• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiye ara vermek...

ela1382

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
43
0
86
Ankara
Merhaba kizlar benim sorunum su bi iliskiye ara vermek nedir? ayrilik midir yoksa düsünüp tekrar birlesme durumu olabilir mi?
Söyle kisaca anlatayim, sevgilimle daha çok yeni tanistik 3 hafta oluyor baslarda bana çok ilgi gösterdi sonra çikma teklif edip bende kabul ettim..
Fakat bu son zamanlar çok ilgisiz, msjlara da cevap vermiyor benimde sabrim tasti ister istemez çünkü sürekli soran ben oluyorum..Konustugum halde ben normal zamanda da buyum diyor degisemem dedi..Bu sefer çok üstüne gittim maalesef, birden sinirlenerek bana dedigi sen iyi degilsin en iyisi biraz konusmayalim seninle çünkü sikiliyorum :((
Bu ne demek simdi kizlar ? iliski daha çok yeni birde iyi olmasi lazimken hersey kötülesiyor
oglak burcu kendisi :=/
bana akil verin lütfen..

Son düzenleme:
Merhaba kizlar benim sorunum su bi iliskiye ara vermek nedir? ayrilik midir yoksa düsünüp tekrar birlesme durumu olabilir mi?
Söyle kisaca anlatayim, sevgilimle daha çok yeni tanistik 3 hafta oluyor baslarda bana çok ilgi gösterdi sonra çikma teklif edip bende kabul ettim..
Fakat bu son zamanlar çok ilgisiz, msjlara da cevap vermiyor benimde sabrim tasti ister istemez çünkü sürekli soran ben oluyorum..Konustugum halde ben normal zamanda da buyum diyor degisemem dedi..Bu sefer çok üstüne gittim maalesef, birden sinirlenerek bana dedigi sen iyi degilsin en iyisi biraz konusmayalim seninle çünkü sikiliyorum :((
Bu ne demek simdi kizlar ? iliski daha çok yeni birde iyi olmasi lazimken hersey kötülesiyor
oglak burcu kendisi :=/
bana akil verin lütfen..

tahmınımce erkeklerın kullandıgı bır ayrılık bahanesi,
süreklı arayıp soran da sen oluyorsan normal zamanda da öle olcagını düşünmuyorum ben
erkekler sıkıldıkları zaman bu tarz yollara basvurular

hem daha hersey cok yenı bence sen de cek kendını

bitsin o zaman diyorum madem ona da cevap yok, ama çok üstüne gittim bu günlerde :s
zaten kesinlikle ben bi adim daha atmam kendisi birseylerden farketsin artik

canm zaten 3 hfta olmuş daha 3 haftada ara verelim denir mi? bence ara verelim bazen kibarca ayrılalım demek bazende düşünelim demek ama daha 3 hafta olmuş yani bu çocuktan uzaklaş cevap wermemekte ne demek

canm zaten 3 hfta olmuş daha 3 haftada ara verelim denir mi? bence ara verelim bazen kibarca ayrılalım demek bazende düşünelim demek ama daha 3 hafta olmuş yani bu çocuktan uzaklaş cevap wermemekte ne demek

düsünüyorum da acaba sinirle olan bi cevap mi onu diyip birden çikti çünkü :(

bence niyeti farkı olup senı de bu 3 hafta da farklı tanımıs olabılır

senı düzgün bulduysa belkı aradıgı baska seyler vardır

Erkeklerin tipik ayrılık bahanesidir tatlım
hiç üzme kendini..
daha ilgili,saygılı,sevgi dolu birisini bulursun umarım...

ilişkiye ara vermek bana göre
bitmiş bir ilişkiyi dahada soğutmak amacı ile yapılan kibarlık yapılarak bir anda değilde alıştıra alıştıra bitirmektir..biraz sözlük gibi oldum ama öyle bence..
yani bitmiş bir ilişki can çekişmekte
ve karşı tarafın kesin bitti diyeceği güne kadar havada asılı kalmasıdır..:71:

bence bir erkek bu sözü söylüyorsa söylemek istediği şudur
ya seninle olmuyo ama elimin altında kal, ben bakıyım çevreme eğer senden daha iyisini bulursam sana yol gözüktü. bulamazsam sen zaten bekliyosun.

Ben de 3-4 sene olmuş sandım ki öyle olsa bile ara vermek ne demektir yahu mola mı alıyosun ilişkide. Heleki 3 hafta içinde böyle diyorsa birisi uzun bir ilişkiye hiç hazırlıklı değil demektir bence. iyi düşünün doğru karar verin.

3 haftada ara vermeye karar verdiyseniz 1 yıl sonrasını düşünmek bile istemiyorum
bence aradığını bulamamış ya da aklı başka birisinde o yüzden böyle demiş
ya da seni kırmak istemiyo ayrılığa alıştırıyo :22:
bence bu ilişki 3 haftada tükenmiş..
daha mutlu bir ilişki yaşamanı dilerim :71:

benden daha iyilerine layıksın
seni mutlu edemiyorum
sorun sen de değil bnde
gibi ayrılık bahanelerine yeni bişey daha eklendi
ara verelim bu ara moda bu

ah canım ah daha bu erkeklerin nelerini çözmeye çalışacaksınn..belki sende hoşlandı ama ilişki hayal ettiği gibi olmamış demekki.sende sık arayıp sorduysan bunaltmışsındır.erkekler bizler gibi aşk böcüğü olamıyor malesef biz elimizden gelse telefonun ekrandan çıkarız,onlar bir mesaj için parmak kıpırdatmazlar.kısacası ayrılalım demiş teklif edende o olduğu için ayrılacak cesareti bulamamış senden bekliyor derim ben.yada bu kız belki aramayı azaltır bir şeyler düzene girer diyebilir.ama ne olursa olsun erkek milletini şımartma biraz fazla sevgi göster,senin sevdiğini hissetsin o ya arazi olur ya başka kıza gider yada sen nekadar sıcaksan okadar soğur.dengesiz bir kişil yapıları var ama aşık olunacaklarda çıkıyor arada :21:

çok bağlanmadan noktayı koy derim 3 hafta kısa bi süre çok şey yaşamamışsınızdır bence bitir canım amacına ulaşınca hevesi kırılırmış ya insanın onun da öyle olmuş heralde

kadin ya da erkek ara verelim diyorsa aslinda soylenemeyen sey sudur:
''bu iliskiyi bitirmek istiyorum, mutlu degilim ama pisman olursam ya da kimseyi bulamazsam elimin altinda sen ol istiyorum''

Bu ilişkiye ara verme durumunu hiç anlamadım anlamayacağım da sanırım...
Neden yolunda giden bir ilişki böyle uçurumlara sürüklenir hiç bilmem...
Sen arama boşver seni seviyorsa eninde sonunda gelecek nasılsa...

Söz konusu ilişki yıllanmış uzun bir ilişkiyse ara vermek gerekli durumlarda işe yarar kanımca. Tamamen kestirip atmaktansa bir süre onsuzluğa bakıp ona göre karar verirsin. Bu seni geri dönüşü olmayan hatalardan uzak tutar. Ama sizinki daha çok yeni, başlamadan ara vermek de neyin nesi. %99 bitecek.

Back
X