İlişkiye ara vermek

Albinase

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
11
2
31
Kızlar sevgilimi maddi durumu iyi değildi buda görüşmemizi etkliyordu. Tabi ben onu her haliyle kabul ediyordum. Kendimi b*k gibi hissediyorum ara verelim işlerimizi toparlayalım falan dedi . Bende yanındaym falan diye destekledim . Ertesi gün ben mesaj attm hal hatır.2 gün sonra aradm açmadı.1ay olacak neredeyse konusmadık. Ne yapmalıyım yani ben kendi kabuguma çekildim ama bilmiyorum hep aklımda. Kendiside aşırı gururlu birde

Ayrılmış da seni alıştırıyor,ne kadar saçma ne alakası var maddi durumla,1 ay diyosun,aradım açmadı diyosun,sevse sence böyle mi olurdu,bitmiş işte.
Ya da sen maddi durumla ilgili çocuğu kırdın mı,kendimi b.k gibi hissediyorum demişsin acaba onu da öyle hissettirmiş olabilir misin ?

Rerkekler para durumunu cok kafaya takarlar.bu yuzden senden uzaklasir.ama islerni duzelttgnde sana donerdi bi ay cok uzun sure seni hicmi ozlememis.

Gururlu diye ekleme yapmakta ki amac ne ?
Sanki siz ara verelim.dediniz ayrildinizda adam gurur yapiyor.
Donse bile ki sanmam tekrar baslamaniz bile bile lades olur.

ara niye verdiniz?maddiyattansa havalar da ısındı cafede değil parkta buluşun al yanına bir de çekirdek oh mis sohbet eder gezersiniz yeşilliklerde
bir konuşmalısınız bence detaylı sorunu

Ailevi sorunlarım var 1 maddi sorunkarım var 2 senden ayrılıcam da gözüm yemiyonun türkçe meali canım üzgünüm. Kaç arkadaşım böyle terkedildi. A aaa bi baktık o sorunlu çocuk orda burda fink atıyor... Ara verelim de ben biraz geziniyim bakınıyim bulamazsam kafama göre yine gelirim demek gibi bişey bana göre... Boşver üzülme hiç muallakta kalmasın dönmediğine göre bence bitmeli

bunun maddiyatla falan ilgisi yok.
hepimizin dönem dönem maddi sorunları olabiliyor.
mühim olan birlikte olup,
birliktelikten destek alabilmek.
adam ben gittim sende buna iyiyden iyiye alış demiş.

''Ara verelim'' sözünün çevirisini yapıyorum ballarım;

''Bir bayan buldum ondan etkilendim biraz konuşmaya başladık sanırım olacak gibi. Ama olmazsa da sen sağ da sol da köşe de kal beni bekle sana tekrar dönerim.''

Hoşttt !! Dehle yavrum sen bunu.

''Ara verelim'' sözünün çevirisini yapıyorum ballarım;

''Bir bayan buldum ondan etkilendim biraz konuşmaya başladık sanırım olacak gibi. Ama olmazsa da sen sağ da sol da köşe de kal beni bekle sana tekrar dönerim.''

Hoşttt !! Dehle yavrum sen bunu.

Sonuna kadar katılıyorum! :KK9:

Maddi durum yüzünden ara mı verilirmiş. Görüşmelere bir süre telefonda, nette devam edersiniz ne olmuş yani. Sen onu boşver önüne bak artık :KK66:

Maddi durum sorun olsa bir şekilde çözebilirdiniz, destek olurdunuz pahalı yerlere gitmezdiniz, park bahçe gezerdiniz. Kusura bakma üzüleceksin biliyorum ama o adam seni seviyor, istiyor olsa 1 ay tepkisiz kalabilir mi? Dışarı çıkmasanız bile arar sorardı. Seven insan merak eder, emek verir. Bence bu sayfayı kapatıp kendine yeni bir düzen kurmalısın.

X