• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiyi bitirmek istiyorum ama yapamıyorum :(

Hay Allah'ım
Kızlar lütfen aklınızı başınıza alın
Uzak durun bu tiplerden
Sonradan çok üzülürsünüz çok

-ya sevmeye sevmeye onunla olup, kıskançlıklarına, sinirine, psikopatlık derecesindeki davranışlarına, sözlerine tahammül edeceksin.

- ya da ayrılacaksın. çocuk hastanelik olacak. okulu bırakacak. sana da vicdan azabı çektirecek.

seni resmen sevgi kölesi olarak kullanıyor. sana acımadan bunu yapıyor. ama sen ona acıdığın için ondan ayrılamıyorsun.

sana acımayan birine acıyorsun. sevmediğin halde birlikte oluyorsun. sabrediyorsun. psikolojik işkence değil de bu ne?

bence, hislerini durumu anlat ve ayrıl. anlamıyorsa, anlamasın.

ama şu var:
ayrılırsan, allah korusun, sana zarar verebilecek biri midir?

sen onun için sıradanlaştığında emin ol o seni yalnız bırakırken hiç vicdan azabı çekmeyecektir.bir başkasını kurtarmak adına kendini bu dehlizin içinde sürüklemek ne kadar mantıklı?nehirde akan her su damlası yolunu bulur tüm rüzgara rağmen.o da bulacaktır ve geç olmadan sen de bulmalısın..senden önce nasıl devam ediyorsa senden sonra da devam edecektir yaşamına..karantina bir hayat yaşamak gerçekten çok zor ve bu iş ilerledikçe karantinan daha da artacaktır unutma.nereye kadar????

merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var. erkek arkadaşımla ilişkim beni çok sıkmaya başladı dayanamıyorum artık çok kıskanç beni çok bunaltıyo internete girmeyi bile yasakladı dışarı çıktığımda yanlız başıma hemen eve dönmememi istiyo rahat rahat dolaşamıyorum alışverişimi zor yapıyorum sürekli msj atıyo hergün uyuduğmuz zamanlar hariç sürekli msjlaşıyoruz ve çoğunlukla tarrışıyoruz onun hastalık derecesindeki kıskançlığı yüzünden. bana güvenmediğini soruyorum, hayır ben başkalarına güvenmiyorum ve sana deli gibi aşığım oyüzden diye cevaplar veriyo. ve gerçek şuki ben ona aşık değilim duygusal olarak bişey hissetmiyorum onu sadece insan olarak yani kişiliğini seviyorum iyi dürüst bi insan o ama aşık değilim ne yapayım ve bu yaptıkları beni çok zorluyo ayrılmak istediğimi ona söylüyemem ona kıyamıyorum:( bazen tartışmalarımızda intihardan bahsediyo korkuyorum ayrılırsak okuluda bırakıcanı söylüyo ve ağlıyo yanımda dayanamıyorum vicdan azabı çekmek istemiyorum sonra kızlar yardım edin ya ne yapsam ben

seni seviyo demekki intahatetmekle tehdit ediyo. keske sende onu sevseydin .karsındaki kisinin yerine koy kendini bn onun yerinde olmak istemezdim . Kıskancllıga gelince .sevmeyen kıskanmaz ama onunla konusmayı dene ona güvende oldugunu hissettir .işin zor kolay gelsin

kesinlikle ayrıl ve uzak dur.
bu tipleri iyi bilirim.çok tehlikelilerdir.
hele intihardan bahseden yalancı tipler umduğundan daha tehlikelidir.
düşün bir insanda öncelikli temel değer nedir,gururdur.
intiharda edemez o korkak merak etme.lafta.

ay
yok arkadaşım bu kadarmı olur ya bizde aynıyız ..çıktıgımızdan beri tartışıyoruz.her tartışmada yok öldürcem kendimi ,seni mutsuz ediyosam benim yaşamam hiç dogru değil falan filan.bugun hele zor bir gün geçirdim hep tartışma içersindeyiz 3 aydır çok boguyor.yazdıklarına da cevap vermiyorum artık yarımsaattir..benimki de her tartışmada kasıldım ayaklarıma kadar uyuştum galiba bekledigim ölme anı geldi diyor..rahatsızlıgı hastalıgı var gercekten,benim yüzümden ona kötü birşey olmasından korkuyorum:( yok fare zehri alcakmış ölcekmiş falan.aşırı kıskanç,bana güvenmiyor.geçmişteki çıktıgı kızlar bunu aldatmış ve bana güvenmesi çok zormuş.daha 3.ayımıza anca girdik aile arası söz istiyor falan.bidaha beni üzmeyeecegine söz veriyor yeminler ediyor ailesi üzerine yemin ediyor ama 1 saat geçmeden gene aynı trip,anlayışsızlık.....aklına ne gelirse...kendi aramızda sözz taktık sevgililer gününde buna ragmen hala bana inanmakta zorlanıyo be ya üstelik ben elimden geleni yapıyorum ama bende yoruldum ya :(

dün bunu yazmıştım arkadaşlar.bugun dedimki bu böyle olmayacak bir süre görüşmeyelim dedim.o da ayrıldıgımızı sanndı.ve mesaj atmış şah damarını kesicem abdest alıp namaz kıldıktan sonra diyo beni geri döndürmek içinmi yapıyo ya da saçmalıyomu napıcam ben ya :(

