ilişkiyi kesip atmayı başaranlar lütfen buraya

"Sana nasıl davranıldığı senin değerini belirlemiyor." Bir dostum söylemişti bunu.Öyle iyi grlmişti ki bu cümle. Gerçekten de öyle. Herkes karakterince davranır.
1 ay önce evleneceğim adamdan ayrıldım. ve ayrılık şeklimiz bir yetişkine yakışır şekilde olmadı maalesef. Hatta ayrıldıktan sonra gerçek yüzünü gördüm diyebilirim. İyi ki ayrılmışız diye şükrettim.
Şimdi ne yapacaksın? Öncelikle içinden üzülmek, ağlamak geliyorsa ağla, üzül. Duygunu bastırma. Ondan kalan hatıraları yok et. Ftoğraflarınızı sil. Hediyelerini birilerine ver ya da çöpe at tabi değerli bir şey değilse.( Altın takı gibi bir şey varsa iade edilmeli çünkü) Sosyal medya hesaplarından çıkar. Numarasını rehberinden sil. Sonra içinde bir boşluk olacak
Bu çok normal. Bu his zamanla azalıyor bana güven. İlk bir ay stalk yapabilirsin alışana kadar; ama sonra onu takip etmeyi bırak. Bir ay izin var çünkü alışma sürecinde normal. Ne zaman onunla ilgili iyi bir şey geldi aklına, hemen seni üzdüğü kırdığı anları hatırla. Onunla devam etsem çok mutsuz olacaktım de. Ne kadar kötü yanı varsa onu hatırla. Kararlı olman lazım. Geceleri çok geç yatma. Çok yalnız kalma. Yoksa duygusal moda girersin. İçinden bşr ses onunara ,mesaj at derse o sese "kes sesini " de ve sustur. :) Zaman bırak. Acıysa acı yaşa tüket. Hiçbir üzüntü daim değil. Tekrar sevecek sevileceksin. Hayat böyle bir şey...
Bu yazdiklarin suan okadar iyi geldiki cok tesekkür ederim
tamda bahs ettigin gibi hissediyorum kendimi. iki gündür yataktan cikmiyorum agliyorum stalkliyorum ve keyfinin iyi oldugunu gördükce dahada agliyorum. uyuyamiyorum sabahlara dogru uyku tutuyor. evdekilere catiyorum.
Icimde büyük bir bosluk var aliskanlik var sonucta ve bir an önce bu dönem gecsin istiyorum!
suan bu satirlari yazarken bile gözlerimden yaslar akiyor

Bu yazdiklarin suan okadar iyi geldiki cok tesekkür ederim
tamda bahs ettigin gibi hissediyorum kendimi. iki gündür yataktan cikmiyorum agliyorum stalkliyorum ve keyfinin iyi oldugunu gördükce dahada agliyorum. uyuyamiyorum sabahlara dogru uyku tutuyor. evdekilere catiyorum.
Icimde büyük bir bosluk var aliskanlik var sonucta ve bir an önce bu dönem gecsin istiyorum!
suan bu satirlari yazarken bile gözlerimden yaslar akiyor
Çok normal bunlar. Ama geçecek. Zamanla azalacak. Üzülmekten sıkılacaksınız.
O şahsın mutluluk ve umursamaz pozlarına aldanmayın. Erkekler ayrılık sonrası "yaşasın özgürlük" , "yıkılmadım ayaktayım" diye takılırlar çok değil bir ay sonra ayrılık dokunur.
Bu üzüntüyle nasıl mücadelenedeceğini bilemediğin için stres altında olabilirsin. Bu da çevrene karşı tahammülsüz ve agresif olmana neden olabilir. Ailene bu durumu anlat ve onlara "bu süreçte desteğinizi bekliyorum,ters davranırsam bunun nedeni içinde bulunduğum durumdur, lütfen anlayış gösterin " diyebilirsin.

Artık çekilmeyecek duruma geldiğinde kendin bırakıyorsun zaten. Kendini asla düzeltecek diye avutma bir kez olan şey hep tekrarlar. Benim bir arkadaşım bu şekilde iki yılını heba etti. Sonuç noldu dersen sıfır hatalar gittikçe büyüyor ve karşıdki zamanla ne de olsa var, yanımda ve affeder diyor. Böylelikle düzelme olmuyor. Sana tavsiyem net olarak bitir ve asla dönüş yapma. Emin ol alışamayacağın hiçbir şey yok bu hayatta. Belli bir zaman sonra neden bu kadar beni yıpratmasına izin verdim ki diyeceksin. Yaşanılanlar ve paylaşımlar ne kadar çok olursa koparmak o kadar güçleşiyor. Geç kalma....

Çok normal bunlar. Ama geçecek. Zamanla azalacak. Üzülmekten sıkılacaksınız.
O şahsın mutluluk ve umursamaz pozlarına aldanmayın. Erkekler ayrılık sonrası "yaşasın özgürlük" , "yıkılmadım ayaktayım" diye takılırlar çok değil bir ay sonra ayrılık dokunur.
Bu üzüntüyle nasıl mücadelenedeceğini bilemediğin için stres altında olabilirsin. Bu da çevrene karşı tahammülsüz ve agresif olmana neden olabilir. Ailene bu durumu anlat ve onlara "bu süreçte desteğinizi bekliyorum,ters davranırsam bunun nedeni içinde bulunduğum durumdur, lütfen anlayış gösterin " diyebilirsin.
Cokcok tesekkür ederim..
Az önce stalkladimda hemen birkac kizi takip etmeye baslamis senin dedigin gibi özgürlük kafasini yasiyor..

Arkadaşlar benim konuştuğum biri vardı bir sürü problemlerimiz var ilişki içerisinde. Bana çok haksızlıklar yaptı hep kendini düzelteceğini söylediği halde düzelmiyor bugün de bir yalanını yakaladım ama sanki benim için bir tür hastalık olmuş o bana eziyet ettikçe ben ondan kopamıyorum sizin de geçmişte böyle hastalıklı ilişkilerinizi nasıl bitirdiğinizi merak ediyorum. Nasıl kendinizi.tuttunuz.neler düşündünüz Lütfen bana da yardımcı olun. Sinir hastası oldum sayesinde. Saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı.
Acısız iyileşme olmaz. O acı çekilecek ve iyileşeceksiniz. Ben hükmü kalmamış eşyaları atmayı da çok severim mesela, çer çöp barındırmayı hiç sevmem. Herhalde benim tavrım oradan gelmişti :)

Back
X