• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye dönemeyen duygusal birliktelik problemi

Ben eşimle tanışmadan önce böyle sizinki gibi ne istediği belli olmayan bi tiple malesef vaktimi harcadım.Şu an dönüp bakınca bir bardak su bile vermek fazlaymış böyle bir tipe.
Eminim yıllar geçtikçe sizde böyle diyeceksiniz.
Sonra eşim girdi hayatıma gerçekten ilişki isteyen ve seven erkek her türlü kendini belli ediyor sizin bir şey talep etmenize gerek kalmıyor zaten.

Birde çok fazla karşı taraf odaklısınız ama şöyle oldu bunu da yaşadı gibi gibi.
Tamam geçmiş olsun yaşadığı şeyler kolay değil geçmiş olsun elbette ama bu insanın ailesi değilsiniz.
Kendinizi korumayı kendi hayatınıza odaklanmayı öğrenmeniz lazım.
Ayrıca da bir erkekten beklentiniz çok düşük kızlara bakmamak telefonu saklamak ee bunlar yeterli mi ?
Sadakat zaten bir ilişkide olması gereken en temel şeydir bunları lütuf gibi anlatmayın lütfen.

merhabalar,
2 yıldır vakit geçirdiğim biri var bu zamana kadar arada bir buluşup güzel hoş vakit geçirirdik ikimzinde pek duygusal yaklaşımı yoktu. . o 36 ben 29 yaşındayım ikimiz de mühendisiz. 2 aydır yaklaşık samimiyiz beraber tatile gittik sonrasında duygusal bir şeyler oluşmaya başladı ikimizde de. ikimizinde 3-4 yıldır ilişkisi yok. ben 1 ay önce belirsizlikten çıkmak istediğimi söyledim çünkü artık duygusal bir şeyler var netlik olmaması beni yoruyor durmadan analiz yapıyorum elimi tutmadı bıraktığında bilerek yaptığını düşünüoyurm ya da bazen beni istemiyor mu acaba diyorum avm'ye gittik işlerimizi ayrı ayrı halledelim dedi bu beni çok üzdü ama mağazalarda vs vakit geçirmek istemiyor hiç gitmiyor avmye çok sade bi yaşantısı var bu sebepten mantıklı geliyor ama beni yalnız bıraktığı için de kötü hissediyorum. hala tam bi düzeni yok aslında bekar evi gibi bir evi var ve bir tane de ev arkadaşı. benim kendi evim var tek yaşıyorum kira vs derdim yok oturmuş bi düzenim var. 8-9 ay önce işten çıkarıldı takmıyor gibi göstermek istiyor ama çok takıyor bir de bu ay günlerce hastanede kaldı rahatsızlığından dolayı ben ziyaret ettim hep o en başta gelme dedi ben istenmiyorum diye düşünüp alınıyorum ama yük olmak istemiyorum diyor. arkadaş çevresi yok denecek kadar az bir ayda bir kere falan görüştüğü arkadaşı var diğerleri evli arada onlara falan gidiyor. güven problemim var farkında ve ne bileyim yanımda telefon saklamaz ya da mesaj gizlemez yanımda konuşur kime yazıyosun derim gösterir gün aşırı da birlikteyiz bu arada beraber çok şey yapıyoruz. instadan beğendiklerinden bir şey göstercekti neye beğendiğine kadar en eskisine kadar gördüm yani bir tane kız fotosu beğenmemiş bu beni çok mutlu etti. aktif insta kullanmıyor hiç fotosu yok arkadaşlarına reels falan atar takip ettiği üç beş yabancı kız var benim bilmediğim ama eski sevgilisini de takip ediyor bunu dediğimde ben öyle bir insan değilim 5 yıl önce beraberdik biz kaldı öyle dedi. beni rahatlatıyor hep bu konularda. ama gün içinde az konuşuyoruz saatte bir yzıyorvgünaydın iyi geceler yok ben bunları dedim hep bunları yapmak mı gerekcek gibi bir cümle kurdu ama sonra dikkat etti düzene girdi yavaş yavaş. bazen yapmadığı da oluyordu ben hemen tetikleniyorum. ben ne dersem yapıyoruz her planıma uyuyor ama kendi hiç plan yapmıyor. güzel söz pek yok bunu söylediğimde biraz minnoşum kuşum balım demeye başladı ama şunları duymak istiyorum iyi ki yanımdasın seninle bunu yapmak çok keyifli vs gibi hiç demiyor böyle şeylr. ben yanında huzurluyum diyorum ben de öyle diyor. netlik istiyorum dediğimde de bana zaman tanı uzun zamandır biri yok hayatımda dedi bir ay kadar geçti bunun üstünden çok yavaş ilerliyor ve ben hep fevri davranı kaçmak istiyorum sorunumu söylemeden çünkü sevgili değilsek söylemenin ne anlamı var yapmasan da olur. işte elimi tutmayı bırakıyor avm de sanki bilerek yapıyor gibi geliyor ama dışarda buluştuğumuzda elimiz belimizde geziyoruz hep bundan kaçmıyor el tutuşma olayına gelince kaçıyor. 2 gün önce avm olayından sonra soğuk yaptım çünkü beklentim karşılanmıyordu artık eve gittik hiç konuşmuyoruz o komodin yapıyor sonra yanıma geldi uzandı ben bakmadım hiç sular kesiliş dedi ben gideyim dedim gitmemem için zorladı ama gitmek istedim gidince de bu belirsizlik beni yoruyor artık kendime saygısızlık yapmış olcam dedim falan ekledim bir şeyler gönderdim cevap vermedi. anlayışsız mı davrandım diyorum gerçekten vakit alan bi süre onun için biraz daha mı sabretmeliydim yazıp oturup konuşmak istiyorum ama tükürdüğümü yalamak istemiyorum gurur yapıyorum ya gerçekten istemiyorsa beni ya da bu ne istediğini bilmiyor bunla mı uğraşcam falan derse diye? tavsiyeleriniz neler

36 yaşında ama daha tam olarak kendi düzenini bile kuramamış bir insanla evlendiğinizde diyelim “aile düzeni” kurabileceğinizi sanıyorsunuz? Eski sevgilisini hala takip etmesi bile bi sinyal bence. Ne gereksiz olay.

Uzatmayı sevmem okudum bana hissettirilen şey negatif ayrıl. Ayrılmazsan heriye dönüp bakınca boşa geçen yıllar dersin

Ne yaptınız konu sahibi merak ediyorum @rkathn

Back
X