aslında bu konu benim çok dışımda diye düşünüyorum, evliliği geç hayatıma birini almak bile inanılmaz zor geliyor bana. 2019'un son aylarında 2 kişiye alıcı gözle baktım ve biraz zaman geçirdim, ikisi de o kadar saçma sapan nedenlerden bitti ve devamı gelmedi ki artık hayatımın merkezi sadece kendim, işim ve ailem. geri kalan her şey o kadar fasa fiso geliyor ki... cidden ben de merak ediyorum nasıl oluyor da evlenebiliyor insanlar, garip. benim ailemde boşanmalar meşhur, annem boşandı anneannem boşandı. allahtan ailemde baskı yapabilecek insan yok

baskı yapsalar alacaklar çünkü cevaplarını. çok çok mantıksız yani 3-4 buluşmadan sonra eften pütfen hatta sebepsiz yere engel atan bir kendini beğenmiş ve ilk buluşmada koca gün geçirip sonrasında muhabbetini azaltan, ne istediğini bilmeyen bir şaşkının üstüne dedim ki wurstria dur, insanlarla tanışmaya ara ver. varsa bu hayatta senin için biri, zaten gelir dedim. tabii o kişiyle tanışabilmem için benim de en azından sosyalleşmem lazım ama ona da ara verdim. ben böyle şey için detoks yapıyorum alkol detoksu bile yapıyorum yani öyle diyeyim. kalsın.