Iliskiyi evliliğe kadar yıpratmadan nasıl sürdürüyorsunuz?

Genelde evliliğe kadar geçen süre uzun oluyor. Flört dönemi, birbirini tanıma aşamaları, sözdü nişandı düğündü derken evlilik bazen bi kaç yılı bulabiliyor. Bu süreci yıpratmadan nasıl götürüyorsunuz? Evlilik aşamasına geçmeyi hiç başaramadığım için anlayamıyorum sonuçta zamanla aynı heyecan kalmıyordur. Ne bileyim günümüzde bir iliskiyi sürdürmek bile zor artik. Kimsenin kimseye tahammülü yok neredeyse. Hakli oldugum yerde Bir trip attım diye terk edildigim günleri bilirim. Tek kavgayla biten ilişkiler var. Her şey iyi giderken bi anda sıkılıp giden adamlar var. Iliskilerde bi suru sorun var. O kadar aşamayı atlatıp evlenebilenleri cidden takdir ediyorum. Siz nasıl atlattınız o süreçleri de evlenebilmeyi başardınız ? :)
5 sene sevgiliydik 1 senesi beraber 4 senesi ayrıydık.Belki 8 ayda bir görüşüyorduk.Telefon aşkına dönmüştü.Ne gelinliğe ne yüzüğe beraber bakabildik.Belki tartıştık da...2 sene olacak Allah nazarlardan korusun hala heyecan hala aşk var dip dibeyiz hiç ayrılmayız.Ayrı otursak bile özler sırnaşır beraber uzanırız bir koltukta.Allah herkese nasip etsin.Arada uyum varsa her şey olur

8 yil flort,
Ama bunun sadece son 6 ayi nisanlilik vs ailelerin dahil oldugu donemdi. Ve geriye donup baktigimda en zor donemimizmis diyorum.
Bence en guzeli aileler hatta arkadaslar dahil iliskiye cok dahil etmemek, ozellikle ilk donemlerde biraz daha icsel duygularla hareket etmek.
Benimki de arkadaşınkine benziyor 9 yıldır birlikteyiz son 1 yılı nişanlılık ve en zoru bu nişanlılık dönemi çünkü her kafadan bir ses çıkıyor. İnşallah iki ay sonra kendi yuvamızda olcaz sevdiceğimle 🥰
Biz nişanlımla ta çocukluktan tanışıyoruz, lisede sevgili olduk. Birlikte büyüdük yani. Birbirimizi üzüp kırdığımız, yıprattığımız oldu elbette ama birbirimize olan sevgimizi saygımızı hiç kaybetmedik, yeri geldiğinde alttan almayı bildik ikimiz de. Şimdiki ilişkilerde duyduğum ve çok garipsediğim bir olay var, ilişkide taktik yapmak. Bence mutlu olmanın yolu taktik yapmakta değil kendin olmakta. Dediğim gibi biz birlikte büyüdük ve neysek oyuz yıllardır. Şimdi de sabırsızlıkla düğünümüzü bekliyoruz, gerçekleştirilcek çok hayalimiz var 🤗

Allah mesut etsin :) Ya çok özel olmazsa siz mi bitirmiştiniz karşı taraf mı? Buna benzer bi durum yaşıyorum da aşırı merak ettim 😂
Ben bitirmistim, ikisinde de bana cok ısrar etti, ama bir türlu kafamda oturtamadım, bitirdim😊 cok şükür hayırlısı olur insallah tesekkr ederim

Bence iliskili yıpranmalı. Saygım var herkese ama ben evlendikten sonra gezip tozmak istiyorum diyenleri anlamıyorum. 20 li yaslarda sorumluluk beklenti olmadan gezmek farkli 30lu yaslarda daha farklı. Ve yıprandığında karşıdaki nasıl davranıyor yapıcı oluyor mu,en ufak sorunda gidiyor mu vs.. bunlar önemli. Test sürüşü yapmak lazım :D

h
Apartmanda rahat etmek icin mi apartman yöneticisiyle evlendin doğru söyle :KK70: Apartman yöneticisi deyince benim aklıma emekli yasini basini almış adamlar geliyor.
Haa ha yok ya eşim 29 yaşındaydı o zaman ben de 23 :)) Pek rahat ettiğim söylenemez zaten 6 ay içinde taşındım evimi yaşlı bir teyzeye satmıştı ev sahibim ben de çıkmak zorunda kalmıştım 😂😂

Bende evlenebilmeyi bir marifet olarak görüyorum ya :KK70: Dügünü olanlara degil ceyrek, tam altin takasim geliyor, bu üstün basaridan dolayi kutlamak amacli :-)
o başari düğun bitip cicim aylari gecene kadar 😁😁😁
tam altinda ayri dert evlilikte 😁😁
mebla ne kadar buyukse sorun okadar buyuk oluyo sonra en guzeli gram altin

Evlenebilmek değil evli kalabilmek başarı bana göre. Ayrıca bırakın ilişki biraz yıpransin sorunlar yaşansın ki nasıl çözülüyor onu görün. Evlilik öncesi süt liman hiç bir sorun yok evlenince sorumluluklar ev işi vs çıkıp tartışacağına öncesinde tartış bakalım nasıl çözülüyor ona göre yola devam etmek daha mantıklı

Şöyle söyleyeyim, tanışıp 20. Gununde evlenerek 🤣 çok şükür 6. Yilimizdayiz. Onu çocuğumu ve evliliğimi gerçekten çok seviyorum ve seviliyorum diye düşünüyorum :)

Ahsjdjfjdjf
6.5 yıl sevgiliydik esimle evlendigimde.
12 Yaşımdan beri de tanıyorum kendisini 🤣
Daha ne kadar kendimi garantiye alabilirdim bilmiyorum.
20 günde sanırım mahalledeki muhallebiciye kadar gidebilirdim 🤪

Ahsjdjfjdjf
6.5 yıl sevgiliydik esimle evlendigimde.
12 Yaşımdan beri de tanıyorum kendisini 🤣
Daha ne kadar kendimi garantiye alabilirdim bilmiyorum.
20 günde sanırım mahalledeki muhallebiciye kadar gidebilirdim 🤪

Ayy o yaşta aşık olduğum çocukla evlenseydik şu an ki halimi hayal bile edemiyorum :)) erken yaş tercihleri de tehlikeli olabiliyor :))

Evlenince bitiyo mu diyen arkadaşlar olmuş. Sanki evlenince ite kaka bi şekilde gidiyor gibi geliyor bana. Arada imza olduğu için de iki taraf da katlanmak zorunda kalıyor gibi. Ilişkiler öyle değil ki. Güzel gittiğini sandığın ilişki bir kavgada bitebiliyor. O yüzden evlenene kadar nasıl sürdürüyorlar diye merak ettim. Benim gibi bekar arkadaşlar daha biz evlilik aşamasına gelmeyi beceremediğimiz icin hep merak etmisimdir bu insanlar nasil evleniyor diye :))
İmza hiç bir şeyi değiştirmiyor. Anlaşmalı boşanma diye birşey var. Dilekçeyi verdin mi, ayrılırsın.
Biz baya birlikte yaşadık, o zaman bile bir sorun olduğunda kimse gitmedi evden. En fazla başka odalara dağılmışızdur bir süre. Mesela biraz önce tartıştık eşimle ikimizde yan yana oturup telefonlarla uğraşıyoruz. 10 dakikaya hayvanlar bir şey ister ya da yapar konuşuruz.

Back
X