- 6 Mart 2024
- 10.877
- 20.310
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu kız bana niye şaşırmış diyorum cokmu kilo almışım dedim bian24. Haftadayız 15 kilo aldım![]()
AlmamışsınızBende bu kız bana niye şaşırmış diyorum cokmu kilo almışım dedim bian![]()
Canım hadi sen ikizsin bişey diyemem deAlmamışsınızben ben uçuyorum kimse dur demiyor
![]()
Valla bacım doymuyorum ki benCanım hadi sen ikizsin bişey diyemem de
Dışarda değilsem evde yediklerime dikkat ediyorum yoksa bende alırdım şimdiye 15 kiloyu![]()
Bende doymuyorum hep açımValla bacım doymuyorum ki bentepeleyip duruyorlar midemi sürekli
foto bile cektık öyle kocaman göbeğim var benden önde giden
![]()
Hiç kilo almadım aşırı mide bulantılarım olmadınama çok iştahsızdım bu yüzden kilo verdim sonra almaya başladım ilk 4 ay kilom yoktu son 2 ay hızlıca almaya başladımİlk üç ayda kaç kilo aldınız
Doktor bana dur dediBende doymuyorum hep açımeşim seni doktora şikayet edeceğim dedi doktorum ondan önce bebeğine çok iyi bakmışsın deyince ben onları şikayet ettim beni zorluyorlar dedim hayır rahat bırakın kızı çok iyi ilerlemiş dedi anne kilo alınca Bebek’te kilo alıyor demek değil dedi
Senin resmini gördüm evet göbek bayağı büyüktü ama ikiz olduğundan dedim![]()
Ben de çok açımDoktor bana dur dediama duramıyorum
kendım büyümedim ama göbek büyüdü
![]()
Ye yavrum ye kuzum sen hıc kilo bile almamışsınBen de çok açım![]()
Aşkım nasıl yiyim benim bebe 21 haftalık 620 gram neredeyse 3 hafta önde şeker yüksek insulin kullanmamak için yemiyorumYe yavrum ye kuzum sen hıc kilo bile almamışsınSenın gibi olsam bi elimde ekmek bi elimde makarna dolanırım
![]()
Yaaa diyabet mi var aman dikkat et temkinli ol die diyorum korkutma amaçlı değil . Sonra zamanlarda kontrollerını 10 -15 günlere düşür sağlıkla gelsin bebitoonAşkım nasıl yiyim benim bebe 21 haftalık 620 gram neredeyse 3 hafta önde şeker yüksek insulin kullanmamak için yemiyorum
Evet maalesef şekerim yüksek şeker ilacı insülin kullanmak istemiyorum mecburen yemiyorum genetik olarak anne baba uzun ondan da olabilir ama ben biliyorum şekerden daha da ilerlemesin diye günlük ölçmeye başladım artıkYaaa diyabet mi var aman dikkat et temkinli ol die diyorum korkutma amaçlı değil . Sonra zamanlarda kontrollerını 10 -15 günlere düşür sağlıkla gelsin bebitoon
gebelik şekerine ne zaman baktılar kaçıncı hafta daEvet maalesef şekerim yüksek şeker ilacı insülin kullanmak istemiyorum mecburen yemiyorum genetik olarak anne baba uzun ondan da olabilir ama ben biliyorum şekerden daha da ilerlemesin diye günlük ölçmeye başladım artık
Kendinde büyümüşsndür canım 15 kilo fark varDoktor bana dur dediama duramıyorum
kendım büyümedim ama göbek büyüdü
![]()
Hep yüksekti benim açlık tokluk 2 haftaya şeker yüklemesi yapacaklargebelik şekerine ne zaman baktılar kaçıncı hafta da
158 büyüse nereye büyüyecekKendinde büyümüşsndür canım 15 kilo fark var![]()