3 gece fitil ile 5 gün hap kullandım. 4. Gün kondomla ilişkiye girdim bugün ilaç bitti vajinamda yine kaşıntı başladı. Tedavi mi işe yaramadı ilişkiye girdiğim için mi oldu? İlişkim sırasında kanamam da oldu son 2 3 seferde kan geliyor
3 gece fitil ile 5 gün hap kullandım. 4. Gün kondomla ilişkiye girdim bugün ilaç bitti vajinamda yine kaşıntı başladı. Tedavi mi işe yaramadı ilişkiye girdiğim için mi oldu? İlişkim sırasında kanamam da oldu son 2 3 seferde kan geliyor
Bol bol için. Mantarı en hüzel su içerek vücudunuzdan atabilirsiniz. Doktorun yazdığı ilaç + su. İçe bildiğiniz kadar su için. Tuvalete çıktıkça atacaksınız. Hamile değilseniz ve şu an ilaç kullanmıyorsanız maydanoz çayı demleyip için. Ben 1 günde 4 ya da 5 bardak içtim bi de kovaya koyup üzerine oturdum maşallah söküldü gitti. Ama günlük yapılmaz. Bunu yaptıktan sonra da bol bol su içmen lazım