- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle hiçbir erkeğe ''Sen olmazsan ben yaşayamam'' hissi vermeyeceksin ve bu lafı etmeyeceksin. Eğer bu lafı ettiysen ve o hissi verdiysen erkek asla ve asla sizi el üstünde tutmaz. Kafasındaki tek düşünce ''Ben naparsam yapayım bu kız benden vazgeçemez, beni çok seviyor vs.. vs..'' olacak. Elbette ona sevgini, ilginizi fazlasıyla gösterin ama bunu yapmayım. Erkeği hayatınızın merkezine oturtmayın.
perimcim bu yazılan bence dozunda olduğunda gerçekten etkili yani abartmadan
tecrübeyle sabit![]()
bunu nasil yapiyosn canim biraz daha acik yazabilir misin :) mesafaden kasit her sey olabilir cunku![]()
Aslında bir bakıma doğru, biz kadınlar için de öyle değil mi?
Ben sevgilim için bir şey yapıyorsam ve o bundan hoşnut olmuyorsa, takdir etmiyorsa ister istemez ilgim azalır ona karşı.
Ama genel olarak ''cepte'' hissini yaşatmamak lazım bir erkeğe.
O hissi taşıyan bir erkek karşısında ki kadına ne değer verir ne de takdir edilmek için karşısında ki kadını mutlu etmeye çalışır.
Bir arkadaşta gerçekten seven erkek ne yaparsanız yapın sevmeye devam edecektir demiş ya, ona katılıyorum.
Sevgilime birkaç gündür trip atıyorum, kıyamam kendisi de bir o kadar alttan alıyor.
Sebep: Sevgi! Sevmese bir an bile katlanamaz benim bu hallerime.
Aslında bir bakıma doğru, biz kadınlar için de öyle değil mi?
Ben sevgilim için bir şey yapıyorsam ve o bundan hoşnut olmuyorsa, takdir etmiyorsa ister istemez ilgim azalır ona karşı.
Ama genel olarak ''cepte'' hissini yaşatmamak lazım bir erkeğe.
O hissi taşıyan bir erkek karşısında ki kadına ne değer verir ne de takdir edilmek için karşısında ki kadını mutlu etmeye çalışır.
Bir arkadaşta gerçekten seven erkek ne yaparsanız yapın sevmeye devam edecektir demiş ya, ona katılıyorum.
Sevgilime birkaç gündür trip atıyorum, kıyamam kendisi de bir o kadar alttan alıyor.
Sebep: Sevgi! Sevmese bir an bile katlanamaz benim bu hallerime.
mesela öyle aşkım, sevgilim, balım, böceğim vs.. gibi kelimeler kullanmam
o bana söyler ama ben demem...
o bana ilk önce sarılır yada öpmek ister..
ben gidipte ona sarılmam yada öpmem...
ilk önce onun adım atmasını beklerim...
mesafe derken bunları kastetmiştim :)
işe yarıyor ama tecrübeyle sabittir..![]()
aa perimle kiizz sen cok guzel konular aciyorsun haa![]()
Bence tek kelime hoş görü.
Zaten sevgi yeterince var siz de ama insanız sonuçta hepimizin hataları olabilir, hatalara sinirle karşılık vermek yerine güzelce anlatmak ve unutmak ( tabi çok büyük hatalardan bahsetmiyorum.) çok önemli. Geçenlerde ben çok kırıcı bir şey yaptığımı fark ettim.
Sevdiceğim ne kadar üzüldüğünü anlattı, ben fark ettim ama hislerini anlattıktan sonra konuyu bir daha yüzüme vurmadı ve bu beni çok etkiledi ne kadar anlayışlı, hoşgörülü davrandı diye ve bir sorun olduğunda onun gibi davranmam gerektiğini tekrar fark ettim. SOnuçta ben bundan mutlu oldysam o neden olmasın ?
Peri'cim benim erkek arkadaşımı görsen benim haricimdeki insanlara karşı nasıl hayt höyttür.
Azıcık gerilsin hemen bağırır çağırır.
Annesi babası da dahil bu konuya.
Ama ben ona o kadar hoş görüyle yaklaştım ki, tıpki bir anne gibi bir karşılık beklemeden o saflığıyla karşılık beklemeden sevdim, sevdiğimi hissedip şımarırsa diye hiç korkmadım.
İşte bu sevgi, bu höş görü onda öyle bir etki yaptı ki, kimseyi umursamayan adam beni kırmamak için ne yapacağını şaşırıyor.
O yüzden sabredin ve sevginizi hoş görünüzü onlara hissettirin.
Küçük çocuklar oluyor erkekler ve bizimle beraber büyüyorlar ..
Tabi biz de onlarla..
Böyle bazen nişanlı, sevgili hanımlar anlatıyorlar ya içimden diyorum hep nişanlımı kalsaydık ne:) Öyle onlar anlattıkça ben böyle mayışır gibi dinliyorum:))) Rabbim evlenincede ağızlarının tadını bozmasın inşallah...![]()
Sevgilinin beğenilmeyen davranışlarına göz yummak- dile getirmemek, ilgisizliğini alttan almak, her dediğini yapmak, bahanelere sığınmasına izin vermek, taviz vermek, boyun eğmek, güçlü bir duruş sergileyememek, kaybetme korkusunu hissettirememek.. vs. gibi.o"cepte" hıssini peki hangı davranıslar verir canım?