İlk 5 dkda silik olup durdukça koyulaşan çizgi?

vaveylakin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
243
70
13
28
Reglime 6 gün var başta test silikti durdukça belirginleşmiş ne düşünmeliyim?
3261C126-ECFA-4F64-AB61-F78ADF80AC65.webp

6 gün önce erken gebelik testinde bile silik gibi çıkar. Bu normal gebelik testi ve çıkmış. Yumurtlama erken olmuş demekki. Emin olmak istersen aynısından bir tane daha yapabilirsin. Hayırlı olsun tebrikler

6 gün önce erken gebelik testinde bile silik gibi çıkar. Bu normal gebelik testi ve çıkmış. Yumurtlama erken olmuş demekki. Emin olmak istersen aynısından bir tane daha yapabilirsin. Hayırlı olsun tebrikler
Mide bulantımdan ve adet olacakmış gibi ağrılarımdan şüphelenip yaptım bu ay da yumurtlama falan takip etmedim açıkcası kaç gün geçti noldu hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Yarın erken gebelik testi alıp tekrarlayacağım teşekkür ederim cevap için

Bence normal gebelik testinde çıktığı için, direk kan ver. Kanda net görünür. Acilden de giriş yapıp verebilirsin

Bence normal gebelik testinde çıktığı için, direk kan ver. Kanda net görünür. Acilden de giriş yapıp verebilirsin
Ah canım benim, linçlenirsen şaşırma.
Geçenlerde bi arkadaşa test için acile git dedim kıyamet koptu. Aciller gebelik testi için meşgul edilmemeliymiş 😅

-Konu sahibi - Pittik Pittik dediği gibi kan ver daha net sonuç alırsın 🫶🏻

Geçenlerde bi arkadaşa test için acile git dedim kıyamet koptu. Aciller gebelik testi için meşgul edilmemeliymiş 😅

Herkes fikrini söylesin yahu kime ne 😅 ağrım var mide bulantım var diyor, yani ilaç almasın sakıncalı olabilir. Gebelik yoksa ilaç daha rahat kullanılır diye acilde öğrenmesi mantıklı geliyor 😊

Ama ben çalışıyorum mesela mecbur acile gitmem lazım napalım yaniiii 🤭
Reglimi beklemeye karar verdim gelmezse kan vercem direkt

Herkes fikrini söylesin yahu kime ne 😅 ağrım var mide bulantım var diyor, yani ilaç almasın sakıncalı olabilir. Gebelik yoksa ilaç daha rahat kullanılır diye acilde öğrenmesi mantıklı geliyor 😊
Erken gebelik yaptım hiçbir şey yok bu testlere güvenemicez mi ya biz kasetler daha yanıltıcı galiba

Back
X