- 21 Temmuz 2016
- 176
- 79
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
-
Ay valla kendimi psikolojik olarak buna hazır hissedemeyecekmişim gibi hissediyorum.....Ay can damarından vurdun kızzzŞaka bir yana hiç üstüne düşme sakın düşünme derim. Eşimle severek evlendik geldi çattı ilk gece, ön sevişme uzun herşey güzel ama birleşme mümkün değil olmuyor tam hazırım diyorum ama yok resmen ağlıyorum, nasıl yanma nasıl acı hatta eşime dedim bu böyle bişeyse benden kadınlık bekleme yapamam asla çok acıyor sonra balayına gittik günde 2 3 kere denedik ( benim istemem ile) anca 4 gün sonra yapabildik onuda ağlaya zırlaya yapcam diye diye zorla yaptırdım Allahtan eşim çok anlayışlı hiç üstelemedi ama ben çok kötü oldum ya resmen kendimi kadınlık yapamam gibi hissettim, hastayım sandım. O yüzden seni anlıyorum ve rahatlatmak istedim canım. Kesinlikle psikolojik bişeymiş acıcak gibi düşünüyorsun acıyor. Evet ilkte biraz ağrılı oluyor ama kendini rahat bırakırsan o kadarda zor değil. Sonradan zaten alışıyorsun veeee bumuyduu lann deyip veriyorsunn coşkuyuu yani boş geçtiğimiz günlere yazık diyorum şuan kendini sıkma eşin senin rahatlamabı beklesin ve başlarda kayganlaştorı kullan emin oş rahat edersin
Zaten en başta bu şekilde düşünmen engel, kendini rahatlatman gerek. Hiç korkulacak bişey yok aslındaAy valla kendimi psikolojik olarak buna hazır hissedemeyecekmişim gibi hissediyorum.....
Evlendik 10gün kadar aynı şeyleri yaşadım. Vajinusmus araştırmaya başlamıştım ama kesinlikle yapabileceğime inandın önce kendi parmağıma prezervatif geçirip denedim sonra eşim denedi oraya bişet girip çıktığını görüp rahatladım. Sağlıkçıyım asla ni korkum yoktu neden oldu ben de anlamadım başıma geleceğine asla inanmazdımMerhaba öncelikle bunu yazmaya çok çekiniyorum ama sizin yardımınıza ihtiyacım var çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, yanlış anlamazsanız açık açık anlatacağım şimdiden teşekkürler nişanlımla dün gece birlikte olmayı denedik ama ben hayatımda böyle bir acı yaşamadım, bu acıyı penis henüz vajinama girmemişken yaşadı bir de. Anlayacağınız hala bakireyim. Keşke kelimelerle anlatabilsem bildiğiniz gözümden yaş geldi. En son bu insanlar bu işi nasıl yapıyor diye ağlıyordum düşünün.. öyle bir raddeye geldim ki sanki pek acı çekecekmişim gibi düşünüyorum artık. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz ? Nişanlımı ilişki sırasında itiyorum bu arada çok canım yandığı için. Bu arada ilişkiden sonra (denirse tabi) 10 saat yanma hissettim. Nedeni nedir bu yanmanın ? Ve bu lanet olası acı bir gün geçecek mi nasıl geçecek ? Alkol ya da kas gevşetici mi alsam diye düşünüyorum son çare
Sunları yaparsan bu saydıklarına hıc gerek kalmaz. Sımdı bende ılk evldndıgımde o ıs olmuyor dıye doktora gıttım ve 1 seansta kırtuldum . Soylekı doktor bana dedıkı cıcek koklar gıbı burnundan nefes al karnın sıscek gıbı yavasca, somra mum ufler gıbı ahzından nefes ver yıne yavasca hızlı hızlı alıp versen tansıyonn duser. Neyse tam nefes verırken doktor serce oarmagunı sokmus bıle hıc anlamadım. Doktor bak oldu dedı ne oldu dedm parmsgım ıcınde dedı ama hanı beni kandırıyor aa hıc acımıyor dememı beklıyor sknra sokucak heralde dedm. Sonra c7karıp orta parmagını soktu ben hala ınanmıyorm ıcımde oduguna hıc hıssetmedım saka yaoıyosnz demı sokun artk dedmMerhaba öncelikle bunu yazmaya çok çekiniyorum ama sizin yardımınıza ihtiyacım var çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, yanlış anlamazsanız açık açık anlatacağım şimdiden teşekkürler nişanlımla dün gece birlikte olmayı denedik ama ben hayatımda böyle bir acı yaşamadım, bu acıyı penis henüz vajinama girmemişken yaşadı bir de. Anlayacağınız hala bakireyim. Keşke kelimelerle anlatabilsem bildiğiniz gözümden yaş geldi. En son bu insanlar bu işi nasıl yapıyor diye ağlıyordum düşünün.. öyle bir raddeye geldim ki sanki pek acı çekecekmişim gibi düşünüyorum artık. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz ? Nişanlımı ilişki sırasında itiyorum bu arada çok canım yandığı için. Bu arada ilişkiden sonra (denirse tabi) 10 saat yanma hissettim. Nedeni nedir bu yanmanın ? Ve bu lanet olası acı bir gün geçecek mi nasıl geçecek ? Alkol ya da kas gevşetici mi alsam diye düşünüyorum son çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?