ilişkiye girmeyi talep edememe

sevgiliask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
129
0
96
44
İstanbul
Merhaba,

8 yıldır evliyiz, arada sorunlar yaşadığımız dönemler de oldu, ancak son 1 yıldır gayet iyi aramız, sorunlarımızı çözmeyi başardık. Ancak aslında evlendiğimizden beri olan sorun şu ki, eşim cinsel ilişki konusunda çok az talepkar. ayda bir bazen 2, ben talep ettiğimde hiç olumsuz cevap vermedi, ve beraber olduk. ama ben bir donem arzulanmadığımı, beni istemediğini düşünmeye başladım ve talep etmekten, ortam yaratmaktan vazgeçtim. bu konuda terapiste danıştım daha önce, o da bana istiyorsan sen talep etmelisin dedi.

Öyle aşırı değil ama doğum sonrasi kilolar ( ki epey verdim:)) ilşkideki yıpranmışlıklar bizi bu noktaya mı getirdi, yoksa eşimde genel bir isteksizlik mi var bilemiyorum, benzer sorunu yaşayıp da çözmüş birileri var mı?

Belki oda sizden yakınlık bekliyor. Siz talep ettiğinizde hiç geri çevirmemiş, bence bir süre siz adım atı.

Aslına bakarsanız benimde buna benzer bir sorunum var, ve benim eşim de böyle. 1 yıllık evliyiz ve son 6 aydır ben hiç seslenmedi ama eşim hiç talep etmedi , daha doğrusu sorun olduğunu görmezden geliyor

Bir kere konu açıldı, onu da dr a git dedim ben diyemem öyle bisey dedi . Hatta konu da , çocuk neden olmuyor daha önce senin yüzünden istediğim halde olmadı cocuk ,en azondan bir cocuk olsaydi iyi olurdu, şimdi de istesem de yapamıyorum falan tarzinda konustu .

Yanı nedense hiç alakasız bir şekilde çocuğa bagliyor konuyu ,neymis de herkes çocuk bekliyormuş ve cocuk olmadiktan sonra ne anlamı varmış. Felan .

Back
X