iliskinizi yemege benzetseniz,hangi yemek olurdu??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize cok tesekkur edrim canlarim,Allahim sofraniza bereket versin ,,yerimseniben

bizimkisi uyduruk bi yemek olurdu :roflol:

kimi hııııımmm süpermişşşşş diye tepki verir. kimiii ıyyyyy bu da ne böyleeeeeeeeee

bizimki türlü olurdu sanırım kabak tadı bile verir bazen

acılı adana kebap derdim
çok severim yerkende
acıdan yana yana yerim.

bendeki sütler ondaki yeni merak babalıkla olsa olsa bebek maması olur bizden

ay konu başlığını çok beğendim yazdıklarınızı da ama ben hiç bi yemeğe benzetemedim vallahi hiçç bişi gelmedi aklıma
ama hem acı hem tatlı bişi bizimki acısı da lezzet veriyor tatlısı da öyle. baharatlarımız var ama öyle karman çorman değill amaaan ne yemeğiyiz biz bilemedim

bizimkisi düşünmeye bile gerek yok.cokacimcoook bizden olsa olsa türlü olur.eşimde bu türlüdeki kabak oluyooo...-tatlicadiarzu-

ben baslıgı okuyunca aklıma ilk gelen

boooooooL Limonlu salata kaydirigubbakcemile3 (gerci yemek değil ama vejeteryanalr yemek niyetine yiyolar :1closedeyes: )

bol yesillik(kıvırcık vs).. taze yesil soğan.. Domates.. Salatalık.. Limon Yağ ve tuz üzerine 2-3 tanede zeytin Süs niyetine onlarda aşkım zeytin gözleri kaydirigubbakcemile3

aynen bizi anlatiyooo kaydirigubbakcemile3

ben buldum galibaaaa hihoyyyt yemek değil ama yiyecek bişi olarak pastayız biz kocişimle pastaaaa en mutluluk vereninden en çikolatalısından :asigim:
biz bol çikolatalı fıstıklı krokanlı kokoş bir pastayız
Hayatımızda ağzımız da bu pasta gibi hep tatlı olsun inşallah :Saruboceq:

acı biber dolması en azıdan şimdilik oyle kavgalıyız:roflol::roflol::roflol:

Eşim, benim KALBİM,insan beyni olmadan yaşayabilir ama kalbi olmadan asla yaşayamaz!

Tulumba tatlısı..:1closedeyes:
Garip şekilli,kötü tadlı..
Sadece ramazanda gün içinde canım çeker,iftrardan sonra eğer görürsem aklıma gelir ancak, bir tane ağzıma attıktan sonra pişman olduğum,aman eksik kalsın derim...:dilcikar:
Ertesi gün oruçluyken yine canımın istediği tatlı demeye bin şahit isteyen çizikli bir hamur parçası

biz çiğ köfte olalım
lezzetli olması için çok emek sarfedelim
acısını,ekşisini,tuzunu baharatını katalım
yoğuralım,yoğuralım,yoğuralım
tadından yenmez bişey olsun sonunda
evet biz çiğ köfte olalım

karnıyarık ve spagetti olurduk heralde eşim karnıyarık olurdu hehe

İmam bayıldı.... türlüde olabilir.. bazen bayılıyorum bir bakıyorsunuz ayılıyorum-tatlicadiarzu- sanırım daha bizim yemeğimiz icad edilmedi adını ben koyunca yazarımsositososito

ben pizza olurdum çok renkli içinde çok malzeme olan...o da lahmacun olurdu herkesin bayıldığı benim de yemek isteyip yiyemediim-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…