İlişkiye Girmek :(

Günah tarafına girmicem dedin,rahatım problem yapmıyorum dedin,eh sorun ne?
Gercekden anlıyamadım :S
Sevişin işte ne güzel, ama dikkat et bebek olmasın.

Evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim, lakin kaç yaşına geldiği halde hala başkasının onayını, ne düşüneceğini önemseyen, yaptığı şeye sahip çıkamayan insanların cinsel ilişki yaşaması bana ters geliyor. Doğru olduğunu düşünüyorsan yaşa ve bu konuyu insanların yorumlarına açık hale getirme, bu senin hayatın, özelin, kimseyi ilgilendirmez. İnsanların ne düşündüğünden sana ne, onların düşüncelerine göre mi yaşayacaksın? Ha, bunun cevabı evetse o zaman bir daha yapma madem.

pisman olmayacagin seyleri yasa.
sorun yapmiyorum diyorsan kimsenin ne düsündügüde umrunda olmamali.

Günah işlemek aşağılık hissi ve vicdan azabı duydurur.
İçindeki dert tam da olayın dini boyutu ve biz(insanlar) seni kınama hakkına sahip değiliz.çünkü hesap sorucu biz degil yaradandır.sen çevreye mahcup olurum diye değil de Allahın karsısına zina gibi buyuk bir haramla nasıl cıkarım diye dusunsen cok daha iyi olur.
Kuranda zinayla ilgili birkaç ayet..

"zinaya yaklaşmayınız! Cünkü o son derece çirkin bir iştir ve kötü bir yoldur"
"fuhşun açığınada gizlisinede yaklaşmayın"

Son olarak tövbe kapısı her zaman acık arkadaşım.

Rahat olan bir insansan eğer yaşarken bile acaba insanlar öğrense şöyle böyle düşünmezsin.
Rahatım bir insanım amaaaa acabaa diyosun kendi kafanda beraberken acabası olan ayrılınca çok keeşkee der bence

şunu anlamıyorum konu açan bazı insanlarda; '' lütfen beni kınamayın''
madem yaşadıgın seyın yanlıs oldugunu düşünüyorsun neden yaşıyorsun, neden arkasında durmuyorsun?
neden bazı insanlar göründükleri gibi veya oldukları gibi değiller.
madem içine dert yaşama arkadaşım!

Bence bunu yaşadığın için çok rahat degilsin, kendini rahatlatmaya calisiyorsun ayrilsak ta önemli değil diyerek, evet herkesin ozeli kendine ama ayriirsan da umarım zar meselesini sorun etmeyen yüzde 1 lik kısımdaki erkek numunesinden biri çıkar karşına.

Bunu yaşadığın için onunla evlenmek zorunda hissetme kendini. Belli ki bişeyler eksik seni bu düşünceye itmiş durumlar var... Bence bir daha düşün derim.. Ayrıca kimse kimsenin hayatını yargılayamaz... Çünkü bu dünyada kınadığımız herşeyi ölmeden yaşıyoruz. Bunun bilincinde olarak yorum yapmış herkes. Kimse seni kınamamış. Ama tekrar diyorum hiçbirşeye kendini zorunlu hissetme kafana uymuyorsa bitir! Zararın neresinden dönersen kardır unutmA

Şimdi sen rahat kafaya takmayan bir kadınsan kafaya takanların işi intihara kadar vardırması doğal sanırım. Bal gibi ödün kopuyor sözlünden ayrılırsın diye.

Neyse senin üzerinden genç kızlara mesaj verelim. Bedeniniz üzerşnde tek söz hakkı olan, olması gereken kişi sizsiniz. Sevgilim ne der, nişanlım ne yapar, çevre nasıl tepki verir gibi şeyler düşünmeyi bırakın.

Anlamadim ki. Bi rahatim diyorsunuz, bi dert ediyorsunuz. Karar verin, rahat misiniz degil misiniz?

Bu konu yalnizca size ilgilendirir bir birey olarak. Bana senelrerce cikmis olan yetiskin insanlarin cinselligi tabu haline getirmesi sacma geliyor. Herkes biseyler yasiyo. Kimi herseyi yapip bir tek o tam birlesimi yasamiyo. Ama yok oyle senelerce cikip, hic bisey yasamayan insanlar.

Neyse, isin dini kismina da inanclariniz neyse ona gore siz karar verin.
Dini acidan gunah bulup, hala yapiyorsaniz, o zaman nefsinizi kontrol etmek sizin goreviniz. Ya da evlenin bir an once.

Senin yaşadığın şeyler kimseyi ilgilendirmez. Sırf birlikte oldun diye o kişiyle mecbur evlenicem düşüncesi olmamalı. Madem korkmuyorsun sonrasını da düşünme. Ama yok eğer sevgilimle olmazsa başkası beni kabul etmez düşüncesi varsa girmicektin bu yola.

Kızlar başlık bulmakta zorlandım , ama dert ettiğim şey başlıktaki gibi.

Uzun yıllar süren ilişkim var ve biz sözlümle cinsel anlamda ilişki yaşıyoruz.
Lütfen beni kınamayın. Onunda benimde ilk ilişkimiz bu bakımdan ve çok mutlu birlikteliğimiz var zaten cinsellik bizim için en son şey gezip eğlenmek ve birlikte vakit geçiriyoruz sürekli.

Aslında günah boyutu içimde ayrı bir karanlık ama ona değinmicem şuan.
Beni bıraksa ayrılsam da bunalıma girecek tip değilim rahatım onda da sıkıntı yok.

Ama ara ara aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum sanki aşağalık biri gibi :KK43:

Sanki insanlar öğrense beni dışlıcak gibi. Anlatamadığım pek çok duygu hissediyorum.

Sizede böyle olduğu oldumu kızlar yaşayan bilen yorum yapabilir mi ?
Anlatma insanlara.. O senin özelin.. Dışlanmak korkusu için ise yine senin özelin.. Olayın günah sevap kısmına takılmıyorsan, halinden memnunsan, biri duyar korkusunuda yaşamaman gerekir. ( Bu arada korun,)

Back
X