ilişkisi yok yazıyor halaaa :)

sevincccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
6
0
36
Denizli
kızlar 3 haftalık bi ilişkim var yani telefonda konuşuyorus mesaj falan.. 1 kezz görüşebildik üniversiteler açılmadığı için. farklı şehirlerdeyiz yani şuan için :) birbirimze aşkım falan demiyoruz sadece bebeğim arasıra bitanem..yani sürekli birlikte olunca tam olarak sevgili oluruz diye düşünüyorum ç görüştüğümüzde ona facedeki ilişkisi yok yazını kaldırmasını istedim şaka yolla söyledim .. orda hiç bişey yazsın istemiyorum .. ben ona ilişkisi var yazsın demiyorumki kaldır diyorum :)
ASIL MESELE onun ayın 11i doğum günü böyle bi kısa ve değişik bi ilişkimiz varken ona ne fiyatlı bi hediye alıyım karar veremiyorum ben saat almak istiyorum ama kuzenim alma belki sevgili olmazsınız diyor nike cüzdan al diyor sizce hangisini alıyim?

:1shok:

tam sevgili, yarı sevgili, çeyrek sevgili mi varmış... ilginç sempatiksalakcinni

o yaşlarda öyle demek ki bilmiyorumkismile

onun hiçbir şeyi iken nasıl ondan bu istekte bulunabiliyorsun :umursamaz:

ve onun hiçbir şeyi iken niye hediye alacaksın zemuszemus

onun sevgilisi olmak için bu çabaların heralde. önce hayatına müdahale olarak sitedeki ayarlarını değiştirmesini iste sonra doğungünü mazereti ile hediye alaklinialirimsmile

saat al saat şakkıdı

Bazı erkekler kızlar gibi küçük ayrıntıları düşünemez.biz kızlar ince eleyip sık dokuruz.o yazının orada yazmasının bi anlamı yoktur belki onun için.önemli olduğunu düşünmüyordur.öenmli olan şuan duygularında ne hissettiği. eğer onunda senden hoşlandığından eminsen boşuna kuruntu yapıyorsun demektir.Ama sen yinede emin olmak için makul bir şekilde ona tekrar sorabilirsin...Hediye meselesine gelince insan sadece sevdiğine pahalı hediyeler almaz.bi arkadaşınada pahalı hediyeler alabilir.ama benim düşüncem manevi anlamı büyük hediyeler almandan yana...örneğin birlikte çekilmiş bir resminizi fotoğrafçıda bir kupaya,yastığa bastırabilir yada puzzle yapabilirsin.Sıradan hediyeler yerine onun ilgisini çekecek hediyelere yönel.Böylelikle kalbini bir kez daha kazanmış olursunyerimseniben

3 hafta daha çok yeni.tam olarak sevgili olamamaktan kasıt şu;adı konulmuş değil.bu yüzden ilişkisi var yazmaması normal.ben de kajmerice90'a katılıyorum manevideğeri büyük hediyeler alabilirsin onun için.hem ilk hediyen olucak daha güzel olabilir..

facete ilişki var yazsa nolur yok yazsa nolur, yüreğinde o ilişki var yazıyorsa sorun değil ...

aynı konuyu farklı yerlerde açıyosun ve yorumlara hiç bi yanıtın yok.. cıx sevmedim bunu.. -tatlicadiarzu-

Ya Canım ben Senn moreLini bozmimda..erkek miLeti inan çok şey Yaşadım iLerde üzüLme die söLüorum..Sana Sahip Çıkıosa Tam anLamıyLa qüven derdim ..aynısı arkadaşıma da oLdu..ama çocukta iLşkisi Var Yazıodu ohh ne qüseL işde daha ne istiosun dedim:d ama çocuqun başka çıktıqıyda varmış..meqer 2 kızda bunu üstüne aLınıomuş:)

diqer bi örnek bekarım herkese bakarım moduna qirmiş oLabiLir tatLım dikkat et:) şahsen ben basen dışarda biriLeri Tanışıorum arkadaş ortamında.. samimi davranıo faLan basen ortak ark oLduqu zaman bakıorum şahsen iLişkisi yoksa aday oLuo sonuçta benim için..bunLarda örnek tatLım akLında buLunsun..sonradan üzüLme die söLüorum

bak bu ufak bişey gibi görünebilir ama önemli bişey, şöleki benim sevgilim biz çıkmaya başladıktan sonra ilişkisi var yaptı ama ismim yoktu orda, sonra ben bişeylerden şüphelendim isim olarak ilişkisi var diye ekledim onu, orda ismim dururken kafam çok rahattı ama bigün ilişki kısmını komple kaldırdı... deli oldum niye kaldırdın falan diye aradım kavga ettik, sonra öğrendim ki rahat rahat kızlarla muhabbet etmek için benim adımı kaldırmış ordan, hatta ilişkisi var diye yazarken (ismimin olmadığı zaman) soran kızlara ölesine yaptım diyomuş...

çok kavga ettik, ayrılığın eşiğine geldik, bi daha nete de girmem zaten, eğlence için yaptım, çok abarttın falan dedi, başka muhabbetlerimiz oldu bide çok seviyorum, affettim kendisini...

eğer ciddi bi ilişkiye başlarsanız isminle beraber yaptır ilişkisi var diye, benden sana tavsiye...

tarçın hiç bişey yazmıyosun diyosun ama bir üstünde cevabım var .. ve sık giremiyorum biraz anlayış lütfen.. ilişkim tam olarak başlamadı dedim çünkü bunu şuna bağlamıştım biz sevgili gibiyiz ama bana gerçekten değer verse oarad öyle yazmazdı bana saygı göstermesi lazımdı :) neyseki bugün şuan kaldırmış o yazıyı çok mutlu oldum hiç te konusunu açmadım hediyeyede geşince ikimizin fazla bir resmi yok ama bitane normal güzellikte resim var sanırım onu dev poster yaprıcam :)

karisx aynen canım ya benim başıma şu çok geldi facede birileri eklio ilişkisi var yazıo isim yazmıo ve muhabbet ediolar benimle sorduğumdada öylesine yazdım haaaadii yaaa yedim bende ya bu erkeler ne iğrenç yaratıklar :) bu face işi çok kötü ilşkide yaa kavgaların çoğu buyüzden sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…