İlişkiye giremiyorum vajinusmus değilim

Hanımlar sakin olun, üsluplara da dikkat edin lütfen ve L leyam imla kurallarına noktalama işaretlerine biraz daha dikkat ederek yazarsanız daha anlaşılır olur.

Arkdslar kızlık zarin hafif yırtılma vardı bugün baktım yırtılma genişlemiş ikininca açılıyor olabilir mi böyle bişi daha önce doktor evet açılma var demisti kontrol etim ikininca da .açılıyor baya deliği,zar genisler mi normal mi bilgisi olan ( eşimle daha ilişkiye girmedim ama sadece kızlık zarı

Arkdslar kızlık zarin hafif yırtılma vardı bugün baktım yırtılma genişlemiş ikininca açılıyor olabilir mi böyle bişi daha önce doktor evet açılma var demisti kontrol etim ikininca da .açılıyor baya deliği,zar genisler mi normal mi bilgisi olan ( eşimle daha ilişkiye girmedim ama sadece kızlık zarı
Hanımlar sakin olun, üsluplara da dikkat edin lütfen ve L leyam imla kurallarına noktalama işaretlerine biraz daha dikkat ederek yazarsanız daha anlaşılır oluiloskiye

Başkalarının olumsuz yorumlarını önemsemeyin. Vajinismusun dereceleri oluyor bende başta yaklaştırmıyordum şuan baya ilerledim . Benimki tembellikten uzun sürdü o ayrı. Ön sevişme ne kadar uzun olursa o kadar rahat oluyor onu anladım. Sizin üste olduğunuz pozisyonda deneyin bence siz çok rahat yaparsınız. doktorlar ekstra ultrason jeli ya da bebek yağı öneriyor. Eşinle yapmadan önce rahatlatıcı müzikler eşliğinde parmağınla denersen beynin kesinlikle yapabileceğini söylüyor sana etkisi olur deneyin derim. Bir de YouTube Merve tanrıverdı Vajinismus izleyin.
Kızlık zarım da biraz açılma var,ve genişlemiş ikininca görünüyor acaba eşimle artık ilişkiye girince canım acicak mi gene içinde başka zar mi acır mi

Back
X