İliskiye baslamak istemek ama baslayamamak

shop our

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
61
55
3
28
Merhaba… konum tam olarak basliktaki gibi. Daha onceden uzun bir iliskim oldu ama cok gelgitli ve toksikti.. Simdi uzerinden cok zaman gecti, biriyle flort etmeye basliyorum 0 heyecan 0 mutluluk…ya da baslarda her sey guzel sonra bir gun uyaniyorum ve asla istemiyorum karsimdaki insani. Hayatimda birisi olmasini cok istiyorum, ama yeni birini taniyacak enerjiyi kendimde bulamiyorum artik. Bunda ozellikle eskiden yasamis oldugum kotu olaylar etkili. Kendimi bu dusuncelerden, olumsuz fikirlerden nasil siyirabilirim? Kendime zaman mi vermeliyim, aklimda hep yine ayni seyler olacak kaygisi var.

Uzun bir ilişkiden çıkıp yeniden toplamak biraz zor ama kişiden kişiye değişebilir.İliskiniz ne zaman bitti? Daha yeni ise zaman vermelisiniz.Ask kolay bulunmuyor inanın öyle aramakla da olmuyor o sizi bulur o yüzden beklentiye girmemek en güzeli.Guvensizlik konusunda haklısınız ama evlenip boşanıp ikinci evlilikte mutlu olan çok tanıdığım var.

Sizi yeterince heyecanladıracak birine denk gelmemişsiniz demek ki henüz.
Aslinda vardi, gercekten konusurken keyif de aliyordum. Ama bir sure sonra o da bitti, bir adim oteye gecemedik. Gecebilecegim birisi degildi de zaten, belki kendime yasak koydum diye onunla konusmak beni heyecanlandirdi. Simdi ise herkese karsi ilgim 0

valla ben toksik bir ilişkiden falan çıkmadım, uzun zamandır da yalnızım ama yeni birini tanımak aşırı zor geliyor. sanki hepsi hayal kırıklığı olacakmış gibi. sıfır heyecan. sıfır istek. tam olarak ben de benzer şeyleri hissediyorum. hatta dün konu bile açtım buluşmaya gitmek bile zor geldi. neyse buluştuk iyi hoş ama sanki iletişimde bir tık azalma var gibi hissettim. yok yani bu da pek olacak gibi değil. işin garibi üzülmüyorum bile. belki biraz çabalasam olur ama o kadar zor geliyor ki. sadece ederi kadar, sadece onun yaptığı kadar yapıyorum. yazarsa yazıyorum, yazmazsa yazmıyorum. yarın izin günü, gerçi ben çalışıyorum benim müsait zamanlarım normal hafta sonlarında. hayır daha dün mesajlaşırken izin günümü değerlendiririz diyen insan şimdi izin günümde denize gidicem, kendime zaman ayırıcam diyor :D ben de git tabi ne güzel, dedim. gerçekten neden bu kadar ''etmez''ler çok merak ediyorum.

çabalamayacağım naparsa yapsın yani. gerçekten karşıma his uyandıran birisi çıkana kadar beklemekten başka çare yok. yine biz bizeyiz... siz de öyle yapın.

valla ben toksik bir ilişkiden falan çıkmadım, uzun zamandır da yalnızım ama yeni birini tanımak aşırı zor geliyor. sanki hepsi hayal kırıklığı olacakmış gibi. sıfır heyecan. sıfır istek. tam olarak ben de benzer şeyleri hissediyorum. hatta dün konu bile açtım buluşmaya gitmek bile zor geldi. neyse buluştuk iyi hoş ama sanki iletişimde bir tık azalma var gibi hissettim. yok yani bu da pek olacak gibi değil. işin garibi üzülmüyorum bile. belki biraz çabalasam olur ama o kadar zor geliyor ki. sadece ederi kadar, sadece onun yaptığı kadar yapıyorum. yazarsa yazıyorum, yazmazsa yazmıyorum. yarın izin günü, gerçi ben çalışıyorum benim müsait zamanlarım normal hafta sonlarında. hayır daha dün mesajlaşırken izin günümü değerlendiririz diyen insan şimdi izin günümde denize gidicem, kendime zaman ayırıcam diyor :KK70: ben de git tabi ne güzel, dedim. gerçekten neden bu kadar ''etmez''ler çok merak ediyorum.

çabalamayacağım naparsa yapsın yani. gerçekten karşıma his uyandıran birisi çıkana kadar beklemekten başka çare yok. yine biz bizeyiz... siz de öyle yapın.
Tami tamina ayni seyleri yasiyorum. Hatta biriyle bulusmayi sadece degisiklik olsun diye kabul ediyorum 🤣 oylesine bulustugun birinden de naparsa yapsin oyle cok etkilenemiyorsun zaten. Cok bencilce gelebilir ama sadece mutlu edilmek istiyorum. Mutlu edilirsem karsimdakini de mutlu edebilirim herhalde… onceligim sadece kendim artik

Tami tamina ayni seyleri yasiyorum. Hatta biriyle bulusmayi sadece degisiklik olsun diye kabul ediyorum 🤣 oylesine bulustugun birinden de naparsa yapsin oyle cok etkilenemiyorsun zaten. Cok bencilce gelebilir ama sadece mutlu edilmek istiyorum. Mutlu edilirsem karsimdakini de mutlu edebilirim herhalde… onceligim sadece kendim artik
benim de.
adına ister bencillik desinler ister başka bir şey.
mutlu olmayacağımız bir ilişkinin içinde ne işimiz var?

Back
X