Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilizarov yöntemiyle ameliyat olan var mı?
Var cnm ne sormak istiyorsn sorabilirsin
Var cnm ne sormak istiyorsn sorabilirsin
canım çok şaşırdım bu kadar hızlı cevap beklemiyordum hatta bu yöntem pek tercih edilmediğinden cevap bile beklemiyordum
sevindim hızlı cevap gelmesine.
benim merak ettiğim aslında herşeyameliyat sürecini risklerini sonucuna değip ddeğmeyeceğini, ne kadar zorlandığını, ne kadar sürede toparlandığını kısacası herşeyi anlatırsan çok sevinirim
![]()
Cnm bu ameliyati erkek kardesim oldu.kisaca anlatayim erkek kardeşm bebekken cocuk felci gecirmisti bir bacagina vurdu bir bacagi digerine göre kisaydi defalarca ameliyatlar oldu en ssonunda bu yontemi denedi doktorlar
Hayatimizdaki en zor ve en kötü gunleri başladı cok zor bir yöntem sen ne icin istiyorsun bu ameliyatı
Kardesiminki sağlık icindi cnm kesinlikle tavsiye etmiyorum
Bacak boyunu 4 cm uzattik her gün milim milim vidalarla uzatiyordu kemiği bir birinden uzaklastiruyordu her o kemigi oynattikca apartman kardesimin sesiyle inliyordu cok cok zor
Cnm butun aile kardesimi öyle gordukce ölüyorduk icimiz parcalaniyordu
bacak şeklimi düzeltmek için
Bitti cnm simdi cok cok iyi allaha Şükür 23 yasinda bir delikanlı mersinde Eczacılık okuyor son senesi inşallah kazasiz belaziz döner bu arada sirf cektigi acılar yüzünden cok iyi puan yapmasina ragmen tıp okumadi hastanelerden korkuyorum diyor kokusu bile beni rahatsız oluyor