merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var. erkek arkadaşımla ilişkim beni çok sıkmaya başladı dayanamıyorum artık çok kıskanç beni çok bunaltıyo internete girmeyi bile yasakladı dışarı çıktığımda yanlız başıma hemen eve dönmememi istiyo rahat rahat dolaşamıyorum alışverişimi zor yapıyorum sürekli msj atıyo hergün uyuduğmuz zamanlar hariç sürekli msjlaşıyoruz ve çoğunlukla tarrışıyoruz onun hastalık derecesindeki kıskançlığı yüzünden. bana güvenmediğini soruyorum, hayır ben başkalarına güvenmiyorum ve sana deli gibi aşığım oyüzden diye cevaplar veriyo. ve gerçek şuki ben ona aşık değilim duygusal olarak bişey hissetmiyorum onu sadece insan olarak yani kişiliğini seviyorum iyi dürüst bi insan o ama aşık değilim ne yapayım ve bu yaptıkları beni çok zorluyo ayrılmak istediğimi ona söylüyemem ona kıyamıyorum
bazen tartışmalarımızda intihardan bahsediyo korkuyorum ayrılırsak okuluda bırakıcanı söylüyo ve ağlıyo yanımda dayanamıyorum vicdan azabı çekmek istemiyorum sonra kızlar yardım edin ya ne yapsam ben