İlk adım atıldı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rve

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
92
86
8
30
Herkese tekrar merhaba,

Yaklaşık 3 hafta önce bir konu açmıştım, ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemediğime dair... Artık her şey netleşti. 1 hafta önce bana tekrar bir şansımız olup olmadığını, emin olup olmadığımı sordu ve benden red cevabı aldı. Sonrasında benden kopamadığını, her gece elbiselerimi koklayıp yattığını ve ne yapacağını bilmediğini söyledi. Ben de artık bu raddeye geldikten sonra dönüş olmadığını ve ona güvenmediğimi söyledim. Ertesi gün ne oldu biliyor musunuz? Tam ertesi gün bana bir avukat bulduğunu ve anlaşmalı boş. protokolünü hazırlattığını bütün masrafları kendisinin karşılayacağını ve eşyalarımı istediğim zaman ve neye ihtiyacım varsa alabileceğimi söyledi. Bu nasıl bir ruh dengesi ben çözemiyorum. 1,5 yıldır aynı yastığa baş koyduğum adamın aklından geçenlerin ne olduğunu tahmin bile edemiyorum. Dün akşam protokolü imzaladık ve avukat bugün başvuracak ve 10 güne kadar mahkemeniz görülmüş ve tek seferde bitmiş olur dedi. Her ne kadar öfkeli de olsam ileriye dönük yine de hayatımda istemiyor da olsam bir bayan olarak en derin üzüntüleri ben yaşıyorum. Hep bir yanımız küçük kız çocuğu ve yine yaralarımızın sarılmasını istiyoruz. Ama dünkü tavrı bir gram üzüntü yoktu, bıyık altından gülüyor gibiydi ve inanın espri yapacak derecede pişkindi. Dün kuzenim arayıp konuşmuş ikiniz de yanlış yaptınız bu kadar kolay olmamalıydı diye ve bir imzada ne varki yapamazsak tekrar barışırız manasına gelen bir şeyler söylemiş. Bu kadar basit sanıyor heralde her şeyi beni iki güzel sözü ile geri döndüreceğini sanıyor sanırım...

Adam ne gamsızmış
Dünya umrunda değil.
Kararınızın farkında değil kolay lokma sanıyor.
Duymayın görmeyim.
Eski konunuzu hatırlamadan yorum yaptım ama bunu sormadan da yapamayacağım boşanmanızın asıl nedeni nedir ?

Konuyu bilmediğim için bişey diyemeyeceğim özetleseydiniz keşke

Eski konunuzu bilmiyorum. Ama barışmak istemiş sizde kabul etmemişsiniz. Hırsından yapıyor olabilir.

Muhtemelen bana karşı güçlü görünmeye çalışıyor.
Okudum konunuzu. Eğer gerçekten bitirmeye kararlıysanız üzülmeyin ve kararınızı uygulayın. Ben bu adamla ömür geçiremem noktasına geldiyseniz zaten üzerinde düşünmeye gerek yok daha. Kolay kurtulacağınıza sevinin.
İçinizde acaba devam etsem mi düşüncesi var mı?

Çok sevdiğim çevremizdeki herkesin 4 4 Luk dediği biri eşi tarafından birden terkedildi. Aynı sizin gibi kız boşanmak istedi çocuk çok sevmesine rağmen ceketini alıp cikti,anlaşmalı 20 güne bosandilar... "Bosanma" kelimesini kullanıyorsanız karşı tarafın kabul etmesinede şaşırmayın... Gerçekten önceden kadın keyfi boşanmaz derdim ama gordum ki kadınlar da gayet rahat keyfi boşanabiliyor. Lafım size değil ama artık insanların tahammül gücü olmadığını düşünüyorum.

Evet var ama karşımdaki kişide beni bir ömür taşıyacak olgunluk ne yazık ki yok.. Yani konu dönüp dolaşıp ayrılığa geliyor başka bir alternatif yok. O yüzden hayatım boyunca üzülmektense şimdi üzülmek en mantıklısı görünüyor.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-devam-edebiliyorum-ne-de-bitirebiliyorum.1065459/

Bir önceki konum burada. Problem eşim dediğim kişinin sorumluluklarını bilmiyor oluşu ve bencilliğiydi.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-devam-edebiliyorum-ne-de-bitirebiliyorum.1065459/

Bir önceki konum burada. Problem eşim dediğim kişinin sorumluluklarını bilmiyor oluşu ve bencilliğiydi.

KOnunuzu okudum ve açıkçası üzüldüm.
Yani herkes yaşıyor bunu evlilikte aşılabilir gibi geldi bana .
Ceviz kabuğu olayı varya sizinkide o hesap.
Evlilik sorumluluk ,sevgi,saygı emek ve en önemlisi sabır ister.
kARŞILIKLI hatalar yapılmış ve her ikinizde aslında farkındasınız.Artık olan olmuş tabi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.....

Bizim hikayemizde kadın değil erkek açtı davayı...

Bizim hikayemizde kadın değil erkek açtı davayı...
ama boşanmak isteyen sizsiniz diye hatırlıyorum.BOSANMA kelimesini kullandığınız andan itibaren karşı tarafın kabul etmesine şaşırmamak gerekir.

Tabiki ikimizin de kararı... Ancak ayrı yaşamaya başladıktan sonra ne zaman dava açacaksın diye baskı yapan eşimdi. Ayrıca bu medeni cesareti gösteren de eşim oldu.

Bu kadar gamsız insanlara özeniyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…