Son düzenleme:
kolumu da yaktım eserinle mutlu ol diyo bana :( beni üzdügü 24 saattir agzına bi lokma koymuyomuş :S

ay valla çıldırcam artık ya. sen böyle konuştukça ben sana diyecek bi söz bulamıyorum diyorum.işte senin sevgin bu diyo bana..nasıl olsa sevmiyosunya yüzügüde at diyo

aşık degillsin ayrıll gitsin ozaman..
senetmii var aranızzda...boşver...arama cevap verme..bitir

benim sevgilimde böyle psikopat işimiz var bunlarla yaa

oof valla ya.cevap versem kabahat vermesem kabahat.hem at gitsin yüüzügü diyo hem hala çağrı meesaj agır laflar söylüyo
seviyorum ama bi süre görüşmemek iyi olucak diyorum kafanı toparla ayrıldıgımızı söylemedim sana diyorum..geç ya geç ylaan atma seviyomuşun he yalan diyo ..benim dedigim her bir lafı kendi kafasına göre yorumluyor.sorunlar da bu yuzden çıkıyor

oof valla ya.cevap versem kabahat vermesem kabahat.hem at gitsin yüüzügü diyo hem hala çağrı meesaj agır laflar söylüyo

ben de sevgilime az önce at gitsin yüzügü dedim ona çook kırılmıstım ama biz seviyoruz sen sevmiyorum diyorsun. onunla konusmayı dene ama kırmadan çünkü belliki sana çok kırılmıs canım. ben sana hep zarar veriyorum hayatından çıkmam en dogrusu de ama o üzme arkanda kırık kalp bırakma:teselli:

ben sevmiyorum demedimki:((( seviyorum ama böyle yaparak çözülmez dedim.
kırılan taraf çogunlukla benim.ben ona sevgimi aşkımı anlatıyorum o bana yalan diyo.bu beni üzüyo işte:(
ama senin dedigini söyleyeecem bakalım o zaman ne diyecek :S

ona sık sık yani durup duruken mesela gecenin bi yarısı sevdigini söylüyo musn hiç? insallah halledersiniz canım ya

söyle askım kendine gel ya de birbirizi seviyoruz o zaman böyle üzüp kavga etmeye deger mi ya kavga edecek kadar uzun mu bu hayat . hadi birbirimizi afffedelim ve hereyi unutalım yeni bi sayfa açalım de ...

söyle askım kendine gel ya de birbirizi seviyoruz o zaman böyle üzüp kavga etmeye deger mi ya kavga edecek kadar uzun mu bu hayat . hadi birbirimizi afffedelim ve hereyi unutalım yeni bi sayfa açalım de ...

evet buna benzer konuştum biraz önce ve hallettik inş.bidaha olmaz böyle :(( ama her seferinde böyle oluyor.üzülüyoruz üzülüyoruz sonra hadi kapayalım bu konuyu diyoruz iki gün sonra yine aynı..o diyoki bana böyle tartışarak sevgimiz daha çok güçleniyor diyor.bu düşünce de bana ters geliyo yani

dün konuştuk dedim bu kısıtlamalara dayanamıyorum bana güvenmiyosun sen bitirmek istiyorum ilişkiyi dedim oda hatalarımı anladım bidaha yapmıcam seni üzmücem beni bırakma kendimi öldürürüm diye yalvardı en sonunda tamam dedim ama bunlar devam ederse biticek dedim son bi şans verdim kızlar çünkü aynı okulda aynı bölümde ve aynı yurttayız ayrılırsam çok kötü olurdu öldürücene pek inanmasamda okulu bırakırdı biliyorum çünkü hergün birbirimizi görürüz korktum tamam dedim işte:(

dün konuştuk dedim bu kısıtlamalara dayanamıyorum bana güvenmiyosun sen bitirmek istiyorum ilişkiyi dedim oda hatalarımı anladım bidaha yapmıcam seni üzmücem beni bırakma kendimi öldürürüm diye yalvardı en sonunda tamam dedim ama bunlar devam ederse biticek dedim son bi şans verdim kızlar çünkü aynı okulda aynı bölümde ve aynı yurttayız ayrılırsam çok kötü olurdu öldürücene pek inanmasamda okulu bırakırdı biliyorum çünkü hergün birbirimizi görürüz korktum tamam dedim işte:(

düzeleceğine inanıyor musun?

Back
X