ilk 3 aydan sonra mide bulantısı yaşayanlar

Cagla21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
32
20
28
Kızlar merhaba ben hamileliğimin 11. haftasındayım.
Şimdiye kadar hep bulantı hissi oldu ama hiç çıkaramadım.
Bu sabah işe giderken otobüste birden ateş bastı nefes alamadım daraldım bi kaç dakika sonra bildiğiniz safra doldu ağzıma hemen indim temiz havada falan kendime geldim.Hiç bu şekilde bulantım olmamıştı epey kötü oldum sizce bu normal mi ilk 3 ay neredeyse normal geçti şimdi bulantı ciddi anlamda bastırıyor böyle olan var mı ?

gayet normal merak etme ben 20. haftadayım aralıklarla bahsettiğin durumu bende yaşıyorum

merhaba, ben yemekten sonra filan çok çıkartmadım ama safra kustuğum çok oldu. hatta bugun gibi.. ama kan ilacınında etkisi var sanırım normalde bulantılarım geçti ama kan ilacı bulantı yapıyor

merhaba, ben yemekten sonra filan çok çıkartmadım ama safra kustuğum çok oldu. hatta bugun gibi.. ama kan ilacınında etkisi var sanırım normalde bulantılarım geçti ama kan ilacı bulantı yapıyor

olabilir canım ben henüz sadece folik asit kullanıyorum ondan olduğunu sanmıyorum.Annem de bana hamileyken geç kusmaya başlamış doğuma kadar çıkardım diyordu galiba bende onun gibi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…