İlişkiyi ne bitirebilmek, ne tam gaz devam edebilmek, kararsızlık

Bende yıllar önce 2.5 yıllık ilişkimi tek bir gecede bitirmiştim. Şimdi hatırlamak bile istemiorm. Ailem hiç istememişti çok haklılarmış bildikleri varmış büyüklerimin. Adı geçse ay lütfen susun diorm. Hiç yakışmıodu aileme hiç. Ben bunu sonra anladım. 15 ay yollarını bekledim, seviodum ama iyi ki askerden gelince değişmiş, iyi ki bitmiş.

zor durumlar bunlar.. Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
birkaç yıl öncesine kadar 6 yıllık ilişkimi bir kerede bitirdim.mutsuzluğum hergün katlanarak artıyordu.acı üstüne acı yaşıyordum.sürekli gel git ayrıl barışlar.en sonunda ben bununla evlenincede yürümücek boşanıcam dedim.ve bitirdim.inanın hayatımdaki en doğru kararı vermişim.iyiki bitmiş ve kurtulmuşum.sevmiormusum alışkanlıkmış ve zamanla geçti.Şimdiyse geçmişteki üzülmüşlüğüm kadar mutluyum.ve evleniyorum.binlerce kez şükrediyorum onu hayatımdan çıkardığım için.

bende sizdenim bu sıralar. ilişkimiz ağustosta 2 yıl olacak. 3 aya yakındır çok çatışma oluyor ben kendimi hep haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. O ne yaparsa yapsın batıyor artık bana. Güzel birşey yapmaya kalksada mahvoluyor ikimizede eziyet oluyor. Benimle olmak için çok uğraştı, ben hayatıma kimseyi sokmamakta ısrarlıydım mutluyum diyordum, evimin bahçesinden hediyeler getirirdi her iş çıkışı görmeye gelirdi bir söz söylediğimde dinlerdi hak verirdi kendimi değerli hissederdim. 3 aydır görüşelim demek yok birşey yapsada içinden gelmiyomuş gibi hissediyorum. Mesela hafta sonu beşiktaşa gideriz diyor. ben hazırlandım gittim tek başıma hiç konusunu açmadı, nerdesin diye aradı, sevgilimle sahildeyim dedim. düşlerimdeki hayali sevgilimle dedim. kalktı geldi özür diledi. iyi güzel sonrasında kahvaltı yapalım dedi hafta içiydi. bende ona sen erken kalkamıyorsun işe geç kalırız dedim yok dedi senin için kalkarım dedi, iyi dedim en geç 8 de ama dedim tamam dedi ben 8 e 5 kala geldim hava soyuk dondum 8,25 geçe geldi. sonra suratı asık günaydın dedi günaydın dedim. ne yapıyoruz dedi işe gidelim geç kalırız başka zaman kahvaltı yapalım dedim ya da iş çıkışı birşeyler yapalım dedim. bana bağırmaya başladı neden sorun yapıyorsun bilmem ne ama görmeliydiniz benim gözleirm doldu. kolumdan tuttu kahvaltı yapacağız dedi. ağzımı açmadım oturduk karşılıklı benim gözlerim balon balon akıyor ağzım kapaşı ye diyo bana dinlemedim onu sonra bütün tabaktakileri tek tek ağzıma doldurdu hiç yemem demedim hepsini 2 dk da yedim naz yapmadığımı belli etmek için. sonra espiriler falan yapıyor ağlamıyorum diye uğraşma benle dedim. Benim salak kafam kimseye kin tutmaz hemen ısınıveriyorum yine işte affettik. sonrasında yine bir sabah seni benişe bırakayım dedi evde bekle dedi bende peki dedim. sabah bekleidm bekledim ne gelen var ne giden otobüsle işe gittim nerdesin dedi işe geldim şimdi dedim, neden geç gittin dedi. ne kadar sinirlendiğimi tahmin edemezsiniz bende sakin bir tavırla oyalandım öyle evde dedim, zaman geçmiş geç kaldım dedim, neden dedi beni mi bekledin dedi. bilmem belki dedim. demesin mi bana ben sana geleyim dedim sen gelme dedin bana dedi. tamam dedim sorun yok ağzımı açmadım farzet ama benle sakın iyi olmayı bekleme dedim. ya ne bileyim şimdi bana iyi de davransa hoşuma gitmiyor ara verelim az deidm kabul etmiyor uzaklaşırmışız bende diyorum ki şimdi ben sana çok mu yakınımdiyorum yok anlamıyor. pazartesi günü dediki zaman ayıramadık birbirimize ağvaya gidelim pazar günü dedi. olur dedim nasıl gidildiğini falan araştırdık. sonra benim arkadaşımın bu akşam kınası var cumarteside düğünü var. sevgiliminde pazar akşamı saat 7 de maçı var. ama maçı olduğu önceden belliydi zaten ağvaya gidelim ama biraz erken döneriz maçım var demişti peki demiştim. neyse bugün aradı ne yapıyorsun dedi. dedim ki ağva resilerine bakıyorum çok güzel bir yer gibi dedim. dediki inşallah bir gün gideriz dedi. ben şoktayım nasıl dedim. e e sen pazar düğüne gidiyorsun benimde maçım var dedi. bir dakka ya dedim ben başkasıyla mı plan yaptım dedim ve dayanamadım ağzıma ne gelirse saydım. çok hoş bir kelime olmadığını biliyorum ama kendisine defol git hayatımdan artık dedim defol dedim resmen. . .

