ilişkiye ara vermek

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
merhaba herkese .
başlıktan anladıgınız gibi ilişkiye ara verdik çok bunaltıgını söylüyor . sadece benden degıl herseyden bunalmış
bi süre konuşmayalım dedi , kendini dinelmek istiyomuş.
başka biri yok bunu diyim biri olsa hiç uzatmaz ayrılır ..
ben bu sürecde nasıl davranmalıyım ? yazmadan duramıyorum . bu kararı alalı 4 gün oldu ve sadece pazar gunu aradı benı napıyosun bütün gün naptın gbisinden . bide pazar gecesi msj atmış . şehir dışına cıkmıstı vardım merak etme gibisinden cevap vermedim . pazartesi hiç konuşmadık . salı anneannesi vefat etmiş onu duydum başın saolsun tarzı bı mesaj attım . oda tsk etti . daha bisey yazmadım .
bugun ben aradım tartıştık nolacaz fılan dedim bana zaman ver kendimi dinlemek istiyorum dedi . ayrılmadık ama yıprandık az zaman ver dedi .
benımle çok ilgilendigi zamanlar ben cok sımardım trıp attım ne yaptıysa begendım ve bunaldı benden .
ilişkiyi kurtarmak için zaman istedi napcam kızlar ben ??

Üzgünüm, bu gelen ayrılığın ayak sesleri :(
Hiç aramayın, üzerine düşmeyin. Siz öyle yaptıkça sizden daha çok uzaklaşacak çünkü.
Kendinizi ayrılığa alıştırın bence yavastan...

Ara boyunca tek takılmak hoşuna giderse ayrılır, özlerse devam eder ama yine ilerde bunalınca gidebilir.

Ara vermek pek hoş bir his uyandırmıyor ama bende.

Bence dişinizi sıkın aramayın mesaj atmayın. Başsağlığı vs. tarzı durumlar olmadıkça. İradeli olun, başka şeylere yoğunlaşın.

Biliyorum belirsizlik iğrenç bir şey ama üstüne düşerseniz daha çok kaçabilir, arayı uzatabilir.

Canım sakın arama, ayrılmak istiyor şimdi bu kararından adamı nasıl döndürebiliriz elimizdekilere bakalım, adam kaç yaşında sen kaç yaşındasın, okul-iş durumunuz ne?, uzak mesafe ilişkisi mi? İnstagram, facebook kullanıyor musun, adam kullanıyor mu?

Seni sevmiyor bence. Seven insanda kaybetme korkusu olur ama onda kaybetme korkusu yok kolayca ara verelim demis. Hic düşünmüyor mu ya ben bu kizla araya mesafe koyarsam ya ilgisi baska birine kayarsa diye ? Bence sende yavas yavas uzak kalmaya bak. Ayrica anneannesini kaybetmiş sen arayip biz nolucaz demissin buda hic hos olmamis. Ilgini kes arama kaybetme korkusunu yasat. Hadi diyelim ki geldi baristiniz yine aynisini yapacak.

Sosyal medya için de derler ya hani süslen püslen, gez toz, güzel güzel fotograflar koy diye; işte ona da gıcık oluyorum. Direkt bir "merhaba ben aşk acısı çekiyorum, sevdigim adama gönderme yapıyorum" demek gibi geliyor.
Ben olsam sessizliğimi korurum. Karşı taraftan ses geliyorsa süper, gelmiyorsa da bekle. İyice gözden çıkardıgın zaman aç ağzını yum gözünü :D

Iliskiye ara vermek kadar sacma bi sey yok bence.Evlenirsennolcak bir suru sorunlar olcak ben biraz otelde kalayim beni arama sormami diyecek.Cok seven,isteyen biri bunu demez.Belki sen cok biktirdin diyelim o zaman tamamen ayrilin eskisi gibi olmaz

Niçin yorgun..Kırılma noktası ne oldu? Bu süreçte düşünme fırsatı olur ara vermek belki iyi gelir.

Seni sevmiyor bence. Seven insanda kaybetme korkusu olur ama onda kaybetme korkusu yok kolayca ara verelim demis. Hic düşünmüyor mu ya ben bu kizla araya mesafe koyarsam ya ilgisi baska birine kayarsa diye ? Bence sende yavas yavas uzak kalmaya bak. Ayrica anneannesini kaybetmiş sen arayip biz nolucaz demissin buda hic hos olmamis. Ilgini kes arama kaybetme korkusunu yasat. Hadi diyelim ki geldi baristiniz yine aynisini yapacak.
+1

Mola bitti demelisin.
Ara vermek bi bakınayım birini bulamazsam dönerim demek.
Bu 2.konun ve hala çok güveniyorsun ona.
Neyse..

Back
X