil 2 değil bütün maddeler kesinlikle çok SAÇMA.
Böyle oyunlara hiç gerek yok cık cık cık :23: Hele kandırma, kıskandırma, yalan..
Üzerime düşsün diye bunları asla yapmam.. Ben sevdiceğimin üstüne titrerim :16: Böyle gereksiz şeylerle üzmem kesinlikle.
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil, böyle bir erkeğe de kusura bakmasın kimse erkek demem :51:
Erkek dediğin ayarında olacak.. Kadın da tabi..

Ben bir erkeğe bunlara yapacağım ve o bunlara katlanacak
ben o erkekten biraz şüphe ederim
mazoşist midir nedir,hiç teklif falan beklemeden topuklarım
:66::66:

nasıl bir psikoloji ile yapıldıysa bu tespit
sanırım tüm teklif bekleyenlerin son umudunu da çöpe attırıp geri dönüşüm kutusunu da sildirir valla

aman derim amannn uzak durun :66::66:

Çok saçma ötesi bir yazı olmuş. paragöz mü olayım?? :53: hiçbirşeyi beğenmeyim mi :53: valla evlenme teklifi almak için maddelerce gururumdan vazgeçemem be canlar :34:

Back
X