İlişkiye ara verdik.

Sliimshady

MimarHanim
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
285
121
53
Selam canlar,
İlişkim var eski konularımda da bahsetmiştim. 7 yıllık.
Son zamanlarda fazla kavga etmeye başladık ve sebepler ufak tefek şeyler.
Düşündüm. Sıkıntının bende olduğunu fark ettim.
Küçük şeyleri abarttım. Alttan alındım çoğu kez.
Tek istediği aniden sinirlenmemem damarına basmamam.
Ben ise en ufak hoşuma gitmeyen bir şeyi sonda değil, başta söylüyorum.
İlişkimizde birbirimizi sevdiğimizi biliyorum ama sevgi haricindeki şeylerde gerekiyor malesef.
Sıkıldım kavga etmekten, üzmekten, üzülmekten
Her seferinde üstünü kapatmak işe yaramadı. 2 aydır kavga gürültü ilerliyor.
Bende açıkça kendimi toparlamaya ihtiyacım olduğunu bunu ilişkimiz için yapmak istediğmi bir süre görüşmek istemediğimi söyledim.
Bu şekilde sağlıklı ilerlemeyecekti çünkü.
Nasıl kendimi toparlayacağımı ise bilmiyorum.Kendim yapamazsam destek almayı düşünüyorum.
Sıkıntı olarak gördüğüm şey ise benim anlayışsız bir insana dönüşmem, ilgiyi fazla beklemem(ki hep odundu.), istediğim olmayınca da karşımdakini üzmem.
Bu durumdan nasıl çıkabilirim ne yapmalıyım ilişkimi toparlayabilmek için?
Güzel fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Bu bi sendrom galiba, şu aralar ben de yaşıyorum. En ufak şeye elimde olmadan sinirleniyorum ve karşımdakinin sakin olmasına bile tahammülüm yok o sinirlenene kadar üstüne gidiyorum. Bunu yaparken farketmiyorum tabiki yaptıktan sonra farkediyorum.. tahammülün kalmadı bana karşı diyor sevgilim de. Öyle değil aslında dikkat ettim bi stres içindeysem yani canımı sıkan bi konu varsa bu daha çok yaşanıyor sizin de öyle başka stres yaptığınız bişeyin hayatınıza yansıması olabilir mi

evlilik olmadan iyi düşünüp destek almanda fayda var canım...

Hayatınızın merkezine tek bir insanı koymayin. O kişi disinda da sizi mutlu eden seylere yönelin. İşe girin okuyun çalışın hobi edinin sanat ve sporla uğraşın mutlu olun mutluluk saçın. Kendinizi geliştirin ve olmayı hayal ettiginiz kişi olun. Olmaktan gurur duyacaginiz kisi olun.
Kısaca hayattan zevk alın. Hala daha o kisiyle beraber olmak istiyorsaniz da devam edin.

Bu bi sendrom galiba, şu aralar ben de yaşıyorum. En ufak şeye elimde olmadan sinirleniyorum ve karşımdakinin sakin olmasına bile tahammülüm yok o sinirlenene kadar üstüne gidiyorum. Bunu yaparken farketmiyorum tabiki yaptıktan sonra farkediyorum.. tahammülün kalmadı bana karşı diyor sevgilim de. Öyle değil aslında dikkat ettim bi stres içindeysem yani canımı sıkan bi konu varsa bu daha çok yaşanıyor sizin de öyle başka stres yaptığınız bişeyin hayatınıza yansıması olabilir mi
Bende de aynen öyle oluyor. Ama streslik bir şeyimde yok. Rahat bir zamandayım, sınavlar yok okul yok.
Anlamadım gitti sorunu.

Hayatınızın merkezine tek bir insanı koymayin. O kişi disinda da sizi mutlu eden seylere yönelin. İşe girin okuyun çalışın hobi edinin sanat ve sporla uğraşın mutlu olun mutluluk saçın. Kendinizi geliştirin ve olmayı hayal ettiginiz kişi olun. Olmaktan gurur duyacaginiz kisi olun.
Kısaca hayattan zevk alın. Hala daha o kisiyle beraber olmak istiyorsaniz da devam edin.
Dediklerinizde çok haklısınız. Aslında öyle yapıyorum, okuyorum, spor, dil kursu , staj... Ama bilmiyorum belkide fazla merkezde.

Hatali olduğunuz konularda farkındalığınız var,en zor kısmı başarmışsınız zaten. Şikayet ettiğiniz durumları içinizde çözebileceğinizi düşünüyorum ama biraz zaman alır sabırlı olmakta fayda var.

Ben sizi pek hatalı görmedim. Uzun süren ilişkilerde ilişki oturduğu için taraflar biraz daha rahat davranır, sevgiliniz zaten odunmuş, bir de ilişki oturunca ilgiyi iyice azaltmış. İlişki ne kadar uzun olursa olsun insan ilgi bekler, birlikte zaman geçirmek, sevildiğini bilmek ister. Karşı taraftan ilgiyi kaybettiğinizde bir de kafanızı dağıtacak başka bir şey yoksa yalnız hissedip agresif tepkiler verebilirsiniz. Bu normal. Ama sanırım bu durumda siz karşıdakinin kalbini kıracak kadar kötü tepkiler veriyorsunuz. İlişkinizin oturduğunu ve her zaman aynı heyecanda aynı yoğunlukta geçemeyeceğini kabullenin. Sevgilinizi darlamadan isteklerinizi ifade etmeye çalışın. Gerisi sevgilinizde, böyle kötü hissetmenizin sorumlusu biraz da o, sevgisini daha çok belli ederek, ılımlı yaklaşarak yanınızda olabilir.Biraz dinlendikten sonra karşılıklı çaba harcamanız lazım

Aylarca gorusmeyip birgun "ben dondum" dediginizde O nun orada olacagina baya eminsiniz yalnız... Gercekten beklerse o adami birakmayin, basinizin ustune koyun. :KK70:
Ara verme denen sey bende yok mesela o raddeye geldiyse biter. Kimsenin keyfini bekleyemem aylarca ve yokluguna zamanla alistiktan sonra o kisinin dönesi gelirse bile boşuna döner.
Neyse yinede yardim alabilirsiniz. Sizin icin, ilerideki iliskileriniz icin iyi olur.

Back
X