İlişkiye girememe, çok büyük ağlatan bir acı

Bukeycicekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
176
79
98
Merhaba öncelikle bunu yazmaya çok çekiniyorum ama sizin yardımınıza ihtiyacım var çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, yanlış anlamazsanız açık açık anlatacağım şimdiden teşekkürler nişanlımla dün gece birlikte olmayı denedik ama ben hayatımda böyle bir acı yaşamadım, bu acıyı penis henüz vajinama girmemişken yaşadı bir de. Anlayacağınız hala bakireyim. Keşke kelimelerle anlatabilsem bildiğiniz gözümden yaş geldi. En son bu insanlar bu işi nasıl yapıyor diye ağlıyordum düşünün.. öyle bir raddeye geldim ki sanki pek acı çekecekmişim gibi düşünüyorum artık. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz ? Nişanlımı ilişki sırasında itiyorum bu arada çok canım yandığı için. Bu arada ilişkiden sonra (denirse tabi) 10 saat yanma hissettim. Nedeni nedir bu yanmanın ? Ve bu lanet olası acı bir gün geçecek mi nasıl geçecek ? Alkol ya da kas gevşetici mi alsam diye düşünüyorum son çare

Vajinismus adayisiniz. Sakinlesmek lazim birde aciya odaklanma var gibi buda tabular yuznden hissedilen bilinc alti bisey malesef istem disi kapaniyor kaslar bu yuzden.. Birde jel vs kullanilabilir on sevisme uzatilirsa iyi olur nisanlinizinda ck yumusak davranmasi gerekebilir.

Ay can damarından vurdun kızzz 😂😂 Şaka bir yana hiç üstüne düşme sakın düşünme derim. Eşimle severek evlendik geldi çattı ilk gece, ön sevişme uzun herşey güzel ama birleşme mümkün değil olmuyor tam hazırım diyorum ama yok resmen ağlıyorum, nasıl yanma nasıl acı 😵 hatta eşime dedim bu böyle bişeyse benden kadınlık bekleme yapamam asla çok acıyor 🤪 sonra balayına gittik günde 2 3 kere denedik ( benim istemem ile) anca 4 gün sonra yapabildik onuda ağlaya zırlaya yapcam diye diye zorla yaptırdım 😂😂 Allahtan eşim çok anlayışlı hiç üstelemedi ama ben çok kötü oldum ya resmen kendimi kadınlık yapamam gibi hissettim, hastayım sandım. O yüzden seni anlıyorum ve rahatlatmak istedim canım. Kesinlikle psikolojik bişeymiş acıcak gibi düşünüyorsun acıyor. Evet ilkte biraz ağrılı oluyor ama kendini rahat bırakırsan o kadarda zor değil. Sonradan zaten alışıyorsun veeee bumuyduu lann deyip veriyorsunn coşkuyuu🤣🤣 yani boş geçtiğimiz günlere yazık diyorum şuan😂😂 kendini sıkma eşin senin rahatlamabı beklesin ve başlarda kayganlaştorı kullan emin oş rahat edersin

Ay can damarından vurdun kızzz 😂😂 Şaka bir yana hiç üstüne düşme sakın düşünme derim. Eşimle severek evlendik geldi çattı ilk gece, ön sevişme uzun herşey güzel ama birleşme mümkün değil olmuyor tam hazırım diyorum ama yok resmen ağlıyorum, nasıl yanma nasıl acı 😵 hatta eşime dedim bu böyle bişeyse benden kadınlık bekleme yapamam asla çok acıyor 🤪 sonra balayına gittik günde 2 3 kere denedik ( benim istemem ile) anca 4 gün sonra yapabildik onuda ağlaya zırlaya yapcam diye diye zorla yaptırdım 😂😂 Allahtan eşim çok anlayışlı hiç üstelemedi ama ben çok kötü oldum ya resmen kendimi kadınlık yapamam gibi hissettim, hastayım sandım. O yüzden seni anlıyorum ve rahatlatmak istedim canım. Kesinlikle psikolojik bişeymiş acıcak gibi düşünüyorsun acıyor. Evet ilkte biraz ağrılı oluyor ama kendini rahat bırakırsan o kadarda zor değil. Sonradan zaten alışıyorsun veeee bumuyduu lann deyip veriyorsunn coşkuyuu🤣🤣 yani boş geçtiğimiz günlere yazık diyorum şuan😂😂 kendini sıkma eşin senin rahatlamabı beklesin ve başlarda kayganlaştorı kullan emin oş rahat edersin
Ay valla kendimi psikolojik olarak buna hazır hissedemeyecekmişim gibi hissediyorum.....

