- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 29
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
ilişki kurtarılamazmı pekiÜzgünüm, bu gelen ayrılığın ayak sesleri
Hiç aramayın, üzerine düşmeyin. Siz öyle yaptıkça sizden daha çok uzaklaşacak çünkü.
Kendinizi ayrılığa alıştırın bence yavastan...
kafasını dinlemek istiyomus dedigine göre ara vermek degilde dinlemek istiyomuşZaten "ilişkiye ara vermek" nedir ki?
Ayrılcam senden ama önce biraz alıştır kendini demek, bence yani.
Gerçi ben pessimist bir insanım.
Bence siz de kafanızı dinleyin.ilişki kurtarılamazmı peki
çok tşk ederim vakit ayırıp yazdıgın için <3Bence siz de kafanızı dinleyin.
İlişkinizi ben bilemem ama bir erkek ara vermek istiyorsa zaten yapılacak cok sey kalmamış oluyor kişisel deneyimlerim adına konusuyorum.
Kusura bakma lütfen çok istediğin cevaplar olmadı belki ama ben olabilecek en kötüyü düşünem biriyim:)çok tşk ederim vakit ayırıp yazdıgın için <3
kusurumu olur böyle şeyin sen aklından gecenleri söyledin :)Kusura bakma lütfen çok istediğin cevaplar olmadı belki ama ben olabilecek en kötüyü düşünem biriyim:)
Hakkında hayırlısı olsun her koşulda :)
+1Seni sevmiyor bence. Seven insanda kaybetme korkusu olur ama onda kaybetme korkusu yok kolayca ara verelim demis. Hic düşünmüyor mu ya ben bu kizla araya mesafe koyarsam ya ilgisi baska birine kayarsa diye ? Bence sende yavas yavas uzak kalmaya bak. Ayrica anneannesini kaybetmiş sen arayip biz nolucaz demissin buda hic hos olmamis. Ilgini kes arama kaybetme korkusunu yasat. Hadi diyelim ki geldi baristiniz yine aynisini yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?