• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye ara vermek

Karşınızdaki yoruldum diyorsa ne diyebilirsiniz mecbur kaldım
Oturup sorunlarımızı konuşuruz çözüm bulamiyorsak ara verme falan olmaz bitirme kararı alırdım. Şuan evliyim sorunlarimi konuşarak çözüyorum çözemedim de durumlara göre farklı teknikler gelistiriyorum velev ki evliligimin çıkmaza girdiğini düşünürsem evlilik terapistini denerim olmadı ayrılık kararı olmadı zaten nokta boşanmayla.

• Beğen
Reactions: 000
Evet kozu istiyorsa vermek gerek,yapışamam ki,yoruldum diyene oturup konuşalım diyemem,dinlen derim madem
Artık zaten konuşma olmaz.
O ara verme kararından önce olmalıydı.
Ben olsam son kez de olsa bu kararı vermeden konuşurdum.
Şu an karşı taraftan bir çözüm önerisi gelmeli.
Ama çok umutlanmayın.
Beklemede kalın.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Artık zaten konuşma olmaz.
O ara verme kararından önce olmalıydı.
Ben olsam son kez de olsa bu kararı vermeden konuşurdum.
Şu an karşı taraftan bir çözüm önerisi gelmeli.
Ama çok umutlanmayın.
Beklemede kalın.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yorulduk ben de yoruldum 4 yıl uzun bi zaman ve heran beraberdik,2 kere ayrıldık sadece biri 15 gün biri 1 hafta sürdü birinde ben birinde o geri adım attı ama busefer ortak bi karardı birbirimizden uzaklaşmaya busefer cidden ihtiyacımız vardı,hatta gülerek ayrıldık,şakalaştık 3 ayda ben şimdi ne fındıklar kırarım falan diye takıldı bana,birbirimizi severek ayrıldık ama sonrası ne olur bilmiyorum

• Komik
Reactions: 000
Aramızda bi problem yok arkadaşlar sadece 4 yılın yorgunluğu,hemen hemen günde 10 saate yakın beraberiz,yazışma konuşma görüşme,2 saat ara vermeyiz,bu bizi bunalttı,özellikle ben sürekli konuşmak istiyorum ve hep o dinleyici oluyor,busefer ben konuşmaktan bıkıyorum,kendimi toplamak istiyorum ona sürekli ihtiyacım var gibi yaşamak istemiyorum

Yorulduk ben de yoruldum 4 yıl uzun bi zaman ve heran beraberdik,2 kere ayrıldık sadece biri 15 gün biri 1 hafta sürdü birinde ben birinde o geri adım attı ama busefer ortak bi karardı birbirimizden uzaklaşmaya busefer cidden ihtiyacımız vardı,hatta gülerek ayrıldık,şakalaştık 3 ayda ben şimdi ne fındıklar kırarım falan diye takıldı bana,birbirimizi severek ayrıldık ama sonrası ne olur bilmiyorum

O zaman üzgünüm ama eski sevgiliniz fındıklar fıstıklar kıracak..
Önünüze bakın..
Zaten ilişki yıpranmış.
Belki bu süre zarfında sizin de karşınıza iyi biri çıkacak.
Güzel kararlar alacaksınız.
Dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun.
Olmuyorsa çok zorlamamak lazım.

Belki kısmet başka biridir.

Bazen insanlar kendi kabuguna cekilmek isteyebilir bana çok doğal geliyor biraz akışına bırakın kafanızı dinleyin gerçekten sevgi var ise yine ortak bi yolda buluşursunuz merak etme

Bazen insanlar kendi kabuguna cekilmek isteyebilir bana çok doğal geliyor biraz akışına bırakın kafanızı dinleyin gerçekten sevgi var ise yine ortak bi yolda buluşursunuz merak etme
Çok teşekkür ederim evet kabuklarımıza çekilmek istedim,yoksa vazgeçmedim

Zamanla yerleşir yaşadıkların, yeniden konumlanır, çoğalır, anlamları
önemi kavranır. Bir zamanlar anlamadan yaşadığın şey, çok sonra değerini
kazanır. Yokluğu derin ve sürekli bir sızı halini alır.
ölmüş saadeti karşılaştır yaşayan mutsuzlukla
günlerin dökümünü yap
benim senden, senin benden habersiz alıp verdiklerini
kim bilebilir ikimizden başka?
sözcüklerin ve sessizliklerin yeri iyi ayarlanmış
bir ilişkiyi, duyguların birliğini, bir aşkı beraberlik haline getiren
kendiliğindenliği
yani günlerimiz aydınlıkken kaçırdığımız her şeyi
bir düşün
emek ve aşkla güzelleştirilmiş bir dünya
şimdi ağır ağır batıyor ve yokluğa karışıyor orada
ölmüş saadeti karşılaştır yaşayan mutsuzlukla
Bunlar da bir ise yaramadıysa
Demek yangında kurtarılacak hiçbir şey kalmamış aramızda

Bencede canım ara vermek diye birşey üç ay gibi bir süre olması ayrılıktır. Ve yapı meselesi şuan bende 5 yıllık sevdiğim insanla kötü şekilde ayrıldık ara verelim diyen o oldu geriye hiç bisey düzelmedi koptuk gittik. Aradaki boşluğa köprü kursan dahi düzelmiyor tabi kişiden kişiye duruma göre değişir...

ara vermekten hele hele bu kadar uzun ara vermekten sağlıklı geri dönen bir ilişki henüz görmedim.

Selam bayanlar
4 yıllık bir ilişkim vardı,bazı ailevi sorunlarım olunca biraz ilişkimiz yıprandı kavgalar hakaretler vs vs
Sonunda 3 aylık bi mola vermemiz gerektiğini düşündüm ve erkek arkadaşım da kabul etti
Bu yaz görüşmücez ve 1 hafta oldu daha
Ama içim de pek rahat değil yanlış mı yaptım soğur mu benden
Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kötü haberci olmak istemem ama okadar ayrılık bidaha başlangıç getirmez.Biter her iki tarafta soğur

Back
X