İliskiyi saklayan erkek?

Sizce?

• Kendisi bilir. Tercih meselesi.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    123
Bildirimleri kimse gormesin diye
Kapatacak kadar utangac bile olsa
Hic mi yadirgamiyorsun bu durumu.
Yarin oburgun evlendiginiz de
Birilerinin yaninda yanlislikla
Canim diye hitap etsen
Tanimamazlik dan gelir bu.
-kim,bana mi dedin
Ne alakasi var :/

Sadakatinden eminsin tamam ama
Bu da
hii utaniyosa madem diye
Ustunden gecilebilecek kadar basit bir
Durum degil. Bence.

Son düzenleme:
Hayir ama o benden dolayı Annem izin vermemisti Ben arkadaslarimdan saklamiyorum ailem de biliyor ama annem temkinli biraz ondan
Facebookta arkadaş bile değilsiniz, 3 yıldır tek bir arkadaşıyla dahi tanışmadınız. Ama sizi çok seviyor, hmmm. Çok mantıklı.

Sevgilim beni tek bi an bile rezil bi şeymişim gibi saklasaydı benimle sevgili olduğuna pişman ederdim onu. Lütfen gözünüzü açın biraz.

bence biraz sadakatini sorgulasan sanki daha mantıklı duruyor.
Yani buradan bakınca;
Üniversitede okuyan biri 3 senelik sevgilisini bütün arkadaşlarından saklıyor.
Bildirimlerini kapatıyor
Kimseye senden bahsetmiyor.

Çok garip bir durum gerçekten, ben şahsen böyle bir şeyi kabul etmem ve kimse de ettiremez 3 yıl birliktelik geçiricez ve arkadaşları ile tanişmicaz ya da varliğimdan haberi olmucak :) Kusura bakma canim ya başka mevzulari var ya da çok üzgünüm ki başka bir kiz normalde erkekler heveslidir ilişki durumum ciksin , bana bir seyler yaz vs. Şahsen facebook'ta bu evli iliskisi var buna benzer şeyleri ben yapmadan esim yapardi.
Haaa bu arada öz baba öz kizina tecavüz ederken, kirk kat yabanciya guvenmek çok saçma gelir bana.

Neee 3yıldır sevgilisiniz ve gizliyor öylemi bu işte bir iş var canım

Boyle sacmaligi ilk defa duyuyorum. 3 gun degil, 3 hafta degil, 3 ay degil, 3 SENE.

Pes dogrusu.. Neden sakliyor? Hic mi korkmuyor sizin bosta oldugunuzu dusunen biri gelip sizi alacak diye? Bence bu durum normal degil. bu kadar beklemeniz kabahat. Size soylemedigi baska bir hayati olabilir.

Iliskisini ozel tutmak ayridir, saklamak ayri.. Ben tahammul etmezdim sanirim

Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
3 sene çok uzun

3 senelik ilişkiyi herkesten saklamak çok garip sizde sanırım çok safsınız bu devirde kimseye güven olmaz bence

Ayol facebuktan bile arkadas degilsiniz. Sizden mi utaniyor acaba? sizinle anilmaktan? Boyle birine hala burayi okutucam yola getiricem diyorsunuz. Direk ayril, bosan diyen yorumculardan degilim fakat sizin "sevgiliniz"in kicina guzel bi tekme cakmak isterdim. kusura bakmayin.

Universiteden mezun oldu ben de seneye mezun olucam Baska sehirlerdeyiz Arkadaslariyla tabisip kaynasma sansim pek yok zaten Aama sosyal medyada bisey yazsam bile kaldirtiyor
başka şehirde iken nasıl sadakatinden
eminsin ki? sosyal hayatta sosyal hesaplarda yokmuşsun gibi davranan birini nasıl sevdin, nasıl güvendin?

senin gibi sevgili bütün çapkınların başına ne diyeyim. 3 sene boyunca sorgulamadan yaşamışsın.
Adam üniversiteyi resmen refah içinde bitirmiş.
bir eli yağda bir eli balda
memlekete gelince sen, orada başkası.
İnsan nasıl arkadaşına bahsetmez, yani gerçekten mantıklı bir nedeni yok

Back
X