hiç böyle çaba içine girmemiştim bu yasıma kadar kavga mı ettik bitti gitti olurdu benim için ama birşeyleri kurtarmak için çaba harcamak gerekiyormuş alttanalmak gerekiyormuş,gerektiği yerde gururu görmezden gelmek gerekiyormuş.
Bunlar düşünce aşamasında bende henüz uygulama kısmına geçemedim :)
Belki buna cesareti olanlara faydası olur
Eski ilişkilerimde kimseye eyvallah etmeyen ben
Şimdi deli gibi kaybetmekten korkuyorum(belli etmeden),
Onu üzmemek için kırk takla atıyorum,
Kızdığında susuyorum filan...
Kendimi tanıyamıyorum bazen bu ben miyim diye.
Demek ki her zaman asıp kesmemek lazımmış
canım suan aynısnı ben yasıyorum oda cok umursamaz yanı kolayca rest cekebılıyo sankı rollerı degıstıkk .. Ozguven eksıklıgı yasamaya basladım sankı bende kendıme cok sasırıyorum
Eski ilişkilerimde kimseye eyvallah etmeyen ben
Şimdi deli gibi kaybetmekten korkuyorum(belli etmeden),
Onu üzmemek için kırk takla atıyorum,
Kızdığında susuyorum filan...
Kendimi tanıyamıyorum bazen bu ben miyim diye.
Demek ki her zaman asıp kesmemek lazımmış
aynen ya şuan bende böle bi durumdayım önceden ben umursamazdım simdi o umursamıyo..
iliskilerin kirilma noktasi genelde birbirini gercek anlamda tanima noktasidir. asik oldugunda baska bir kisilige burunursun ve oldugun gibi degil, ideal oldugunu dusundugun sekilde hareket etmeye calisirsin, kendini gizlersin. eger o tanima noktasinda kisilikler uyusursa o iliski kurtarilmaya ihtiyac duymaz. ama o noktada ilgi veya saygi biterse, bunun geri donusu de olmaz. her kavga veya anlasamamazlik da iliskinin kurtarilmaya ihtiyaci olmasi demek degil tabii.
o yuzden, bir iliskiyi kurtarmanin yolu oldugunu dusunmuyorum. kendinden taviz vererek bir iliskiyi "kurtarsan" bile, sen gercekten hicbir zaman mutlu olamayacaksin ki... o zaman kurtarsan noluuur kurtarmasan nolur. ozellikle bir kisinin "aman iliskim kurtulsun" diye taviz vermesi kesinlikle mutsuzluktur
Neden taviz olsun ki? İlişki karşılıklı fedakarlıklarla yürür bence...
Ve eğer sevgi,saygı varsa neden yaralar sarılmasın?
Yooooo, fedakarlik degil benim bahsettigim. Yani mesela siz birseyi cok istersiniz ama o sevmeyecek diye vazgecersiniz(mesela eve kopek almak, otomatik araba yerine manuel almak vs) bunlar benim soylemek istedigim gibi tavizler degil. Kisiliginden taviz vermeyi kastetmistim, cunku iliskilerin yikilmasi kisilik catismalarindan olur. Mesela siz ozgurlugune duskun bir insansinizdir, o eteginizin kisaligina falan kafayi takan bir tip. En kucuk taviz bile, sirf o istiyor diye uzun etek, uzun bluz falan giymek bile, insani degistirir, kisiligini kisitlar, sonra da oradan buradan patlak verir, kavgalar siddetlenir vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?