İlişkiye başlayıp başlamama konusunda aşırı kararsızım.

İlk tanıştığımızda bu kavga olduğunda da böyle değildi, ikinci gelişinde askerliğini yapmış, biraz daha bişeyleri düşünmüş, daha olgun davranışları vardı sadece, dediğim gibi hemen evlilik söz nişan gibi birşey düşünmüyoruz. Karşılıklı niyetleri belirttik ve buluşup tanışalım, zamana bırakalım dedik.

icinde kalacagina dene gitsin. Kac kere boyle dusuneceksin ki.. ama bu kadar negatif baslayip olumlu olabilecegini dusunmeyenlerdenim ben de.

Sadece icinde kalmasin diye git tanis bence.

icinde kalacagina dene gitsin. Kac kere boyle dusuneceksin ki.. ama bu kadar negatif baslayip olumlu olabilecegini dusunmeyenlerdenim ben de.

Sadece icinde kalmasin diye git tanis bence.
Kesin birşey yok, alaşıldığı gibi, tanışıcaz bakıcaz, hayırlısı diyorum, çok teşekkür ederim.

Bana güven verici gelmedi, internetten flörtleştiğim biri hesap sorup triplere girse gerçekten korkardım. Umarım yanılırım tabi, bi an önce görüşmekte fayda var

aranızda bir saatlik mesafe var ve hiç görüşmeden sevgili olup sonra ayrıldınız? herseyinize karısmaya basladı ama sonra unutamadım yeniden deneyelim dedi. aranızda hala 1 saatlik mesafe var ve siz hiç görüşmeden bunların derdine düştünüz bide yaşlar 28, 31.

çok özür dilerim ama çok ilginçsiniz gerçekten. kanada'da yaşıyo falan deseydiniz yine garipserdim görüşmeden sevgili olmacayı ama bi saatlik mesafe olunca şok olup kalıyor insan.

1 saat yol vaar
hiç tanısmadan görusmeden ilişkiye baslanıp ayrılma cok sacma degil mi ..,,

atlar gelir yahu 1 saat ne ki.

Burada konuları okuyunca, ben de içimdekileri paylaşmak istedim, aslında bu site hayatımda öyle yer etmiş ki, birşey olduğunda, sanki beni burada bekleyen ablalarım veya kardeşlerim varmış gibi -ki manevi olarak öyle- buraya koşuyorum akıl almaya. :)
Bilenler bilir, şanssız bir aşk hayatım oldu, burda da güzel fikirler aldım, bazen insana karar veremebilmek için bir cesaret gerekiyor ve bu site benim için hep bunun başlangıç noktası oldu, ( iyi ki diyorum. )
Geçen yıldan beri beni takip eden biri vardı sosyal medya üzerinden, karşılıklı beğeniler vardı fakat bir hareket olmadı, eylül gibi konuşmaya başlamıştık, aramızda bir saatlik bir mesafe vardı. Ailelerimiz birbirine çok uygun, hayat tarzlarımız aynı, fakat ilk buluşmadan bir gün önce kavga edip ayrıldık, aylarca da küs kaldık.
Şimdi tekrar geldi, unutamadığını ve denemek istediğini söyledi,bende internetten tanışmanın verdiği bir çekingenlik var, çocuğun herşeyi açık, işi, evi, ailesi, hepsi ortada, benim kafama takılan bu değil ama,
Siniri saman alevi gibi, birden birşeye kızınca ortalığı birbirine katıp iki dakika sonra duruluyor, bazen de eğer birşeye takılırsa bunun cevabını almadan bırakmıyor. Örn. Neden şuraya gittin dediğinde anlatmama rağmen ayrıntılara takılıyor ve kolay kolay ikna olmuyor,
Bunu söylediğimde de ben seni hayatımda istiyorum, benim eşim olacağın için ayrıntılara takılmam çok normal, ben sinirli değilim yazdığım için sana öyle geliyor, bir kez yüz yüze gelsek aslında benim ne kadar yumuşak biri olduğumu göreceksin, ben köprüyü geçene kadar farklı davranmam, böyle bir insanım diyor. Belki ben de damarına basacak şeyler yapıyorum, inkar edemem.
Bu iki huyu dışında hakikaten kalbim ısınmaya başladı, karakterini beğeniyorum, ailesi, kendisi derli toplu insanlar, saygın dindar mesleği elinde biri açıkçası başka eksisi yok. Şuan konuşmaya başlasak tabii ki hemen evlilik gibi birşey de söz konusu değil, birbirimizi tanıyacağız.
Bu durumda, nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tanımak için süre verip zamana mı bırakmalıyım, yoksa hiç uğraşmayayım mı?

Daha hiç yüz yüze görüşmediğiniz birisine fazla güveniyorsunuz. Şimdiden hayaller hayaller.... Güzel kızım dışarı çık ve kendine elini tutabileceğin, beraber bol bol zaman geçirip tanıyabileceğin birisini bul. Öyle ayda yılda bir görüşmekle sosyal medya üzerinden insanları tanıyamazsın , sadece tanıdığını sanırsın.

Back
X