İlişkiye ara vermek gebeliği etkiler mi?lütfen yardım

Kadinsi51

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
92
45
8
30
Kızlar eşimle 9ay ayrı yaşadık boşanma noktasına gelmiştik.cok şükür barıstık.28 aydır evliyiz bu süreçte ayrı kaldığımız sürede dahil.barışalı 4 ay oldu iki aydır bebek için ugraşıyoruz.olmadı yine uğraşıcaz.sizce olmamasının nedeni bu olabilir mi?(daha önce 3 aylık gebeyken zorunlu olarak sonlandırmıştık.yani daha önce gebe kalmıstım hem de 4-5 aylık evliyken.)

Son düzenleme:
4-5 aylık hamileyken mi 3 aylık hamileyken mi sonlandırdığınızı anlamadım. Biraz büyükmüş anladığım kadarıyla. Eşinizle ayrı kalmanızdan ziyade önceki kürtaj engel oluyor olabilir. Öncelikli olarak jinekolojik muayenesi olmanızı öneririm

4-5 aylık hamileyken mi 3 aylık hamileyken mi sonlandırdığınızı anlamadım. Biraz büyükmüş anladığım kadarıyla. Eşinizle ayrı kalmanızdan ziyade önceki kürtaj engel oluyor olabilir. Öncelikli olarak jinekolojik muayenesi olmanızı öneririm
evliyken yazacktm pardon.suni sancıyla normal dogm yaptm .sonrasnda parca kaldıgı için 15 dk.lık uyutup parcayı aldılar.çünkü çok küçüktü galiba kordon parcasıydı.bu ayda gebe kalmazsam gidicem doktora .

Back
X