İlişkiye başlayıp başlamama konusunda aşırı kararsızım.

HassasPanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
436
571
23
Burada konuları okuyunca, ben de içimdekileri paylaşmak istedim, aslında bu site hayatımda öyle yer etmiş ki, birşey olduğunda, sanki beni burada bekleyen ablalarım veya kardeşlerim varmış gibi -ki manevi olarak öyle- buraya koşuyorum akıl almaya. :)
Bilenler bilir, şanssız bir aşk hayatım oldu, burda da güzel fikirler aldım, bazen insana karar veremebilmek için bir cesaret gerekiyor ve bu site benim için hep bunun başlangıç noktası oldu, ( iyi ki diyorum. )
Geçen yıldan beri beni takip eden biri vardı sosyal medya üzerinden, karşılıklı beğeniler vardı fakat bir hareket olmadı, eylül gibi konuşmaya başlamıştık, aramızda bir saatlik bir mesafe vardı. Ailelerimiz birbirine çok uygun, hayat tarzlarımız aynı, fakat ilk buluşmadan bir gün önce kavga edip ayrıldık, aylarca da küs kaldık.
Şimdi tekrar geldi, unutamadığını ve denemek istediğini söyledi.

Bu durumda, nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tanımak için süre verip zamana mı bırakmalıyım, yoksa hiç uğraşmayayım mı?

Son düzenleme:
konuşuyorduk zaten, yüz yüze görüşmemiz kalmıştı sadece, sevgili gibiydik, o gelmesine rağmen ben kendisini engellemiştim, sonra askere gitti, o süreçte benim sinirim geçti engelini kaldırmıştım,askerden gelince de bana tekrar yazmış.

Henüz bir evlilik kararı yok, fakat ikimizin de yaşı küçük değil, birbirimizi tanıyalım bir başlayalım, olumlu olduğu takdirde niyetimiz evlilik olabilir diyerek niyet belirttik.
Bir iliskiye ciddiyetle baslamak ayri , evlilik lafini kullanarak bahane uretmek apayri. Once bir gorusun degil mi.

Direkt esim olacagin icin demesi .... dogmamis cocuga don bicme havasi yaratti bende.

Bir iliskiye ciddiyetle baslamak ayri , evlilik lafini kullanarak bahane uretmek apayri. Once bir gorusun degil mi.

Direkt esim olacagin icin demesi .... dogmamis cocuga don bicme havasi yaratti bende.
Belki de uzun zamandır tanışıyor olmamızdan bu cesareti aldı, bilemiyorum. Fikriniz için çok teşekkür ediyorum.

Sosyal medyadan tanisip yuzyuze gelmeden adamin duzgun oldugu nasil anlasiliyor ben oraya takildim. Ruh hastasi da olabilir mesela. Adam daha yuzyuze gelmedigi kadina simdiden herseyin hesabini ince ince soruyorsa evlenince bu hayat nasil olur aklim almiyor. Hapis hayati gibi, kolelik gibi olmur... Kesinlikle olmaz diyenlerdenim ben. Adam kendini belli etmis zaten.

Burada konuları okuyunca, ben de içimdekileri paylaşmak istedim, aslında bu site hayatımda öyle yer etmiş ki, birşey olduğunda, sanki beni burada bekleyen ablalarım veya kardeşlerim varmış gibi -ki manevi olarak öyle- buraya koşuyorum akıl almaya. :)
Bilenler bilir, şanssız bir aşk hayatım oldu, burda da güzel fikirler aldım, bazen insana karar veremebilmek için bir cesaret gerekiyor ve bu site benim için hep bunun başlangıç noktası oldu, ( iyi ki diyorum. )
Geçen yıldan beri beni takip eden biri vardı sosyal medya üzerinden, karşılıklı beğeniler vardı fakat bir hareket olmadı, eylül gibi konuşmaya başlamıştık, aramızda bir saatlik bir mesafe vardı. Ailelerimiz birbirine çok uygun, hayat tarzlarımız aynı, fakat ilk buluşmadan bir gün önce kavga edip ayrıldık, aylarca da küs kaldık.
Şimdi tekrar geldi, unutamadığını ve denemek istediğini söyledi,bende internetten tanışmanın verdiği bir çekingenlik var, çocuğun herşeyi açık, işi, evi, ailesi, hepsi ortada, benim kafama takılan bu değil ama,
Siniri saman alevi gibi, birden birşeye kızınca ortalığı birbirine katıp iki dakika sonra duruluyor, bazen de eğer birşeye takılırsa bunun cevabını almadan bırakmıyor. Örn. Neden şuraya gittin dediğinde anlatmama rağmen ayrıntılara takılıyor ve kolay kolay ikna olmuyor,
Bunu söylediğimde de ben seni hayatımda istiyorum, benim eşim olacağın için ayrıntılara takılmam çok normal, ben sinirli değilim yazdığım için sana öyle geliyor, bir kez yüz yüze gelsek aslında benim ne kadar yumuşak biri olduğumu göreceksin, ben köprüyü geçene kadar farklı davranmam, böyle bir insanım diyor. Belki ben de damarına basacak şeyler yapıyorum, inkar edemem.
Bu iki huyu dışında hakikaten kalbim ısınmaya başladı, karakterini beğeniyorum, ailesi, kendisi derli toplu insanlar, saygın dindar mesleği elinde biri açıkçası başka eksisi yok. Şuan konuşmaya başlasak tabii ki hemen evlilik gibi birşey de söz konusu değil, birbirimizi tanıyacağız.
Bu durumda, nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tanımak için süre verip zamana mı bırakmalıyım, yoksa hiç uğraşmayayım mı?
Burcu Koç ya da Aslan mı çocuğun?

Siz ona karşı nasıl güvensizseniz o da güvensizdir soru sormaları bundan olabilir. Ben başka bir şeye takıldım siz tam görüşecekken kavga ediyorsunuz ve adamdan aylarca ses çıkmıyor acep diyorum hayatında başka biri vardı onunla kavga ettiği zamanlar mı size geliyor? Olmaz demeyin her şey olur temkinli olun derim.

Siz ona karşı nasıl güvensizseniz o da güvensizdir soru sormaları bundan olabilir. Ben başka bir şeye takıldım siz tam görüşecekken kavga ediyorsunuz ve adamdan aylarca ses çıkmıyor acep diyorum hayatında başka biri vardı onunla kavga ettiği zamanlar mı size geliyor? Olmaz demeyin her şey olur temkinli olun derim.
Aylarca ses çıkmamasının sebebi, benim her yerden engellemiş olmam ve bana ulaşamaması bir de askere gitmiş olması. İlk mesajında da sana yalnızca engellemediğin bu mecradan arayıp bularak mesaj atabildim, başka hiçbir yerde ulaşamıyorum demişti, zaten oradan da zaman geçince benim sinirim geçip engelini kaldırdığım için ulaşabildi.

Back
X