• Beğen
Reactions: N8M
Üstte olmayı dene, jel kullanmayı dene, karanlıkta dene, ıkınarak birleşmeyi dene

Aynı şeyi yaşadım merak etme. İlkinde azıcık acır sonra geçer. Kafan rahatken dene. Belki evli olmadığın için çekinmişsindir. Ama sakın alkol alıp bilinçsizken yapma bunu. Ben öyle yaptım, hiç hatırlamıyorum çok pişmanım.

Merhaba öncelikle bunu yazmaya çok çekiniyorum ama sizin yardımınıza ihtiyacım var çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, yanlış anlamazsanız açık açık anlatacağım şimdiden teşekkürler nişanlımla dün gece birlikte olmayı denedik ama ben hayatımda böyle bir acı yaşamadım, bu acıyı penis henüz vajinama girmemişken yaşadı bir de. Anlayacağınız hala bakireyim. Keşke kelimelerle anlatabilsem bildiğiniz gözümden yaş geldi. En son bu insanlar bu işi nasıl yapıyor diye ağlıyordum düşünün.. öyle bir raddeye geldim ki sanki pek acı çekecekmişim gibi düşünüyorum artık. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz ? Nişanlımı ilişki sırasında itiyorum bu arada çok canım yandığı için. Bu arada ilişkiden sonra (denirse tabi) 10 saat yanma hissettim. Nedeni nedir bu yanmanın ? Ve bu lanet olası acı bir gün geçecek mi nasıl geçecek ? Alkol ya da kas gevşetici mi alsam diye düşünüyorum son çare
Evlendik 10gün kadar aynı şeyleri yaşadım. Vajinusmus araştırmaya başlamıştım ama kesinlikle yapabileceğime inandın önce kendi parmağıma prezervatif geçirip denedim sonra eşim denedi oraya bişet girip çıktığını görüp rahatladım. Sağlıkçıyım asla ni korkum yoktu neden oldu ben de anlamadım başıma geleceğine asla inanmazdım 😃 yeterli ıslanmadan sonra tam o esnada ıkının açılsın vajina.

9 yıllık evliliğimde benim ilişki sırasında acı bu yıl başladı . Anlam veremiyorum . Çok garip değilmi 8 yıl çok rahatken sonradan böyle bişey yaşanması. Vajinal kuruluğun çözümüne bakıyorum şimdi.

Tavsiyem evlenene kadar bekle ama ondan öncesibi pskoloğa git, alkol kullanıyosan son çare evlilik gecesi biraz kafayı bulup dişini sık bu kadar acımaması gerek

ben de yaşamıştım , ağladım zırladım, vajinusmus olduğumu düşünüyordum hatta.kayganlaştırıcı kullanın bol bol, ön sevişmeyi uzun tutun, önemli olan ıslaklık.isterseniz hafif bir sakinleştirici alın, bir bardak şarap için vs. kafanızda bitiyor olay , kaslarınızı rahatlatmanızla ilgili.gerçekten psikolojik, yaptıktan sonra amaaaan bu muymuş demiştim.bir daha da acı olmadı.

Bu toplum baskısından hala nişanlı oldugunuzun bilinç ve garantici aile kültürü gibi ,unsurlar var tabi, toplumdan dinlediğimiz acı dolu hikayeler ... Vs vs.biraz alkol tüketin sevişmeyi uzun tutun yatak odası serin olsun bunaltıcı ortamda asla denemeyin daha çok kasvetlenirsiniz .. Dünyada fazlası zararlı olmayan tek şey cinsellik.. Herşeyi akışına bırakın illa şimdi burada olacak şu kadar vakit ayırdım biri duyar mı dediğiniz anda atmosferi yakalayamazssınız.

