İlk 2. Yada 3. Haftada bel ağrısı yaşayan var mı?

Asyalvn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
31
11
8
28
Selam kızlar. Bebek düşünüyoruz.
İlk 2. yada 3. Haftada gebelik belirtisinde bel ağrısı yaşayan var mı. İki gündür felaket bi bel ağrım var

Selam kızlar. Bebek düşünüyoruz.
İlk 2. yada 3. Haftada gebelik belirtisinde bel ağrısı yaşayan var mı. İki gündür felaket bi bel ağrım var
Oluyor ama regl belirtisinde de oluyor. İkisinin de belirtileri aynı.
Benim yumurtlama bitince 2-3 gün sonra başlar ağrımaya oram buram
En çok da belim

Oluyor ama regl belirtisinde de oluyor. İkisinin de belirtileri aynı.
Benim yumurtlama bitince 2-3 gün sonra başlar ağrımaya oram buram
En çok da belim
Benim sancım çok alur regl de ama bel ağrım hiç olmaz yaklaşıncada olmaz ya üşüttüm o yüzden bilemiyorum başka hiç belirtim yok ama gebeliğe dair

Benim sancım çok alur regl de ama bel ağrım hiç olmaz yaklaşıncada olmaz ya üşüttüm o yüzden bilemiyorum başka hiç belirtim yok ama gebeliğe dair
İnşaAllah gebelik vardır istiyorsanız Dediğim gibi benzer belirtiler. Herşey gönlünüzce olsun

Bende gecikme yaşıyorum yumurtlama sonrası sürekli kasik ve bel ağrısı çekiyorum gecikmenin 3.gündeyim dün peçeteye kahverengi bi leke geldi bitti test yaptım tek çizgi

Bende gecikme yaşıyorum yumurtlama sonrası sürekli kasik ve bel ağrısı çekiyorum gecikmenin 3.gündeyim dün peçeteye kahverengi bi leke geldi bitti test yaptım tek çizgi
Benimde bi ara öyle oldu ama o ay çok heyecan ve stres yapmıştım. Büyük ihtimalle o etkiledi sonra hastalanmıştım ama istiyorsanız inşallah gelir meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…