- 6 Mart 2024
- 9.033
- 14.785
- 168
İnşallah doğumun vaktinde sağlıkla gerçekleşirHep yüksekti benim açlık tokluk 2 haftaya şeker yüklemesi yapacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah doğumun vaktinde sağlıkla gerçekleşirHep yüksekti benim açlık tokluk 2 haftaya şeker yüklemesi yapacaklar
Enine zaten boyuna değil158 büyüse nereye büyüyecekanca yanlara açılırım diye düşünüyorum totodan
75 kiloyum sen kaçsın suanEnine zaten boyuna değilbende 1.58 im
![]()
Doktor genetik olabilir dedi çünkü anne baba uzun babası iri ben 5.5 o 4.5 kilo doğmuş ama annemde de şeker varmış. Bende daha önce de vardı glifor kullanmıştım. Benim korkum yine ilaç çok etkiliyor beni yine başlayalım dedi yok dedim mahvolurum çünkü daha da zayıflarımİnşallah doğumun vaktinde sağlıkla gerçekleşir
58 le hamile kaldım 67.8 im 68 de gitsin işte75 kiloyum sen kaçsın suan
Hahaha58 le hamile kaldım 67.8 im 68 de gitsin işte![]()
En son ki kontrolden bu yana aldım işte ben de bu aralar fazla kaçamak yaptım ondan galibaHahahasen daha iyisin iyi neyse bebekler sağlıkla gelsin ben ikiyle çarpıyorum bazısını
Aaa evet ikiyle çarpHahahasen daha iyisin iyi neyse bebekler sağlıkla gelsin ben ikiyle çarpıyorum bazısını
Cinsiyeti öğrendiniz mi bende 11. Haftadayım pazartesi kontrolüm var doktorum söyler büyük ihtimalle1 kiloya yakın aldım
Valla bacım mecbur alcam suan 500 gramlar onların alması için muz kaşar avakado yiyorum 1,5-2 kilo doğmaları lazımki hayata tutunabilsinlerEn son ki kontrolden bu yana aldım işte ben de bu aralar fazla kaçamak yaptım ondan galiba
İşin espirisi son üç ayda daha çok alacaksın birden alacaksın diyorlar dur bakalım ne olacak tabii ki sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Evet evet sen merak etme kilo alımları iyise böyle almaya devam ederler bizde ikizimle 1.200 1.500 kilo olarak 8. Ayda doğmusuz bak sapa sağlamız elhamdülillahValla bacım mecbur alcam suan 500 gramlar onların alması için muz kaşar avakado yiyorum 1,5-2 kilo doğmaları lazımki hayata tutunabilsinler![]()
Yok tam 4 aylikken gitmeyi düşünüyorum kesin sonuç içinCinsiyeti öğrendiniz mi bende 11. Haftadayım pazartesi kontrolüm var doktorum söyler büyük ihtimalle