• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk 3 ay kaç kilo aldınız

İnşallah doğumun vaktinde sağlıkla gerçekleşir
Doktor genetik olabilir dedi çünkü anne baba uzun babası iri ben 5.5 o 4.5 kilo doğmuş ama annemde de şeker varmış. Bende daha önce de vardı glifor kullanmıştım. Benim korkum yine ilaç çok etkiliyor beni yine başlayalım dedi yok dedim mahvolurum çünkü daha da zayıflarım

Eklentiler

• IMG_8494.webp
    IMG_8494.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 16
Hahaha 🙈sen daha iyisin iyi neyse bebekler sağlıkla gelsin ben ikiyle çarpıyorum bazısını
En son ki kontrolden bu yana aldım işte ben de bu aralar fazla kaçamak yaptım ondan galiba😂
İşin espirisi son üç ayda daha çok alacaksın birden alacaksın diyorlar dur bakalım ne olacak tabii ki sağlıklı olsunlar hiç önemli değil

En son ki kontrolden bu yana aldım işte ben de bu aralar fazla kaçamak yaptım ondan galiba😂
İşin espirisi son üç ayda daha çok alacaksın birden alacaksın diyorlar dur bakalım ne olacak tabii ki sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Valla bacım mecbur alcam suan 500 gramlar onların alması için muz kaşar avakado yiyorum 1,5-2 kilo doğmaları lazımki hayata tutunabilsinler 😞

Valla bacım mecbur alcam suan 500 gramlar onların alması için muz kaşar avakado yiyorum 1,5-2 kilo doğmaları lazımki hayata tutunabilsinler 😞
Evet evet sen merak etme kilo alımları iyise böyle almaya devam ederler bizde ikizimle 1.200 1.500 kilo olarak 8. Ayda doğmusuz bak sapa sağlamız elhamdülillah 😂

İlk trimesterde hiç kilo almadım. İkinci trimesterden itibaren 2 kilo aldım. Su an 18+6'yım

Ya o değil de ben doğru düzgün kilo almamama rağmen fotoğraflarda falan tombiş cikiyorum. Birileriyle buluştuğumda da almışsın diyorlar inandıramıyorum almadıgıma. 2 kilo fazlam var tartıda sadece tartı yalan söylemiyorsa. Ödem midir nedir anlamadım. Rakamsal değişiklik yok yani

Back
X