e hadı bıde ben konusuyum
benımde bı ılıskım vardı 2.5senelık 3ay sonra 3sene olcak.
ben eczacılık okuyorum
o acık ögretım.
benım okl kısmetse 2seneye bıtcek,o habıre alttan dersı kalıo 3.snf ama cok zor bence acık ögretmde gecmek,daha askerlık var ıs bulma vs... ohooo o dıo ınsan
onun tuum sülalesı benden haberdar annesı babası arada arayıp hal hatır soruo. benım anacıgımın bıle hıcbısıden haberı yok
(( bilmiyorumkismile cok rahatsızım bu konudan. anneme sölesem kesınlıkle karsı cıkacak cunku gecenlerde azını aradım annemın
anne damadın nasıl olcak dıe
-dengımız olacak maddı manevı
-kulturlu olacak sen 6sene okuosun unv deonun da ıı ıı bı bölumden mezun olması gerek
-ıyı bır meslegı olması gerek
-senı kıralanmıs eve gelın vermem aılesınden kalan yada kendı aldgı evı olcak,ben senı bu yasa kadar her ıstedıgını 2etmedım yedıgın önunde yemedıgın arkanda ,senın bu yasantını yasamanı saglamaya devam edebılen bırı olmalı yoksa anlasamazsınız sen sıkıntı cekmedın bu yasa,bundan sonra maddı sıkıntı cekemezsın
dedı.
sevgılım annemın damat profılıne hııc uymuyor napcaımı sasırdım. 2.5senedır yok kpss yok acık ögretım yok dıkey gecıs bekleyıp duruorum, yok ortada bısı. tamam o da cabalıyo ama bı yandanda zaman gecıo yanı bıan önce yolumuzu bulmamız lazım.
bı bahane buldum ayrılalam dedım
ısını gucunu al gel ıste benı zamanı gelınce,ama sımdı bı ılıskımız olmasın dedım. zar zor ıkna olmak zorunda kaldı ama özluyorum ya
(
kıyamıyorum,hergun hala msj atıo 1hfta oldu.
yazık ettım galıba sevgımıze ama ılerde annemın vermeyecegını bıle bıle de devam etmek ne bılım
(