İliskiyi saklayan erkek?

Sizce?

• Kendisi bilir. Tercih meselesi.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    123
herkesin gozlemleri ve tecrubeleri farklidir.
dolayisiyla oncelikle negatif yorumlari kendinize yuk etmemenizi oneririm.
erkek arkadasinizin sebeplerini bilemeyiz. hislerini de.
her sekilde ilani yapilan nice iliskinin fos ciktigina tanik oldugum gibi, yillarca yokmus gibi saklanilan iliskilerden mutlu evlilikler var edildigine de tanik oldum.
sizin iliskinizin hangisine yakin oldugunu bence siz bilincaltinizda zaten biliyorsunuzdur.
bildiginiz seye guvenin. K karaca0

Benim de bi erkek arkadaşım vardı ailesinin yanına gidince fazla ılgılenemem ben seni ararım derdi. Normal dedim ailesiyle vakit geçirecek. Bi gün el ele yürürken dayısıyla karşılaştık ben tanımıyorum tabi hemen elimi bıraktı sanki yanımdan gecermıscesıne beni tanımıyormuş gibi yürümeye başladı. . Bu son oldu ayrıldım direkt. Sonradan ogrendim ki sozluymus!!! Acıdım o kıza hadi ben farkettim ki zannetmiyorum ben tek de değildim ama o hıc o şeyin farkında değil
Hakkaten 3 sene iyi saklamış altında bi şey arardım ben olsam.
:KK53::KK53: sözlüymüş :KK57:

Ne kadar da çekingen bir erkek :işsiz:
Hani eskiden olurmuş ya köy yerinde kız gelip isteyin o zamana kadar kimse duymasın dermiş vs vs.
Yani bunlar eskide kaldı ve kızlar yapardı.
Buna inanmak için saf olmak gerek.

Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
kısa vet bi dip not yazıcam sana cnm
Sevgini Gizlersen Başkasıyla İzlersin:KK8::KK8::KK8::KK8:

aileden, çevreden gizlenir de arkadaştan niye gizlenir yahu? hadi seni tanıştırmaz, fotoğraflarınızı göstermez, bir yere kadar anlarım da varlığından da kimsenin haberinin olmaması çok tuhaf. bir de 3 senedir yani. nişan falan demişsin, evlenmeyi düşünüyormuşsunuz bir de. açıkcası aşırı saçma buldum, bunun bahanesi olamaz. 3 senedir bu şekilde iyi dayanmışsın, valla helal sana.

cemaat çocuğu falan mı yoksa her erkek manitam var,yengeniz,meleğim,aşkım,bizim hatun gibi hava atarlar sevgili yaptıklarında öğrencilikte bu böyledir.Yadaaaa neyse söylemek istemiyorum çoğu yorumda var zaten

Mantıklı mi şimdi bu? Konu Sahibi 2 şey olabilir. Bir tanesi ya başka biriyle sözlü nişanlı veya sevgili ya da gayet falan artık neyse. Diğeri sizden utanıyor kendine yakismadinigini düşünüyor.

Şimdi hangi arkadaş grubu arkadaşlardan birinin sevgilisiyle tanışmaz ki??
Yani demezler mi oğlum sana hayatında biri yoksa işte benim şirkette bir kız var tam sana göre. Hem de 3 yıl diyorsun. Bir de adam açık açık anlatıyor.

Neyse bence hiç haber vermeden ayrı sen bundan. Yani telefon numaran falan değiştir. Haber vermë ulaşamasin falan. Yani bu adam karşılıklı yüzyüze konuşarak üste du sebeplerden dolayi ayrılalım demeyi bile hak etmiyor

1.' Si, Sevgilisi var, senden başka.
2.' Si, ilişkisini önemsemiyor.
3.' Sü, ilişkisinden utanıyor.
4.'sü, bu Adam sana layık değil.
5.' Si, böyle biriyle evlilik olmaz, hadi oldu diyelim, sana hayrı olmaz.

sadakatinden eminim yazmışsın
pardon da hangi sadakat ????
adam ailesinden gizlese anlarım da
arkadaşlarından
yahu erkek arkadaşlarından bile gizliyor
ne sadakatı
aç gözünüüü

Direkt hayatında biri vardır diyemiyorum. Erkek arkadaşınızı tanımadan net yorum yapmam da doğru olmaz zaten.

Kendi sevgilimden biliyorum bu utanma konusunu. Herif elimi dahi tutmak istemez utanıyorum diye. Yıllardır hayatımda ve artık bu durumu kabullenmeye başladım. Koskoca İstanbul'u dahi gezmeye gittiğimizde elimi tutmamıştı "utanıyorum" demişti. Ha başkalarından gizleme gereksinimi duymuyor ama her önüne gelene de söylemiyor. Bende öyleyim. Şimdi beni aldatıyor diyebilir miyim? Tabiki hayır. Evlilik teklifini kabul etsem bugün gelip isteyecekler fakat eğitim noktasında netleşmemiş bazı durumlar var benim açımdan, o yüzden şimdilik istemiyorum evlenmeyi.

Yani diyeceğim o ki: en kötüsünü düşünerek hayatı kendinize zehir etmeyin. Halinden tavrından aldatıp aldatmadığını zaten anlarsınız. Eğer nişanlanmadan söyleyemem diyorsa bu da onun huyudur deyip nişanlanmayı bekleyeceksiniz. Sizin için çok önemli bir konu değilse tabi..

Sevgilisini 3 sene boyunca milletten saklayıp bahanesi de utanmak olan erkek mi olur yaa kız çocuğu gibi :olamaz: hiçbir yerinde mantık yok bu olayın

Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.

Tabi ki normal değil ben öyle adamın kafasını yararım hem de arkadaş ortamına dalarak cümle aleme ibret olsun 3 yıl nasıl dayandın yahu 3 günde infilak ederdim ben :KK62:

başkalarını mı tavlaaya çalışıyor neden saklıyorr neden rrahatsız ene alaka bundan adam olmaz canım d

bence siz sevgili bile degilsiniz. belki size gore oyle ama, ona gore oyle olmadigi cok net. sizi sevgilisi olarak gormedigi icin de boyle davranmasi cok normal. :işsiz:

tecrübeme dayanarak diyorum ki,uzakta belki başka şehirde ,ya da akrabalardan birilerinden bir nişanlı durumu var..çok yüksek ihtimal diyorum..görücü usulu falan bişeyler...
ben olsam o mezuniyete giderdim..3 senedir nasıl durdunuz siz bu şekilde,sizde de bir acaiplik var bence..

Back
X