- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi streshanim
5 sene sevgiliydik 1 senesi beraber 4 senesi ayrıydık.Belki 8 ayda bir görüşüyorduk.Telefon aşkına dönmüştü.Ne gelinliğe ne yüzüğe beraber bakabildik.Belki tartıştık da...2 sene olacak Allah nazarlardan korusun hala heyecan hala aşk var dip dibeyiz hiç ayrılmayız.Ayrı otursak bile özler sırnaşır beraber uzanırız bir koltukta.Allah herkese nasip etsin.Arada uyum varsa her şey olurGenelde evliliğe kadar geçen süre uzun oluyor. Flört dönemi, birbirini tanıma aşamaları, sözdü nişandı düğündü derken evlilik bazen bi kaç yılı bulabiliyor. Bu süreci yıpratmadan nasıl götürüyorsunuz? Evlilik aşamasına geçmeyi hiç başaramadığım için anlayamıyorum sonuçta zamanla aynı heyecan kalmıyordur. Ne bileyim günümüzde bir iliskiyi sürdürmek bile zor artik. Kimsenin kimseye tahammülü yok neredeyse. Hakli oldugum yerde Bir trip attım diye terk edildigim günleri bilirim. Tek kavgayla biten ilişkiler var. Her şey iyi giderken bi anda sıkılıp giden adamlar var. Iliskilerde bi suru sorun var. O kadar aşamayı atlatıp evlenebilenleri cidden takdir ediyorum. Siz nasıl atlattınız o süreçleri de evlenebilmeyi başardınız ? :)