İlişkiye başlayıp başlamama konusunda aşırı kararsızım.

Sosyal medyadan tanisip yuzyuze gelmeden adamin duzgun oldugu nasil anlasiliyor ben oraya takildim. Ruh hastasi da olabilir mesela. Adam daha yuzyuze gelmedigi kadina simdiden herseyin hesabini ince ince soruyorsa evlenince bu hayat nasil olur aklim almiyor. Hapis hayati gibi, kolelik gibi olmur... Kesinlikle olmaz diyenlerdenim ben. Adam kendini belli etmis zaten.
Öyle düşündüm, öyle hissettim, belki de dediğiniz gibidir bilemiyorum, fikriniz için çok teşekkür ederim.

Bence en azından 1 kere yüz yüze görüşüp öyle bir şeye başlayın yada başlamayın. Pek çok şey duyuyoruz kimseye kolay kolay güvenmemek gerek yoksa sonuçları ağır oluyor.
zaten görüşme planımız var, öyle alel acele birşey yok, tanışacağız.

Karşılıklı birbirimizin damarına basıyoruz, benim farkım, ben sessiz kalıyorum, ama kin tutuyorum.
O esip gürlüyo ama kin tutmuyor.

Daha tanismadan kavga edip aylarca gorusmeyecek kadar ya da evlilik olabilir demek neyse de karim.olacagin icin soyle soyle diye konusacak kadar nasil lackalastiniz?

Ben olsam gorusmez kestirip atardim sanirim. Ama anladigim kadariyla sen olumlu gibisin. Eger agirdan alip tanismak icin vakit ayirabileceksen, iki gun sonra cok sevdim triplerine girmeyeceksen gorus derim.

Daha tanismadan kavga edip aylarca gorusmeyecek kadar ya da evlilik olabilir demek neyse de karim.olacagin icin soyle soyle diye konusacak kadar nasil lackalastiniz?

Ben olsam gorusmez kestirip atardim sanirim. Ama anladigim kadariyla sen olumlu gibisin. Eger agirdan alip tanismak icin vakit ayirabileceksen, iki gun sonra cok sevdim triplerine girmeyeceksen gorus derim.
İlk tanıştığımızda bu kavga olduğunda da böyle değildi, ikinci gelişinde askerliğini yapmış, biraz daha bişeyleri düşünmüş, daha olgun davranışları vardı sadece, dediğim gibi hemen evlilik söz nişan gibi birşey düşünmüyoruz. Karşılıklı niyetleri belirttik ve buluşup tanışalım, zamana bırakalım dedik.

Bu ilişki ofsayt. Daha görüşmemişsiniz bile ve birbirinize hesap verip, trip falan atıyorsunuz. Adamla daha görüşmemişsiniz ailesinin uygun olduğunu düşünüyorsunuz. Hiç gördünüz mü mesela kendilerini?

Daha görmeden birbirinizi böylesine hakimiyet kurma çabası çok düşündürücü. Oyum olumsuz.

Not: daha görmemişsiniz demiş miydim ? :KK70:

Hesap sormalar, ayrıntıya takılmalar, birden parlayıp sönmeler... sorunlu insan sinyalleri bunlar ama adam
ben köprüyü geçene kadar farklı davranmam, böyle bir insanım diyor.
bunu diyerek fatality yapmış.

Ben şöyleyim böyleyim diyerek alttan kendini öven insanlar söylediklerinin tam tersi oluyorlar.

Yaşi başı yerinde insanlarsınız. 1 saatlik mesafede neden hiç görüşmediniz anlamadım. Bebce bir an evvel oturup karşılıklı konuşun. Belki aşık olacaksınız belki de hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Zaman kaybetmenin anlamı yok.

Yaşi başı yerinde insanlarsınız. 1 saatlik mesafede neden hiç görüşmediniz anlamadım. Bebce bir an evvel oturup karşılıklı konuşun. Belki aşık olacaksınız belki de hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Zaman kaybetmenin anlamı yok.
Ramazanın bitmesini bekliyoruz işte.

Back
X