Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 gün önce erken gebelik testinde bile silik gibi çıkar. Bu normal gebelik testi ve çıkmış. Yumurtlama erken olmuş demekki. Emin olmak istersen aynısından bir tane daha yapabilirsin. Hayırlı olsun tebrikler
6 gün önce erken gebelik testinde bile silik gibi çıkar. Bu normal gebelik testi ve çıkmış. Yumurtlama erken olmuş demekki. Emin olmak istersen aynısından bir tane daha yapabilirsin. Hayırlı olsun tebrikler
Mide bulantımdan ve adet olacakmış gibi ağrılarımdan şüphelenip yaptım bu ay da yumurtlama falan takip etmedim açıkcası kaç gün geçti noldu hiç bilmiyorum Yarın erken gebelik testi alıp tekrarlayacağım teşekkür ederim cevap için
Herkes fikrini söylesin yahu kime ne ağrım var mide bulantım var diyor, yani ilaç almasın sakıncalı olabilir. Gebelik yoksa ilaç daha rahat kullanılır diye acilde öğrenmesi mantıklı geliyor
Herkes fikrini söylesin yahu kime ne ağrım var mide bulantım var diyor, yani ilaç almasın sakıncalı olabilir. Gebelik yoksa ilaç daha rahat kullanılır diye acilde öğrenmesi mantıklı geliyor