ıyı demıssın canım,, ayyy cook sorumsuz bı ınsanmıs yaa kıma ama... ama bazı erkekler böle bence sorumsuz, benım abım de elıne corabını vermezsen bulamaz cıkamaz evden saatlerce beklersın kapıda.
senınkı gbı bı erkk ya önemsemıordur yada sorumsuz gamsızdır aradakı ınce cızgıyı sen ayırd edebılcen canımm.. derd etme ama uzme kendını

e hadı bıde ben konusuyum

benımde bı ılıskım vardı 2.5senelık 3ay sonra 3sene olcak.
ben eczacılık okuyorum
o acık ögretım.

benım okl kısmetse 2seneye bıtcek,o habıre alttan dersı kalıo 3.snf ama cok zor bence acık ögretmde gecmek,daha askerlık var ıs bulma vs... ohooo o dıo ınsan

onun tuum sülalesı benden haberdar annesı babası arada arayıp hal hatır soruo. benım anacıgımın bıle hıcbısıden haberı yok (( bilmiyorumkismile cok rahatsızım bu konudan. anneme sölesem kesınlıkle karsı cıkacak cunku gecenlerde azını aradım annemın
anne damadın nasıl olcak dıe
-dengımız olacak maddı manevı
-kulturlu olacak sen 6sene okuosun unv deonun da ıı ıı bı bölumden mezun olması gerek
-ıyı bır meslegı olması gerek
-senı kıralanmıs eve gelın vermem aılesınden kalan yada kendı aldgı evı olcak,ben senı bu yasa kadar her ıstedıgını 2etmedım yedıgın önunde yemedıgın arkanda ,senın bu yasantını yasamanı saglamaya devam edebılen bırı olmalı yoksa anlasamazsınız sen sıkıntı cekmedın bu yasa,bundan sonra maddı sıkıntı cekemezsın
dedı.

sevgılım annemın damat profılıne hııc uymuyor napcaımı sasırdım. 2.5senedır yok kpss yok acık ögretım yok dıkey gecıs bekleyıp duruorum, yok ortada bısı. tamam o da cabalıyo ama bı yandanda zaman gecıo yanı bıan önce yolumuzu bulmamız lazım.

bı bahane buldum ayrılalam dedım
ısını gucunu al gel ıste benı zamanı gelınce,ama sımdı bı ılıskımız olmasın dedım. zar zor ıkna olmak zorunda kaldı ama özluyorum ya (
kıyamıyorum,hergun hala msj atıo 1hfta oldu.

yazık ettım galıba sevgımıze ama ılerde annemın vermeyecegını bıle bıle de devam etmek ne bılım (

HİÇ AYIRT EDEMİYORUM HİÇ HEMDE, hiç bir erkeğin kaldıramayacğı laf ettim. (pişman değilim) sinirlendi ama yine de sen doğrusun senleyim dedi. uyuz oluyorum yaa

beyhude gamlanma divane gönül
cümle alemin rızkını veren vardır
yaptığın hatayı görmüyor sanma
kalpte gizli en derin sırları bilen vardır
mal-ı emlakım var deyu güvenme
arkam var deyu dayanma
sırt üstü insanı yere varan vardır

beyhude gamlanma divane gönül
cümle alemin rızkını veren vardır
derdime vakıf değil canan
beni handan bilir
hakkı vardır şad olanlar
herkesi şadan bilir

söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil
çektiğim alamı bir ben bir de allah’ım bilir

fuzuli

çok zordur böyle aralarda kalmak.. git geller.. ya devamlı aynı ikilemi yaşıycaksın yada net bir karar verip ben bu acıyı yaşarım ama arkamada bakmam diyeceksin.. bende farklı bir konuda benzer bir durumdayım.. yazması kolay da iş ypmaya gelince ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…