• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkinizde sabırlı ve anlayışlımısınızdır karşınızdakine karşı

anlayışlımısınız

• evet

OY: 11 57,9%
  • hayır

OY: 2 10,5%
  • hemen hemen anlayışlı olmaya çalışıyorum

OY: 2 10,5%
  • çalışıyorum ama beceremiyorum:)

OY: 4 21,1%

• Ankete Katılan
    19

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
96
36
İstanbul
anlayış tabikide bir ilişkinin devam edebilmesi mutlaka olması gereken bir durum. aslında anlayışlıyım ama bir o kadarda sabrım zorlandığında anlayıssızlaşıyorum. tam sevgilimin işi gücü oluyor. iş dışındada ailevi yada dışardan başka durumlarla ilgilenmesi gerektiği durumlarda oluyor ama sabrımın bittiği yerde devreye anlayıssızlık giriyor. iki gündür sürekli dur dur dur demesi gıcık etti beni şuan soğuğum ona karşı. siz bu konuda ne dersiniz. kendi hayatınızda ona karsı sabırlı anlayıslımısınız.
ben en fazla akşama kadar sabredıyorum:emir_bebek:a.s​

ben aslında çok sabırsız biriyimdir tezcanlıyımdır ama
sevgilime karşı çok çok sabırlı ve anlayışılıyım
ona da diyorum benim gibisini hayatta bida bulamassın diye:))))
seviyorum sevgim içinde herşeyi yapıyorum işte
bi durum hariç her durumda anlayışlı sabırlı saygılıyım

Yok ne anlayış ne de sabır...
Eskiden biraz daha ılımlıydım ama şimdi yok maalesef..:delphin:
Gereksiz yere fevri çıkışlarım bile oluyor...

sevgilimin bana söyledği tek sey nolur azcık sabret :)hihoyyyt
denıyorum ama olmuyor :):delphin:
Allahtan o sabırlı ya o da olmasaydıkaydirigubbakcemile

evet sabırlıyımdır .ama eger gereginden cok sabretmişsem sonunda feci patlıyorum ve okadar sabretmem boşa gidiyor.fevri bi insanımdır.bazen diyorum beni çektigi için sevgilim bir melek ben olsam kendimi cekemem ..

anlayışlı ve sabırlıyımdır,hatta bu aralar aşırı derecede sabır gösteriyorum eşime karşı,ama korkuyorum bir gün sabrım taşarsa diye,işte o zaman kimse tutamaz beni,çok kötü bir patlama oluyor sonunda çünkü! ben bir senedir sabrediyorum bakalım ne zaman patlıcam,hayırlısı!bazen insanın fazla sabrını ve anlayışını suistimal ediyorlarmış gibide geliyor bana!

eskiden çok çok sabırlıydım,nelere sabrederdim,nelere göğüs gererdim,ama şu son yıllarda artık sabrımı kaybettim,anlayışım ise tamamen yokoldu diyebilirim.bunu geçmişte yaşadığım kötü tecrübelere bağlıyorum,geçmişte yaşananlar bende sabır anlayış falan bırakmadı,artık tahammül edemiyorum bazı şeylere...sabrımı ve sinirlerimi yıprattı geçmiş olaylar.ve bu yüzden şu an en sevdiğim insanı kaybetmiş durumdayım,tamam belki fazla ileri gitti o ama ben sabırlı olabilseydim belki mucizeler olmayacaktı ama şu anda bu kadar yıpranmış olmıycaktık.eskiye sabrettiğim gibi buna da sabretseydim çok şey değişirdi eminim.

ben bu özelliğime bazen sinir oluyorum ...yani fazla sabır ve anlayış gösteriyorum ve karlşımdakiler bunu sömürüorlar ..ama olsun ben kendimden mesulum..bana çıkarcı yaklaşanları Allah'a havale ediyorum..ilişkilerimde birazda soğukkanlıyım ondan herhalde.... zaten aslında uzaktan baktığımızda öyle küçük geliyor ki sorunlar....

sabırlı değilim.
anlayışlı da değilim.
olmak için uğraşıyorum ama pek netice vermiyor.:delphin:

ve bunların üçünü böyle arka arkaya yazınca kendimi acayip çekilmez bir kişi olarak görüyorum kafamçokkarıştı

Back
X