İlişkinizi göz önünde yasarmısınız

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.431
168
bazı ciftler ilişkilerinde gittikleri yaptıkları herseyi paylasırlar.. en onemliside birbirlerine olan sevgilerini aşklarını goz onunde yasarlar hani sizde onlarla birlikte yasıyorsunuz sanki bu sizlere dogru geliyormu..
bence birseyleri cok ortalıkta yasamak o ilişkinin saygınlıgını yitiriyor ve daha cabuk bozuluyor..
daha oncesinde de azda olsa tecrube ettim uluorta olan seyler cabuk bitiyor hani nazar deger derlerya hep..sizde boyle dusunuyormusunuz veya ne alakası var millet paylassın sevgisinimi diyorsunuz

Resmen biri bu konuyu açsın diye bekliyormuşum Ben sevmiyorum bağıra bağıra ilişki yaşanmasını. Sokakta, sosyal medyada hiç farketmiyor, hoşlanmıyorum. İnsanız elbette bazen gözümüz ondan başkasını görmez, duymaz, kimseyi umursamayız, bunu anlayışla karşılıyorum. Fakat sürekli olarak sevgi böceği gibi takılmak ya da ne bileyim her kavgalarını, buluşmalarını, bir şey ispatlarmışçasına duyurmak bana hiç samimi gelmiyor.

benim hesabımda cok fazla boyle kişi var heralde ondan dolayıda biraz dikkatimi cekti şiirlerini sevgililerinin ismine uyarlayanlarmı olsun..bara gittigi icin kızan kız aradasıyla yorumlarda tartısanmı bencede hic samimi degiller

Bende de var öyle arkadaşlar, hele bir tanesi adamın facebooktan bulup kendisine attığı resimli şiirleri bile ortak whatsapp grubunda paylaşıyor Allahtan sadece yüz aşinalığımız var yoksa sürekli çekilmez

buda gorgusuzluk ya..bak benim sevgilim beni nasıl seviyor diye gosteris ..ama baktıgında en cabuk onların biter ilişkisi:))

buda gorgusuzluk ya..bak benim sevgilim beni nasıl seviyor diye gosteris ..ama baktıgında en cabuk onların biter ilişkisi:))

Onu bilemem artık yaşayanlara sormak lazım Burdan bakıldığında rizeli müteahhitlerin dışını bitirip içini 10 sene tamamlayamadığı binalara benziyorlar yalnız

Onu bilemem artık yaşayanlara sormak lazım Burdan bakıldığında rizeli müteahhitlerin dışını bitirip içini 10 sene tamamlayamadığı binalara benziyorlar yalnız
..ben bir tanıdıgımın esi hakkında onun olmadıgı cumleler kurmayın bana onu sevmeyen ölsün gibi birseyler yazdıgınıda gordumya sasırmam artık kimseye

erkekler evlenince degişiyor bu konularda:) flort zamanları bir baska dimi:)
ivet...:)
yılbaşı için şiir yaz diycem
ahahaha hiç öyle ruhlu değilim ama özendim şimdi :)
yada yılbaşından sonra mı istesem...???
yeni yıla girer girmez batırmasın :)

ivet...:)
yılbaşı için şiir yaz diycem
ahahaha hiç öyle ruhlu değilim ama özendim şimdi :)
yada yılbaşından sonra mı istesem...???
yeni yıla girer girmez batırmasın :)
yeni yıla girerken okusun nasıl girersen oyle gecer derlerya sene boyunca şiirler okuyan bir adam olur bakarsın

[QUOdiyelim iyinarey, post: 38569042, member: 605469"]aynı kafadayız sen nasıl oldun bebeim daha iyimisin[/QUOTE]
İyi diyelm iyi oliym napiymki

Bir kaç fotoğraf paylaşırsın da ben şuna çok gülüyorum, kocacımla tattlı keyfi, kocacımın ellerinden meyva keyfi.... hanimiş benim kocacım bitanecim aşkımmmm onu çok seviyorum ben vs yazıyorlar ya. aaaaabbbbiiiii kıl oluyorum ne o görmemiş gibi...sanki bi koca onlar da var da bizimkiler odun

ilişkiye başladığımızda o ilk hevesle denedim gz önünde olmayı ama kedi kpek gibiydik resmen nazar filan heralde ben ne zaman vazgeçtim o huyumdan herşey süt liman...
arada okula çiçeklerle gelir (di) biz yine kedi köpek olurduk yasakladım herşey normal
baya garip bi çiftiz

Ayy bende hic sevmem oyle mic mic ilişkileri basbasa kaldiginda istedigin gibi yasa askini ama herkesin bilmesine gerek yok. Yasini basini almis bir cift tanıyorum çoook yakindan ama biraz gec yasta evlendiler ay yok kocam bana 800. Gun kahvaltisi hazirladi falan seneyi anladikta gün de mi sayilir ya. Bende nisanliyim 1 ay sonra dugunum var 3 senedir beraberiz ama hic oyle sokakta sosyal medyada vicik vicik şeyler paylaşmiyoruz. Cekilmiyor valla bu tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…