Merhaba kizlar benim sorunum su bi iliskiye ara vermek nedir? ayrilik midir yoksa düsünüp tekrar birlesme durumu olabilir mi?
Söyle kisaca anlatayim, sevgilimle daha çok yeni tanistik 3 hafta oluyor baslarda bana çok ilgi gösterdi sonra çikma teklif edip bende kabul ettim..
Fakat bu son zamanlar çok ilgisiz, msjlara da cevap vermiyor benimde sabrim tasti ister istemez çünkü sürekli soran ben oluyorum..Konustugum halde ben normal zamanda da buyum diyor degisemem dedi..Bu sefer çok üstüne gittim maalesef, birden sinirlenerek bana dedigi sen iyi degilsin en iyisi biraz konusmayalim seninle çünkü sikiliyorum(
Bu ne demek simdi kizlar ? iliski daha çok yeni birde iyi olmasi lazimken hersey kötülesiyor
oglak burcu kendisi :=/
bana akil verin lütfen..
canm zaten 3 hfta olmuş daha 3 haftada ara verelim denir mi? bence ara verelim bazen kibarca ayrılalım demek bazende düşünelim demek ama daha 3 hafta olmuş yani bu çocuktan uzaklaş cevap wermemekte ne demek
Merhaba kizlar benim sorunum su bi iliskiye ara vermek nedir? ayrilik midir yoksa düsünüp tekrar birlesme durumu olabilir mi?
ilişkiye ara vermek bana göre
bitmiş bir ilişkiyi dahada soğutmak amacı ile yapılan kibarlık yapılarak bir anda değilde alıştıra alıştıra bitirmektir..biraz sözlük gibi oldum ama öyle bence..
yani bitmiş bir ilişki can çekişmekte
ve karşı tarafın kesin bitti diyeceği güne kadar havada asılı kalmasıdır..
bence bir erkek bu sözü söylüyorsa söylemek istediği şudur
ya seninle olmuyo ama elimin altında kal, ben bakıyım çevreme eğer senden daha iyisini bulursam sana yol gözüktü. bulamazsam sen zaten bekliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?