Sunları yaparsan bu saydıklarına hıc gerek kalmaz. Sımdı bende ılk evldndıgımde o ıs olmuyor dıye doktora gıttım ve 1 seansta kırtuldum . Soylekı doktor bana dedıkı cıcek koklar gıbı burnundan nefes al karnın sıscek gıbı yavasca, somra mum ufler gıbı ahzından nefes ver yıne yavasca hızlı hızlı alıp versen tansıyonn duser. Neyse tam nefes verırken doktor serce oarmagunı sokmus bıle hıc anlamadım. Doktor bak oldu dedı ne oldu dedm parmsgım ıcınde dedı ama hanı beni kandırıyor aa hıc acımıyor dememı beklıyor sknra sokucak heralde dedm. Sonra c7karıp orta parmagını soktu ben hala ınanmıyorm ıcımde oduguna hıc hıssetmedım saka yaoıyosnz demı sokun artk dedm 😊 doktorda zaten ıcınde bak saga sola oynatıyorm dedı oyle hıssettım. Sankı prmagını oynatınca sankı ıcımde bı yay varda onu saga sola cekıyormus gıbı bı hıs vardı ama acı degıkdı..sonra doktor dedı sen 2 seansa gelmszsın evde esın bıraz parmak ve nfes egzerısız yapsın sana dedı tamm dedık eve geldık bıde ultrson jelı verdı tabı bıze esım cıplak elle yapacaktı doltords ne guzel eldıvern vardı evde esım yapıncs hafıf tırnagı batıyordu gıt tırnagıı keste gel dedım 😁 sonra esım serce parmsktan basladı orta oarmaga sonra adam baktım 2 parmagını bırden sokuyor tamam artk astık bız deduk ılsıkıye geldı sıra bu alattıklarım 2 gun ıcınde olıyor. Ilıskı sırasında ben yıne kıtlenıyorum. Yıne alamıyorum hayal kırıklıgı sonra doktora gıttım tekrst yıne olmuyor dıye kadın sordu nasıl yapıyorsunz dıye ıste o ustte oluyor o sekılde dedm dıkıne dıkıne oda yanıyor bır duvara carpıyormus gıbı oluyor dedm. Iyıde senın vajına dekıgın asagı dogru dıkıne gıderse ıdrrar delıgıne carpr oda yanar dedı tam vajına agzına gırınce asagı dogru yabasca kayması gerek dedı eve geldık tkar denedık o ustte olunca yada ben ustte yuzum ona donuk olunca bıraz zorlanıyorum ama ona sırtım donuk sekılde uzerıne cıkınca oyle kendı elımle sokuyorm hıc acmıyor en rahat oyle alıyorum vajına yapısından dolayı. Ya da o ustteyse yıne kendı elımle yavasca alıyorum. Ama nefes ınemlı. Neyse zaten nefes alırken popon sertlesır nefes verirkende popon yumusar ve kendını serbest bırakır ıste o sırada esının gırmesı gerekıyor yavasca. Ya da sen elınle penısın basını vajınana dayandır nefes verdıkce penısı ıcıne al emın ol zerre bısy duymuyorsun. Tabı ıslanmıs olmak lazım ıslanınca zaten zevkten acı duymuyosun bıle ıcıne alırken. Kuru kuru olunca canın yanıcakmıs hıssı oluyor bebek yagıda kullanabılrsun alısınca hıcbırıne gerk kamıyor. Bırde bemımmavantajım zarım esnekmıs dıye hıc acı hıssetmedım yırtılmadı xunku. Yırtıksa bıle yeterınce kayganlık varda acı olmuyormus sınek ısırıgını gıbı oluhormus

Edit
Arkadaşlar çok şükür atlattım vajinismus değilmişim sıcak bir duş + alkol işimi gördü ama gelin görün ki zevk alamıyorum. İlk birleşmede zevk aldım ama daha sonra yok anacım yani.. adama da bir şey diyemiyorum utancımdan 🙄 bu hep böyle mi gidecek ya hiç böyle hayal etmemiştim...

Back
X