• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskinizin artilari eksileri...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet artıları cok eksileride var tabiii.
bana ihanet etmediği her noktada afederim...insanoğlu hata yapar ...aynısı yapmasa bile başka hatalar olur..hatayı anlamak ..özür dilemekte bi erdemdir gurur yapmadan ...
hiç bişeyi tek kalemde silemem..kurulurken tek kalemde kurulmadı...
kimse 4 dirlük olmaıyor..benimde olamadığım gibi...merhamet edip affetme duygumuzu genişletmelyiz

bizde birsürü artı var Şeniz eksi şeyler varsa da şuan aklıma gelmiyor a.s.

sımdı annemle konustuk hatta kımse 4 4luk degıl olamaz da
eksısı kadar artısı oldugu muddetce eyvallah
eksıler fazlalasmaya basladıgında sevgıne guvenıp yıne eyvallah
ama bır gun sevgıne de zarar vermeye baslarsa bu eksıler oturup ınceden dusunmeye baslamak lazım

Yaşamın içinde artılarda olacak eksilerde.Önemli olan bunları hangi dozda yaşadığımız ve algıladığımız anlar belirler diye düşünüyorum.Artılarla yoğunlaşmalı,eksilerinde tekrarına fırsat vermemeliyiz bence.Hep eksilerin üzerinde yaşamaya kalkarsak tamiri zor olur.Yani artılar ve eksiler şiddetine göre ilişkimize yön verirler.........................................................................

bencede hickimse dört dörtlük olamaz..yapılan bi yanlışta tüm dogruları götürmemelii..barış güneşi sana su cümlende katılıyorum..'kurulurken tek kalemde kurulmadı ' ....

Back
X